Bir anda olmaz zamanla sabırla olur. Ani değişim beni buna zorlayandan soğutur kendim için öyle biri olmadı olamaz. Ben değişime oldukça açık bir insanım her zaman. Çünkü değişim olmadan ben de gelişemem. Yani bir insan ne yaşarsa yaşasın bunu iyi yönde geliştirmesi için kullanmalı. Hani bazen başımıza çok kötü bir şey gelir ya işte bundan dersler alarak aslında daha iyi yönetebiliriz hayatımızı. Bende değişime açığım çünkü konfor alanım da uzun süre kalmayı sevmiyorum sürekli hareket halinde olmak değişiklik yapmak ve farklı bir şeyler denemeyi seviyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Zaman herşeyin ilacı derler hazır olmasak da hazır olmak zorundayız..
Aynen öyle gülüm o kadar güzel dedin ki her şey bizler için ve yaşamak zorundaysak şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyoruz i
Kesinlikle öyle..
👍👍❤️🌺🌹😘😍
Hiç açık değilim, istemiyorum bir şeylerin değişmesini ya ben.
Kişisel değişim ve gelişime benim kadar açık insan zor bulunur. Kıymetimi bil yani taaam mı?
Zaman geçtikçe böyle şeylere daha kapalı oluyorum
ben açığım her zaman tabi ki de
Bir anda olmaz zamanla sabırla olur. Ani değişim beni buna zorlayandan soğutur kendim için öyle biri olmadı olamaz. Ben değişime oldukça açık bir insanım her zaman. Çünkü değişim olmadan ben de gelişemem. Yani bir insan ne yaşarsa yaşasın bunu iyi yönde geliştirmesi için kullanmalı. Hani bazen başımıza çok kötü bir şey gelir ya işte bundan dersler alarak aslında daha iyi yönetebiliriz hayatımızı. Bende değişime açığım çünkü konfor alanım da uzun süre kalmayı sevmiyorum sürekli hareket halinde olmak değişiklik yapmak ve farklı bir şeyler denemeyi seviyorum.
Her zaman açığım, yeni kültürleri, doğa, hayalleri, umutları, mutlulukları, başarıları ve yeni nesillere daima açığım. 🌿💫
Benim için iyi olacağını düşündüğün bişey varsa canımın çıkacağını bilsem o değişikliği yaparım radikal kararlar almakta da üstüme yoktur... Hazırım
Kişisel olarak her zaman bir adım öteye gider gelişirim yani her sene her yeni bişey
Kendime dönük bir yapıdayım.
Ne yeni insanlara, ne yeni başlangıçlara ne de her hangi bir konuda değişikliğe pek açık değilim.
Telefonum bozuldu efsene Kasım indirimlerini takip ediyorum..
Değişim iyi olur yeni can yeni kan heyecan katar
Değişim yerinde iyi klasikler insanı hüsrana uğratmaz
Her an değişime açığım. Hayatımı bana sevdiren bu oldu
Hepsine açığım kendi içimde ama başımı ağrıtmasın kimse
Özellikle hayellere çok açığım gız sorma bu ne medya markt reklamına mı başladın hayırlı olsun
Merhabalar , Xper seviyem yetersiz sizden bir konuda destek alabilir miyim mesaj yaza bilirmisin rica etsem önemli
boşa umutlanma ben günlük kontrol ediyorum kapalı
Her yönden açığım..
Hayırlısı olsun herkes için
mantıklı ve hayatıma pozitivite katabilecek olduğu sürece açığım :)
Degismeyen tek sey degisimdir canim☺️😉
Çokta değişmeye ihtiyacım yok
Yeterince ve yettiğince açığım.
Her zaman açığı monoton sıkıyor
Sürekli değişiklik ararım
Hiç açık değilim. Hep aynıydım aynı kalacağım.
Kendimi değiştirecek kadar
senin için değişime hazırım
Yok bu aralar hiç bir şeye hazır degilim
Fazlasıyla açıgım 😂
evet hazırım
Sonuna kadar
Daima
Hiç hazır deglm
7/24 Açığız 😂
Pek değil
Aynen
Biraz Zor oluyor