Benim için insanların söylediklerinden ziyade yaptıkları önemli. Sözler çoğu zaman kolayca söylenebilir, ama eylemler gerçekten bir insanın karakterini ve niyetini ortaya koyar. Söylenen şeyler bazen yüzeyde kalabilir ya da bir anlık duygu yansıması olabilir, ama bir insanın davranışlarına bakarak onun gerçekten neyi ne kadar önemsediğini, değer verdiğini daha net görebilirim. İnsanlar söyledikleri kadar yaşasalar, dünya zaten çok farklı bir yer olurdu. O yüzden bana göre, bir insanı anlamak istiyorsam, gözüm onun eylemlerinde olur.
Ben ikisini de önemserim yani şöyle sadece sözde kalması hiçbir anlamı ifade etmiyor ama söylediğini uygulamada da yapıyor olması çok önemli bir detay yani özü sözü bir kavramına uyuyor o yüzden ikisine de dikkat ederim söylediğinin ve yaptığının tutarlı olması gerekiyor benim için
Söylem eylem ile birlikte desteklenmeli. Eylemsiz söylemin nazarımda değeri koca bir "0". Yalandan bir farkı yok.
Olgun düşünen, yaşayan ve buna istinaden tavırları tutarlı olanlara saygım sonsuz kalır. Tahammül göstermeyeceğimiz şey, birbirinden tutarsız eylem ve söylemler olmalı.
Önemsediğim tek nokta, ikisinin birbirini tutmadığı insanlardır. O kişilerde “dikkatli ol, bu kişiye güvenilmez” gibi bir çentik atarım isimlerinin üstüne.
Her zaman tutarlılığa bakarım. Bana yapma dediği, eleştirdiği bir şeyi yapıyor mu? Dikkatimi önce bu çeker, aynısını onda da görürsem sözlerinin etkisi kaybolur. Bir daha asla ciddiye almam onu
Aslında insanların ne konuştuğu değil neyi konuşmadığı, ne yaptığı değil ne yapmadığı önemli. Yani İnsanların yapmadıkları ve konuşmadıkları ele verir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Yaptıkları bir tık daha önde gibi ama söylediklerinden ne yapacağını önceden kestirebilirsin diye düşünüyorum
yaptıklarını önemsiyorum tabi ki de.. benim için yaptıkları daha önemli.. yoksa herkes her şeyi söyler zaten ama icraat lazım asıl.
Bence bu zor bir soru, yaptıkları diyeceğim ama bazen görünen köy de klavuz istiyor. Sadece yaptıkları değil yani söyledikleri de önemli.
Kılavuz* 🤒
Laf ola beri gele diye boşuna dememişler. Boş sözlere her zaman toktum. Davranışlara yansımıyorsa söylenenler ne işe yarar.
Yapılan icraatları önemsiyorum artık, lafla peynir gemisi yürümüyor...
İcraatları elbette. Lafları yemiyoruz 😅
Davranışlar her zaman daha önemli
söylenen sözler umrumda değil önemli olan icraat
Benim için insanların söylediklerinden ziyade yaptıkları önemli. Sözler çoğu zaman kolayca söylenebilir, ama eylemler gerçekten bir insanın karakterini ve niyetini ortaya koyar. Söylenen şeyler bazen yüzeyde kalabilir ya da bir anlık duygu yansıması olabilir, ama bir insanın davranışlarına bakarak onun gerçekten neyi ne kadar önemsediğini, değer verdiğini daha net görebilirim. İnsanlar söyledikleri kadar yaşasalar, dünya zaten çok farklı bir yer olurdu. O yüzden bana göre, bir insanı anlamak istiyorsam, gözüm onun eylemlerinde olur.
Ben ikisini de önemserim yani şöyle sadece sözde kalması hiçbir anlamı ifade etmiyor ama söylediğini uygulamada da yapıyor olması çok önemli bir detay yani özü sözü bir kavramına uyuyor o yüzden ikisine de dikkat ederim söylediğinin ve yaptığının tutarlı olması gerekiyor benim için
İnsanın ağzından çıkan kelimeler önemlidir. Boş mu konuşuyor yoksa hakikate dair mi konuşuyor, bakarım.
Konuştukları ile söylemleri tutarlı mı değil mi ona bakarım. Tutarsız bir insan ise benim için BOŞ bir insandır.
Yani ikisi de önemli.
Söylem eylem ile birlikte desteklenmeli. Eylemsiz söylemin nazarımda değeri koca bir "0". Yalandan bir farkı yok.
Olgun düşünen, yaşayan ve buna istinaden tavırları tutarlı olanlara saygım sonsuz kalır. Tahammül göstermeyeceğimiz şey, birbirinden tutarsız eylem ve söylemler olmalı.
Elalem ne der diye düşünmeyi, yaşamayı bırakalı çok oldu
Ayyh soruyu bile anlamamısım 😅😅 tabi ki davranışlar önemlidir
Olur öyle ya😅
Önemsediğim tek nokta, ikisinin birbirini tutmadığı insanlardır. O kişilerde “dikkatli ol, bu kişiye güvenilmez” gibi bir çentik atarım isimlerinin üstüne.
Her zaman tutarlılığa bakarım. Bana yapma dediği, eleştirdiği bir şeyi yapıyor mu? Dikkatimi önce bu çeker, aynısını onda da görürsem sözlerinin etkisi kaybolur. Bir daha asla ciddiye almam onu
İnsanların samimi olmasına veya tutarlılıklarına bakarım. Söz ve davranışlar aldatabilir çünkü ancak tutarlılık, gerçek samimiyet aldatmaz.
Aslında insanların ne konuştuğu değil neyi konuşmadığı, ne yaptığı değil ne yapmadığı önemli. Yani İnsanların yapmadıkları ve konuşmadıkları ele verir.
Söz hep lafta kalır, yaptıkları onun izini sonsuza kadar taşır. Yaptıkları daha önemli.
Yaptıklarını önemserim, kötü bir şeye kalkışıyorlar ise onlara engel olmak durumunda olurum
Ben davranışlarını önemsiyorum davranış zaten ne yapacağını ve ne söyleyeceğini az çok tahmin ettiriyor insana
Hiçbiri çünkü ikiside her zaman doğruyu göstermez insana. o yüzden insanların içine yani özüne bakmak gerekir.
Yaparak hissettirdikleri önemlidir... herkese herşeyi söylersin çıkar yolda ki taşa bile her şeyi anlatırsın önemli olan hissettirmektir ve yapmaktir
İkisini de önemserim. Sözler de davranışlar da değerlidir benim için.
Söylediklerini yapıp yapmadıklarına odaklanıyorum ben.
Hiçbirini onemsemem insan olunca her şey beklerim
Artik yaptiklari önemli... Allah bizlere iyi gelecek insanlarla karsilastirsin
Merhabalar hanımefendi
Tabiki de yaptıkları önemlidir. Herkes herşeyi söyleyebilir ama yapamaz.
Söylediklerine ve yaptıklarına bakarım. Eğer ikisi aynı oran da değilse önemsemem
Ben sadece beni doğrudan ilgilendiren şeyleri önemserim
İnsanların dediği, naptığı benim için hiç önemli değil. Dileyen istediğini söylesin, yapsın.
Yaptıklarını daha çok önemserim. Sözü davranışa dökmesi önemli.
İkisinin birbiriyle uyuşması önemlidir.
Sadece lafta kalam hiçbir şey anlam ifade etmez.
Yaptıklarına dikkat ederim sözler uçar gider gadası
ikisi ama manipüle ederler söyledikleriyle yaptıklarını normal mis gibi lanse ederse s1çt1nız
👏👏
Söylemlere bakarsak herkes mükemmel, eylem mühimdir..
Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye
Ikisinin uyumu önemli
Yaptıklarını dikkate alırım
Kendimi kandırmak istiyorsam sözlerini, gerçeklerle yüzleşebiliyorsam davranışlarını.
insanlar eylemleriyle kişiliğini gösterir sözler sadece bir yanılsama
Hiçbir seyını kendi hayatıma bakmak istiyorum artık
Söyledikleri beni ilk başta etkiliyor zaman geçtikçe yaptıklarına bakıyorum
Herkes söz verir ama herkes yapamaz yani davranış daha önemli
Yaptıkları. Davranış her zaman önemli. Sözler yalan olabilir ama davranış asla.
Somut davranışlar daha önde..
Tutarlılığı önemsiyorum..
Yaptıkları söylediklerini tutmuyor 😒
İnsanları önemsemiyorum
Her ikisini de önemserim
İnsanları genel olarak çok umursamıyorum
Yaptıklarını tabii ki. Konuşmak kolay
Söylenen herşeyi yapılmış kabul ediyorum.
Yaptıklarını, sözler yalandır yüksek oranda.
Herkesin değeri kadar önemsiyorum
İcraata bakarım ben söz uçar davranış kalır
Lafa değil icraata bakiyorum
İnsanlarla ilgilenmiyorum.
Yaptıklarını önemserim ben.
Artık yaptıklarına bakiyorum
Yaptıklarını daha çok