Bakıyorum da bencil, keyfine düşkün karşısındakine kul köle olmayan önce kendini düşünen kızlar daha çok el üstünde tutuluyor, bir dedikleri iki edilmiyor. Yıllarca kendi gayretimle bir yerlere geldim her işin üstesinden tek başıma geldim, karşımdakini insan yerine koyarım, kıyamam, istekte bulunamam mesela. Ama ne değerim bilindi ne el üstünde tutuldum. Bu durum bana adaletsiz geliyor, üzücü gerçekten
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öyle bir şey yok be ablam kendiniz olun nasilsaniz öyle davranin kâfi
İnan bana asıl senin dediğin gibi olmuyor. Bazen diyorum sorumsuz, rahat, kafasına tokadan başka bişy takmayan bi kız olsaydım keşke
Ben kendisi gibi olan kızları seviyorum şahsen sizin sevdiginiz erkekler de bı kötü oluyor
İşte dengine gelmek mesele..
Orası da tamamen şans işi sen kendini bozma kendin gibi ol bı kadın için en güzel şeylerden biri bu bence
Şimdiye kadar bozmadım. Ama çevremden gördüklerimden sonra belki iyi denecek özelliklerim bile gözümde değersizleşmeye başladı artık. Böyle olmamın bi artısını görmedim açıkçası, yolumu kaybetmek üzereyim
Öyle bir şey yok bu sevgililik işi tamamen karşındakini tanımak ve sosyalleşmekten ibaret iyi kişiliğin artılarını say say bitmez umudunu kaybetmemen lazım insanlar yüzünden
Umudumu çoktan kaybettim de kendimi de kaybetmem umarım
Umudunu kaybetsen de pes etme pes ettiği anda yaşamayı bırakıyor insan biraz kendine vakit ayır düşün taşın sen kendini sevdikten sonrasi onemli degil
Teşekkür ederim, pes etmemek için yoğun bi mücadele veriyorum bakalım
Bileğine kuvvet aslansin aslan
:)) yaşına göre düşüncelerin olgun gerçekten, umarım sen de hak ettiğini bulursun, yaşarsın. Teşekkürler cevaplar için
Rica ederim sözlerin için ben de teşekkür ediyorum
Eğer karşısındaki erkek aotal olup bunu anlayamıyorsa evet değer görüyor
Hayır aptallıkla alakalı değil, gayet aklı başında erkekler ve gerçekten de durumdan rahatsız değiller, başka bi olay var çözemedim gitti
Zor olanlar ilgi vermeyenler aldatabilcek kisiler karsi tarafi para veya yatak olarak görenler ulasilamaz olanlar değerli oluyo bu kadin içinde erkek içinde gecerli
Ama onların sonrasını bilmiyoruz ki
Çevreyle alakalı bir durum çevreyle ayrıca kızlarda aynı şeyi yapıyorlar
erkekler anne değil kadın arıyor. kadın da birz bencil olabilir sakıncası yok yani
Bencil olmasını tercih ederdim diyorsun yani
şımarık da olursa sevinirim biraz da arsız
Öyle bi kadını çok mu seversin, yoksa sadece cinsellik için mi takılırsın
evleneceğim kadının öyle olmasını istiyorum
Mesela hiçbir sorumluluk almasın, yemekmiş temizlikmiş umrunda olmasın ama yanımda olsun öyle mi
umursamaz demedim şımarık ve bencil olsun biraz
Ya değilse. Yani benim gibi bi kız itici mi geliyor sana
hanım hanmcık mısısn sen
Evet hatta bence gereğinden fazlasıyla
istersen gel konuşalım
Şımarık ve bencil değilim ki ama
belki de öylesindir sadece doğru ortam oluşmamaıştır
Evet bu konuda kesinlikle haklısın
bence her kızın içinde bir cadı vardır
Sadece kendi isteklerine önem veren bencil kadınlar çok itici. Talepkar olmayan kadınlar el üstünde tutulmalı.
Memleket senin gibiler hasret
A
Gördüklerim böyle söylemiyor ama
Sende beş kuruş etmezlerin peşinden gitmişsin ama
Hayır kendimden değil, başka örneklerden gördüğüm kadarıyla öyle. Ben mücadele etmekten, çalışıp didinmekten ilişki kurmaya bile fırsat vermedim ki kendime..
Adın nedir
Evet ne yasıkki çok adaletsiz bir dünya
Bence oyle
Üzücü
Varos erkeklerin varos tercihleri onlardan sonra da temiz namuslu ararlar ne beklersin ki
Malesefff
evet.
Peki neden
Bende öylesine denk geldim çevremde bı iki kişi var onlarda aynı denk geldi genel konuşmuyorum belkide bize öyle denk geldi
YASIN KACKIDE
Evet
Peki neden