Hissediyorum.. hissediyorum yaklaşıyor..😂😂🤦🏻♀️.. gibi gibi.. dedikleriniz çıkar mı? medyum değilim ama biliyorum hissediyorum diyor musunuz?

Hissediyorum.. hissediyorum yaklaşıyor..😂😂🤦🏻♀️.. gibi gibi.. dedikleriniz çıkar mı? medyum değilim ama biliyorum hissediyorum diyor musunuz?
Bazı zamanlar önsezilerim kuvvetli diyebilirim. Bazen hiç beklenmedik bir anda içimden gelen bir his, olayların nasıl gelişeceğini veya bir durumun gidişatını hissettirebiliyor. Bu tür hisler genelde düşüncelerimle çatıştığında bile kendini hissettirir. Ancak her zaman mı? Tabii ki değil. Bazen doğru çıkıyor, bazen yanılabiliyorum.
Bu önsezilerin kaynağının tamamen sezgisel mi, yoksa bilinçaltında biriken bilgilerle mi alakalı olduğunu kestirmek zor. Ama ne olursa olsun, o an içten gelen bir duygu ve bazen ona güvenmek hoşuma gidiyor.
Olacağı için mi seziyorum yoksa sezdiğim için mi oluyor kararsızım..
😂😂
Bazen beni önsezilerim hiç yanıltmazlar. Eğer kendimi bir şey olmasa bile huzursuz hissediyorsam arkasından mutlaka sevmeyeceğim bir şey olur. O yüzden ne zaman huzursuz hissedersem o şeyden kendimi uzak tutmaya çalışırım.
Evet iç dış sesim geliyor geliyor der. Keşke kuvvetli olmasa hislerim ama evet.🤣
Dönecek dediğim döner.
Kötü bir şey olacak dersem olur
Ah ah🥲🥲
Arada bize de haber er biscom😂
Tamam malecim🤣💝
Teşekkürler🌹🎈🫶🏻
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🦋🎈❤️
Cevap
22Cevap
Hislerim gerçekten çok kuvvetlidir bir keresinde akşam olucak demiştim akşam olmuştu 😂
😂😂👍🏻
Haha 😂😂
evet güçlüdür tabi ki de.
Bedenimiz kadar sezilerimiz de kuvvetli çok şükür
Olay üzerinden değil ama insan üzerinden evet mesela bi olay üzerine yorum yapacaksam kesin benim dedigimin tersi çıkar hiç bilemem yani hiç ama insan konusunda hayır bu yaşıma kadar kim hakkında ne dusunduysem çıktı hiç yanıltmadı hislerim birisi hakkında negatif dusunuyorsam elinde sonunda çıktı hissettiğim
Bundan bana lazım.. Biraz da var gibi ama tutmadığı da olur
Olur inşallah 😂
İnşallah😊
O geliyor. İşte orada 🤣
Hemde bayağı öyle böyle değil bir insanın ne olduğunu anlarim
Oldukça kuvvetlidir. Buna şahit olanlardan "nasıl yaaa" demekten kendini alamamıştır.
Bir şeyler hissettmem için, birkaç emare gerekiyor.. Onlardan doğru sonucu bulabiliyorum.. Kim nasıl yaklaşıyor, neyi düşünüyor, niye böyle davranıyor tahmin edebiliyorum...
Evet çok kuvvetlidir..
Valla bazen o kadar erken çıkıyor ki ben bile şaşırıyorum olanlara
Kuvvetlidir. Pek söz hakkı vermesem de evham diye düşünsem de çıkıyor hissettiklerim.
Aşırı iyi sezgilere sahibim. Hatta yaşanmayan şeyleri bir gün öncesinden görürüm diyebilirim.
Bilmiyorum belki bu doğuştan gelen özel bir yetenek ama ne hissedersem çıkar hislerimle yaşarım.
Aşırı kuvvetidir...
Evet oluyor bazen 😂
İtiraf et yoksa sana geliyorlar mı 🙄😁
Maşallah
Allahıma cok şükür ki küvetli
Nefretim yenilmedi hiç
evet hislerim yüksektir
Genelde hislerim kuvvetlidir beni yanıltmaz
Olmaz olasıca evet.
Çoğu zaman kuvvetlidir.
Her zaman
pek değil bazı konularda