Kişilik & Karakter Türk erkeklerinin çoğunun cahil bağnaz olduğunu düşünüyorum erkekler yanılıyor muyum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstisnalara hayranım Güncellemeler1 yıl Evet diyenler üstüne alınmış kişiler zaten. İstisnalar neden buna evet desin ki 😃 Türk erkeklerinin çoğunun cahil bağnaz olduğunu düşünüyorum erkekler yanılıyor muyum? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. evet haklısınız bence 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 525 cevap paylaştı. Banada hayran olacaksınız sanırım hanımefendi o zaman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üstüne alınmadığına göre hayran olunacak erkeklerdensin 😀 Yorumla Mehmet314 1 yıl Öyleyim 😊 ve tamamen katılıyorum söylediklerine o yüzden de Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tam tersine çoğu kadın aşırı otistik gibi davranıyor mantıksızlar ordusu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Üstüne alınan biri daha Yorumla
Karanlığın_Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kaç türk erkeği tanıdın sen her manada 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tanımam mı gerekiyor? İnsanların görüşleri, düşünceleri, ifadeleri, hareketleri kısacası her şeyi o kişinin ne mal olduğunu belli ediyor Yorumla
almost_blue Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kadınlar da allâme-i cihan değil sonuçta. 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Soruya ayrı, açıklamaya ayrı katılıyorum. 0 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Boş kafa 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Mağarana dön orada çok bulursun boş kafaları Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı. Yüzde 50 50 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben de kadınlar hakkında öyle düşünüyorum 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 35+ kadınlar öyle evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha düşük yaştakiler de öyle Yorumla Soran 1 yıl Değil biboku da kabul edin eğer o kesimden olmasaydın istisna olsaydın böyle bir yorum yapmazdın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyleler. Yorumla Soran 1 yıl Tamam üstüne alınan çıplak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alınmadım asla Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evet haklısınız bence
Banada hayran olacaksınız sanırım hanımefendi o zaman
Üstüne alınmadığına göre hayran olunacak erkeklerdensin 😀
Öyleyim 😊 ve tamamen katılıyorum söylediklerine o yüzden de
Tam tersine çoğu kadın aşırı otistik gibi davranıyor mantıksızlar ordusu
Üstüne alınan biri daha
Kaç türk erkeği tanıdın sen her manada
Tanımam mı gerekiyor? İnsanların görüşleri, düşünceleri, ifadeleri, hareketleri kısacası her şeyi o kişinin ne mal olduğunu belli ediyor
Kadınlar da allâme-i cihan değil sonuçta.
Soruya ayrı, açıklamaya ayrı katılıyorum.
Bı siz güzelsiniz yeter dimi zippi
Boş kafa
Mağarana dön orada çok bulursun boş kafaları
Yüzde 50 50
Ben de kadınlar hakkında öyle düşünüyorum
35+ kadınlar öyle evet
Daha düşük yaştakiler de öyle
Değil biboku da kabul edin eğer o kesimden olmasaydın istisna olsaydın böyle bir yorum yapmazdın
Öyleler.
Tamam üstüne alınan çıplak
Alınmadım asla
Evet
Evet kanka