Evet soru net. Başkalarinin fikirlerini önemser ona göre hareket eder misiniz? Sevdiklerim beni gerçekten önemseyenler hariç ( onu da bütün hepsi değil) başkalarının fikirleri açıkçası pekte umrumda olmaz kendimden eminim çünküü.🤷🏼♀️🤪😂😎

Evet soru net. Başkalarinin fikirlerini önemser ona göre hareket eder misiniz? Sevdiklerim beni gerçekten önemseyenler hariç ( onu da bütün hepsi değil) başkalarının fikirleri açıkçası pekte umrumda olmaz kendimden eminim çünküü.🤷🏼♀️🤪😂😎

Başkalarının fikirlerini önemser miyim? Eğer karşımdaki kişi gerçekten değer verdiğim, bana faydası dokunabilecek biri ise, onun fikirlerine elbette kulak veririm. Çünkü bazen dışarıdan gelen bir bakış açısı, kendi göremediklerimizi fark etmemizi sağlar ve bizi geliştirir. Ancak tanımadığım veya samimiyetine inanmadığım birinden gelen fikirleri pek önemsemem. Bana göre, herkesin hayatına kendi doğruları yön verir ve başkalarının fikirleri sadece bir rehber olabilir. Sonuçta, kendi hayatımızı en iyi biz biliriz ve en doğru kararları yine kendimiz alırız.
Doğru ve mantıklı gelen her fikri önemserim. Her şeyi bilen kibir ve acizliği ile yaşamıyorum. Fakat yıllar boyu kalıplaşmış doğrularım var ve gerçekten bir tuğlası bile eksik değil. İşte oralarda ikna edilmeye çalışırsam, saygıyı da bozabilirim.
Bunun dışında her şeyi bilen olarak dolaşmak, insanı çok fazla ileriye götürmez. Stabil ve güncellenmemiş insan olarak kalırsınız.
Fikirler her zaman gelişir veya yön değiştirebilir. Fikir arayışında olmak insanı eksiltmez, aksine hayatta diri ve mantıklı tutar.
Fikrini alırım ( genelde sormam) önce bir mantık ve doğruluk suzgecimden geçiririm
Doğruysa doğru, mantıklıysa da mantıklıdır kullanabileceğim bir şey olabilir olmayabilir ki genelde burnumun dikine gitmeyi sevdiğimden kullanabileceğim bir fikir olduğunu düşünmuyorum
Dolayısıyla herhangi bir fikir belirtildiği zaman kişiye bağlı olarak beni düşünmeye sevk edebilir ama hiçbir şekilde önemseyeceğimi sanmıyorum
Zekasına inandığım insanlar hariç sanırım.
Önemserim de hareket eder miyim meçhull
Cevap
48Cevap
Önemsediğim insanların fikirlerini önemserim toplumun sözünü fikrini önemsemem
Olması gereken
umurumda değil Önemsemem
En iyisi boş ver
Aynen
Karşımdaki insanın fikirlerini önemser saygı gösteririm, fakat doğruluğuna inanmam gerekiyor.
Genelde kendi fikirlerim vardır ama fikir almak istediğim konular olduğunda güvendiğim kişinin fikrini değerlendirebilirim. Almak istemediğim zamanlarda verilen fikirlerden hoşlanmıyorum kafa karışıklığı yapıyor sadece yoksa kendime güvenen biriyimdir.
Merhabalar hanımefendi
Başkaları fikir önerebilir, eleştiri yapabilir fakat benim hiç umrumda olmaz çünkü kendim olmayı daha çok seviyorum, beni böyle severlerse yanımda kalırlar daha ne diyebilirim ki.
Tabiki de öyle
Gayet tabi.
Saygı duyarım.
Doğru değilse bana göre düşünceleri , kesinlikle karşı çıkmam , hatta onu bu düşünceden vazgeçirmek için ikna bile etmem.
Kendisinin bazı şeyleri görmesi için kenara çekilirim.
Aksi halde dusunceleri empoze etmeye çalışırsanız antipatik olursunuz ve sonunda size olan inadı nedeniyle kör olmaya devam eder.
Hayatta tek bildiğim doğru ve gerçeğin hep tek olduğu.
Bunu ister kabul edin , ister etmeyin.
Bunu yazan ben değilim.
öz değerlendirmeleri karşimdaki kisinin samimiyetine ve bilgisine güveniyorsam ciddiye alirim ve kendi içimde de durumu tekrardan değerlendiririm fakat alacağim sahsi kararlarimi yine kendi rotam ve değerlerime göre şekillendiririm bu genellikle halkin genel kabullerine zıt düşer fakat pek bir onemi olmaz benim için
Kişiye göre. Beni tanımasada benim tanıdığım ve düzgün olduğuna inandığım insanların söylediklerini önemserim. İyi dostlarımın söylediklerini önemserim.
Kız kankalarımın fikrine önem veririm. Bunun dışında benim içime sinmesi de lazım.
Evet onlar gerçekçi. 🎗✨
Çevremdeki insanlar genelde fikirlerine önem gösterdiğim kişilerden oluştuğu için evet önemserim ama son kararı yine ben veririm.
Herkes önemser ama ona göre hareket edilmez, bazen ciddiye almak iyidir
Burun dikine gitmek cahilliktir
Sevdiğim önem verdiğim insanların fikirleri benim için kıymetli
başkasının kim olduğu önemli başkası var başkası var
Dinlerim, mantıklı ve yararlı olduğunu düşünürsem alırım. Mantık süzgecimden geçmeyen bir fikri dünyanın en akıllı insanı bile söylese fark etmez. Ayrım tam olarak fikrin bizdeki karşılığı yani.
Tabiki önem serim ama yine kendi bildigimi okurum
Fikrin sahibi önemli. Art niyet ve çıkar yoksa dikkate alırım. Ancak son karar benimdir.
Hayır hiç önemsemedim kendi fikrim ve isteklerim hep ön plan da başkasına yer bile yok o derece./
Evet tabikii. Ahh alışkınım ben ahha iyi dinlemeler 😂
İşime geldiği kadarını önemseyip geri kalanı salıyorum
Hayatımda değerli olan önem verdiğim insanların fikirlerini her zaman önemserim..
Prensip olarak herkesten fikir alırım ama kendi bildiğimi yaparım
Benim hayatım üzerine fikir üretmedikleri sürece önemserim, aksi halde önemsizdir..
İşi olmadan alakasız şekilde işime karışırsa derslerim harici her zaman öneri ve fikirlere her zaman açığım
Herkesin kini değil, sadece değer verdiğim insanlarınkini
Tabii ki önemserim ama en çok aynada gördüğüm kişinin fikirlerini önemserim
Konuya ve fikri veren kişinin kim olduğuna göre değişir.
Yakın çevremin "Belki" ama onun dışındakiler seviim değiller
Her zaman değil.
Olması gereken
Kadın çok güzel makyaj da efso gider yüzüne
Önemsemem
Hiç önemsemedim önemsemem
Önemsiyorum maalesef en sevmediğim huyum.
Yaptığım araştırmalara göre şu tip tweet atanlarda beyin yok
Başkaları umrumda değil dayı o yüzden sallamam kadın adam falan filan skcdmnx
Prensip olarak herkesin fikrini alır yine kendi bildiğimi yaparım. Baho ya selam
Başkasının kim olduğu önemli
Önemsediğim kişiler vardır.
Kendime faydalı gördüysem evet
Mantıklı olan ve doğru olan her fikri önemserim
Başkalarının fikirlerini asla önemsemem.
sevdiğim saydığım biriyse evet önemserim
Mantıklı bulduğumu ve bilen biri ise tabi
Tecrubeyi dinlerim. Bos hikayeleri degil.
Onemsencek insanlar var tabi
Hayır önemsemem
Dikkate alırım :))
Umrumda değil
Önemserim
Fikirlerinin önemsenmemesinin ne kadar kötü bir duygu olduğunu bizzat yaşayarak tecrübe ettim kuzu o yüzden kim olursa olsun ve fikri ne olursa olsun ona saygısızlık yapmam, dinlerim..
Sen önemser misin diye sormuşsun kuzu bende ona göre cevap verdim jdjdmxkd tabii ki sadece başkasının fikirleriyle kendi hayatımı şekillendirmem 😂💋
Detaylara takılmam ben kuşum amaaa sorry detaya bakmadan cevapladığım için kdjdmd 💋
Hayır önemsemiyorum
Her zaman değil
Eakiden olsa evet derdim ama artik hayir diyorum
Zamanla insan deysiyor ya da karşindaki insanlara gore sekil aliyorsun
Olsun bana cok buyuk ders oldu
Öyle
Önemsemem hayır
Umrum olmaz
Eskiden çok önemserdim de artık pek umrumda değil
Bu kız kim
önemserim 🐌
senaaaa