Kendimi bir film karakterine benzetemiyorum. Delidolu, aşırı enerjik gerektiği yerde olgun olan. İnsanlarla mesafesi, çizgisi olan ama sevince aşırı fedakarlık yapan çok değer veren tatlı biriyimdir. Ama ne kadar çok film izlesem de kendime benzettiğim bir karakter olmadı. Belki Titanic (Jack), Harry potter (Sirius Black), Five Feet Apart (stella) bunlar olabilir. Sevdikleri için kendini feda eden güzel karakterler...
Kendi karakterinize takın bulduğunuz bir film karakteri var mı? Varsa hangisi?
Ben İlker Kaleliye namı değer Poyraz Karayele aşırı benziyorum ister yüz, tip, saç olarak ister karakter, kişilik hobiler olarak, aşk olarak, giyim tarzı olarak hobileri olarak aynısıyım vallahi))) dövüş tekniğim, tekniklerim aşırı iyidir burdada Kimse Bilmezden Ali Hüroğlu ve Adanalıdan Maraz Aliyi kendime benzetiyorum. Hırslı ve inatçı biriyim aynı zamanda intikamcı. Bu yönümü Kara Sevdadan Kemal Soydereye benzetiyorum. Yeri geldiğinde acımasız, gaddar ve vahşi ola biliyorum. Bu özelliğimide Gaddardan Dağhana benzetiyorum))))
Ben muhtemelen birçok karakterin birleşimiyim. Zaten normalde tanıyan insanlar da beni çözümlemekte zorlanırlar. Bir şeye tepki vermem ile tepki vermemem aynı şeydir çoğu zaman, kimse tarafından iki durum da anlaşılır değildir. Oysa ki her şey çok basit bir mantığa dayanıyor ama tabii mantık insanlar için anlam ifade etmiyor…
Yamaç Koçovalı karakterini kendimde buluyorum. Deli dolu, sevdikleri için elinden geleni yapan, sevdiklerine en ufak bir zarar geldiğinde dünyayı yakan vs vs