Kişilik & Karakter Ne yapacağınıza şaşırdığınız oluyor mu? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Az önce çay demliyim dedim çay kutusunu aramak yerine çaydanlık aradım 🤣Ah benim s@lak kafam 🤣🤣 Ne yapacağınıza şaşırdığınız oluyor mu? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. olmuyor pek 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben telefon elimde telefonu aradım yanımdakine diyorum beni bi arasana telefon yok bulamıyorum dedim 😂😂😂 1 4 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl İşin tuhafı arkadaş da elimde gördüğü halde arıyor Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Hepimiz birbirimizden beteriz 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Aynen 😂😂😂 Yorumla
fatmasadik9 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Ay tabi oluyor bir keresinde annem markete yag dşye gınderdi yogurt alıp grldim😅 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Elini ayağınıa dolaştıran önemli bir şey olsa gerek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aşıkmısın dikkatin niçin dağınık 1 2 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl İlla aşık mı olmak lazım 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl lazım değil 😄 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl 😅😅 bazen oluyor telefon elimdeyken arıyorum 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur da olmaz da benim kafam mutluyum 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Pek hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Høøpss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Zaman zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet sigara içiyodum içmemişim
olmuyor pek
Ben telefon elimde telefonu aradım yanımdakine diyorum beni bi arasana telefon yok bulamıyorum dedim 😂😂😂
🤣🤣🤣
İşin tuhafı arkadaş da elimde gördüğü halde arıyor
Hepimiz birbirimizden beteriz 🤣🤣🤣🤣
Aynen 😂😂😂
Ay tabi oluyor bir keresinde annem markete yag dşye gınderdi yogurt alıp grldim😅
Elini ayağınıa dolaştıran önemli bir şey olsa gerek
Aşıkmısın dikkatin niçin dağınık
İlla aşık mı olmak lazım 😂
lazım değil 😄
😅😅 bazen oluyor telefon elimdeyken arıyorum
Çok oluyor
Olur da olmaz da benim kafam mutluyum
Pek hatırlamıyorum
Olmuyor hayır
Çok oluyor
Oluyo bazen
Oluyor