Paraya tırnağınızın pisliğini bile değişmeyin….
her şey para mı?
Yüreğini kalbini , arkadaşlarını, Sevdiklerini, kendi değerlerini … para için satar mı insan?
Paraya tırnağınızın pisliğini bile değişmeyin….
her şey para mı?
Yüreğini kalbini , arkadaşlarını, Sevdiklerini, kendi değerlerini … para için satar mı insan?
İnsan satıcısı değilim. Bana uymayacak şeyler. İnsancılım ben hak ederse karşımdaki. ✨
Eic için teşeklürler ✴
Satacağım insana bağlı olarak. 🤣
Haydaaaa
🤣🤣🤣 kaliteli, kalitesiz diye ayırırım önce 🤣
Oooo sonra 😂
Yemek tarifi gibi oluyor
Etine buduna bi bakarım. 🤣
Cevap
10Cevap
İnsan vücudu; parçaları iyi değerlendirilmezse temelde 50-200 dolar değerindendir. Parçaları kaliteliyse ve iyi değerlendirilirse de fiyatı 50 milyon dolar değerine kadar çıkabilir. Tabi ederimiz bu olsa da 'satmak' bambaşka bir konsept. Bırak insan ticaretini, hayvan satışı bile yasak ülkede. Ama kaç liralık maaş için kendini heba ederdin diyorsan, inan bilmiyorum.
İnsan bir eşya değildir ki satılsın? Hatta hayvanlar bile satılmamalı. Petshoplara karşıyım eğer bir hayvan alacaksam bir yerden bulur sahiplenirim ama satın almam asla ve asla. Trilyonlar verseler de ne insan satılır ne de hayvan. Ama bazı cahiller bunu anlamaz tabi
İnsanın satılık bir şahsiyeti varsa, kendi hayatında para, makam mevki için birilerini sattığını düşünürken aslında kendi şahsındaki dostluk, kardeşlik, sevgi babında ne varsa bunları öldürmüş olur. her şey bir kadere bir hesaba göre yaratılmıştır.
Kısaca para için sattım derken ,
Şerefi parayla satın alınabilecek insan olmuştur artık...
Hiç bir miktara. İnsan kalp sevgi bunlar paranın alamayacağı şeyler. Tabi karakterli isen alamazlar. Ama karaktersiz vicdansiz biriysen 1 krş bile seni almaya yeter
5kuruşa satanı kuruşa bile değmeyecek kişilerin sattığını gördüm o yüzden sayı önemsiz satan her türlü satar
Zor soru sordun gene
Alıcılara sormak lazım fiyat fiyatı onlar belirliyor
İnsan satılmaz satan kendisi de satılıktır demektir
Herkesin herkesi satmak için bir sebebi vardır. Kimisi için para, kimisi için çıkar olur bu.
Paraya insan satılmaz hele dost hiç bir şey uğruna satılmaz, kalbi kırılmaz 💁♀️
ben satmam kimseyi
"para her kapıyı açar" diyenlerin para için çalmayacakları kapı yoktur
Öyle bir zamandayız ki maalesef artık böyle şeyler normal karşılanıyor insanların para için yapmayacakları bir şey kalmamış
Beni satın al sana kul köle olurum
😅
Vatanıni bile satıyor insanlar para için
Satmamalı ama satarlar
Beleş insanlar var beş para etmez
Ben satmam ama satan çok
Allah'a şükür parayla bı derdim yok
Bazıları beş para bile etmez
Sevgi değerini bilen insan dostlarını satılamaz.
Bence para beden satın alsa bile ruhu alamaz
Insan parayla satılmaz
8bin e oldurduler pislikler
Paradan nefret ediyorum.
Cok bişi ye gerek yok
Akrabalar ustune para verilir
satilmaz
Satılmaz
Ne parası bedava gidiyoruz heyyyyt bee
ikisi arasinda bağlanti kuramadim çok uzak
Hiç
5 kuruşa