Kişilik & Karakter Altıncı hissi kuvvetli olan biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir şey sorucam Güncellemeler1 yıl Herkes hayır demiş cocugun hoslanacagi varsada negatif düşüncelerden hoşlanmaz artık herhalde😅re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Altıncı hissi kuvvetli olan biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. evet var 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bunu tahmin etmek bence çok zor Çocuğa yazma şansınız var mı 🤔 0 1 Yorumla Üşüyenbuz 1 yıl Ben sorunuza geç kalmışım pardon Yorumla
Kleopatra19 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Burcum balık Ve 6. Hissi iyyidir 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla Kleopatra19 1 yıl Yanlız bu işler böyle olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Nasıl oluyorkine Yorumla Kleopatra19 1 yıl Ama sende bu çekimi alamıyorum Dikkat çekmiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Biraz daha detaylı anlatır mısınız rica etsem neden çekici hissetmediginizi hoşlandığım kisininde sizin gibi mi düşündüğünü acaba vs Yorumla Kleopatra19 1 yıl 1. hayatta karma var 2 çekim yasası ters size Burç uyumunuz %kac Yorumla Soran 1 yıl Karma derken nasıl yanii birde onun burcunu bilmiyorum ki Yorumla Kleopatra19 1 yıl Sen ondan vaz gecttiğinde evren onu sana yönlendir ve senin eski hissettiklerini o hisseder sana karşı Yorumla Soran 1 yıl O zaman vazgeçiyorum😅 Yorumla Soran 1 yıl 23.23 sürekli böyle çift saate denk geliyorum bi anlamı var mıdır sizce (yaklaşık 1 aydir) Yorumla Kleopatra19 1 yıl O işler öyle olmuyor ama neyse sen olumlama yap ve kendini fark ettir sürekli göz teması kur gözler insanları birbirine bağlayan aynalar dır Yorumla Kleopatra19 1 yıl Saatlerle bir bilgim yok Yorumla Soran 1 yıl Peki teşekkür ederim. Yorumla Soran 1 yıl Nokta yanlışlıkla oldu😅 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Hisserim. cok kuvvetlidir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla Gündüzsadece 1 yıl Hoşlanıyor Yorumla Soran 1 yıl Ay çok şükür biri olumlu bakıyor😅 Yorumla Gündüzsadece 1 yıl 🙂 Yorumla
kadınsalbirbey Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Su burcu insanıyım hissederim 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla kadınsalbirbey 1 yıl Özür dilerim ama hayır gibi hissettim Yorumla Soran 1 yıl Üzüldüm bi tık ama neyse hayırlısı olsun Yorumla kadınsalbirbey 1 yıl Hayırlısı olsun ama bizim fikrimizden de yoldan vazgeçme Yorumla Soran 1 yıl Herkes aynı şeyi hissetmiş ama Yorumla kadınsalbirbey 1 yıl Olsun senin hayatın senin gerçeğin sonuçta belki aklına sokarsın zoraki Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. kuvvrtli de bana kyvvetli tek başkasına değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Müneccim miyiz kız o kadarını bilelim 1 1 Yorumla Bubifake24 1 yıl :):) Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seni düşünmüyordur 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Oyle mi hissettiniz : ( Yorumla cakir2607 1 yıl Evet Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. Evet 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla Mühendis0109 1 yıl Çok Zor bir soru. Bence değil aklına bile gelmiyorsn Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi hissettiniz : ( Yorumla Mühendis0109 1 yıl Evet. Umarım yanliyorum Yorumla Soran 1 yıl Insallah ya Yorumla
Philophobia1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sor. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla Philophobia1 1 yıl Hissim hayır Yorumla Soran 1 yıl Yaa herkes hayır demiş: ( Yorumla
Hoptirilaylaywhy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 46% 1 yıl Deneyelim sor gelsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla Hoptirilaylaywhy 1 yıl Yani aranızda güzel bir çekim varsa düşünüyordur. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl sorun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla
Yargıç353 Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl Sor bakim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz Yorumla
readsheda60 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 1 yıl Var 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sizce şu an sevdiğim kişi beni düşünüyor mudur ya da genel olarak düşünüyor mudur Yorumla readsheda60 1 yıl Ben düşünüyor sam oda düşünüyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
evet var
Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz
Bunu tahmin etmek bence çok zor
Çocuğa yazma şansınız var mı 🤔
Ben sorunuza geç kalmışım pardon
Burcum balık
Ve 6. Hissi iyyidir
Sizce şu an ya da genel olarak hoşlandığım kişi beni düşünüyor mudur? Hoşlanıyor mudur benden ne hissediyorsunuz
Yanlız bu işler böyle olmuyor
Nasıl oluyorkine
Ama sende bu çekimi alamıyorum
Dikkat çekmiyorsun
Biraz daha detaylı anlatır mısınız rica etsem neden çekici hissetmediginizi hoşlandığım kisininde sizin gibi mi düşündüğünü acaba vs
1. hayatta karma var
2 çekim yasası ters size
Burç uyumunuz %kac
Karma derken nasıl yanii birde onun burcunu bilmiyorum ki
Sen ondan vaz gecttiğinde evren onu sana yönlendir ve senin eski hissettiklerini o hisseder sana karşı
O zaman vazgeçiyorum😅
23.23 sürekli böyle çift saate denk geliyorum bi anlamı var mıdır sizce (yaklaşık 1 aydir)
O işler öyle olmuyor ama neyse sen olumlama yap ve kendini fark ettir sürekli göz teması kur gözler insanları birbirine bağlayan aynalar dır
Saatlerle bir bilgim yok
Peki teşekkür ederim.
Nokta yanlışlıkla oldu😅
Hisserim. cok kuvvetlidir
Hoşlanıyor
Ay çok şükür biri olumlu bakıyor😅
🙂
Su burcu insanıyım hissederim
Özür dilerim ama hayır gibi hissettim
Üzüldüm bi tık ama neyse hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun ama bizim fikrimizden de yoldan vazgeçme
Herkes aynı şeyi hissetmiş ama
Olsun senin hayatın senin gerçeğin sonuçta belki aklına sokarsın zoraki
hayır yok öyle şeylere pek inanmam
Benim cidden kuvvetli
kuvvrtli de bana kyvvetli tek başkasına değil
Müneccim miyiz kız o kadarını bilelim
:):)
Seni düşünmüyordur
Oyle mi hissettiniz : (
Evet
Evet
Çok Zor bir soru. Bence değil aklına bile gelmiyorsn
Öyle mi hissettiniz : (
Evet. Umarım yanliyorum
Insallah ya
Sor.
Hissim hayır
Yaa herkes hayır demiş: (
Deneyelim sor gelsin
Yani aranızda güzel bir çekim varsa düşünüyordur.
5. var olmaz mı
İsminin ,( senin ) baş harfi A mı
sorun
Sor bakim
Var
Sizce şu an sevdiğim kişi beni düşünüyor mudur ya da genel olarak düşünüyor mudur
Ben düşünüyor sam oda düşünüyor