Örneğin;
Geçmişime takılı kalmak bana bir şey kazandırmaz.. :) bunlar sadece örnek peki sizin var mı? Size bir şey kazandırmayacağını düşündükleriniz?

Örneğin;
Geçmişime takılı kalmak bana bir şey kazandırmaz.. :) bunlar sadece örnek peki sizin var mı? Size bir şey kazandırmayacağını düşündükleriniz?
Sinirli olmak ve karşıdakine zarar vermek derim. Bir anlık öfke ile hareket etmek çok büyük kayıp maalesef. O yüzden dikkat edilmesi gereken bir alan diye düşünüyorum.
Geçmişte yaşamak, gelecek için kaygılanmak bana bir şey kazandırmaz. Kazandırmıyor. Üç günlük dünyanın iki günü üzüntü ve kaygıyla geçiyor. Bu, kimseye bir şey kazandırmaz.
Birilerinin arkasından konuşmak, varlıklı olanın servetini kıskanmak, fakir olana hakir gözlerle bakmak, olmayacak şeyler hakkında ben öldürürüm demek.
Küçük detaylara takılmak. geçmişi düşünmek ve kin tutmak bana bir şey kazandırmaz:)
Teşekkür ederim 🙏✨
Rica ederim ne demek 🦋
😊🦋
Cevap
10Cevap
Hayatımdan çıkan kişileri takip etmek yaptıkları ile ilgilenmek.
Sosyal medyada tartışmaya girmek
Değersiz ruh hastası birine ısrarla değer vermek bana hiçbir şey kazandırmadı. Anlamamakta ısrar etmeyince kurtuldum.
Çok şey var. Mesela insanlara güvenmek. Artık bana bir şey kazandırmaz.
Kavga etmek. Büyüksün baba, sensin, kusura bakma diyip devam edeceksin. Ama yapamıyorum her seferinde elim yanlışlıkla kaburgalarına gidiyor elemanın KSDLAFSKŞLŞGİSAG
Şaka maka düzeltmem lazım abi
Kesinlikle katılıyorum geçmişe takılı kalıp ileriye bakmamak hiçbir şey kazandırmaz o yüzden her ne kadar bazen geçmiş aklıma gelse de ileri bakmaya çalışıyorum dkdkd
Detayda belirttiğin gibi geçmişe takılmak, kin, nefret beslemek, insanlara gereksiz yere yüz vermek vs bana hiçbir şey kazandırmıyor.
sevmediklerime sövmek bana bir şey kazandırmaz ama en azından rahatlıyorum
😂😂😂😂😂 çok güldüm
😁
Teşekkürler güzel yorum eig seçicem söz 😂🦋
aa teşekkürler 😁💙
Kız sonra şimdi değil 😂😂 seçince
Herkesle iyi geçinmeye çalışmak mesela artık öyle birisi değilim.
Birini kıskanmak 🤷😂
İtiraf et beni değil mi kıskanma beni kıskanmak sana bir şey kazandırmaz tabi ki😂
😌😌😌biliyordum yesss..😂😂😂😁
İnsanlara aşırı derecede gereksiz anlam yüklemek
Canı sıkkın birine dert ortağı olmak
hayır yok
Kötülükler
İyi olmak hep kaybeden ben oluyorum
Dusunmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?