Kişilik & Karakter Ölü birinin hayata dönmesi için ne yapmalı? Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendini ölü hisseden birinin hayata dönmesi için neler yapmalı? Ölü birinin hayata dönmesi için ne yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. bir şey yapılamaz yeni hedefler belirlemeli 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bunu önce kendisinin istemesi lazım sen ne dersen de anlamaz 0 1 Yorumla Black_Labell 1 yıl Çok istiyorum ama istediğim olmuyor beni hiç kimse vazgeçirmiyor gülüncemden Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Deste deste yeşil dolar göstermeli 0 1 Yorumla Black_Labell 1 yıl Elime gerçekten abartmıyorum çok paralar geçti ama hiç bir işe yaramadı her şey ondan değildir Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Bazen hayata döndürmemek en iyi seçenektir. 0 1 Yorumla Black_Labell 1 yıl Bunu başarmak için ne yapmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bir şey yapılamaz yeni hedefler belirlemeli
Bunu önce kendisinin istemesi lazım sen ne dersen de anlamaz
Çok istiyorum ama istediğim olmuyor beni hiç kimse vazgeçirmiyor gülüncemden
Deste deste yeşil dolar göstermeli
Elime gerçekten abartmıyorum çok paralar geçti ama hiç bir işe yaramadı her şey ondan değildir
Bazen hayata döndürmemek en iyi seçenektir.
Bunu başarmak için ne yapmalı
Hayal kurmasını sağlayın
Bu nasrallah degilmi la
Yok değil
Öpücük lazım