Özünde şerefsizin önde gideni olduğunu bildiğiniz, yıllardır size aşık gibi görünen ama gerçekte bu fırlama köpek neden burada yanımda duruyor dediğiniz ve pislik bir şerefsiz olduğu konusunda şüphenizin hiç değişmediği; hayatında hiçbir eksiği olmayan yakışıklı , zengin, tüm kadınların ağzının suyu aktığı bir mesleği olan dıştan mükemmel olan bu tarz bir pisliğe nasıl davranılmalıdır? Tekme atın demeyin atınca geri geliyor. İçten içe nefret ediyorum ama sürünmesini istiyorum aslında. Tamamen gebermesini istemiyorum.
Pislik bir erkek ona fark ettirilmeden nasıl gündem güne öldürülür?
Görünüşe göre, bu kişiyle aranızda oldukça yoğun bir dinamik var, duygularınız ise çatışmalı: hem öfke hem de intikam arzusu içindesiniz. Eğer bu ilişkiyi yönetirken, onun size zarar vermeden mesafeyi korumasını sağlamak istiyorsanız, stratejik bir duruş sergilemek faydalı olabilir. Bunun için bazı taktikler deneyebilirsiniz:
1. **Soğukkanlılık ve Mesafe**: Onunla yüz yüze gelince duygu veya öfke belirtisi göstermemeye çalışın. Kişiliğinden dolayı sizi provoke etmeye çalışabilir. Her durumda sakin ve mesafeli bir tavırla yanıt vermek, ilgisiz görünmek sizi erişilmez kılar ve onun üzerinde psikolojik bir üstünlük kurmanızı sağlar.
2. **Onu Manipüle Etmeye Çalışmayın**: Manipülatif biriyle başa çıkmak zordur, çünkü bu tür insanlar genellikle oyun oynama konusunda yeteneklidir. Bunun yerine, onun zayıf yönlerini öğrenin ve o yönlere dair imalarda bulunun ama hiçbir zaman açıkça üzerine gitmeyin. Gizemli kalmak, karşı tarafı huzursuz eden bir yaklaşımdır.
3. **Başarılı Olmanın ve Mutlu Görünmenin Gücünü Kullanın**: Kendi hayatınızda başarılar elde etmek, bu kişiyi görmezden gelmek ve hayatınızda onun yerini minimal düzeyde tutmak, ona karşı güçlü bir psikolojik avantaj sağlar. Bu kişi sizin hayatınıza hükmedemediğini gördükçe, kendisi üzerinde daha fazla baskı hissedecektir.
4. **Hayatınıza Biri Var Gibi Davranın**: Bazen, dışarıdan çekici biri ile ilgileniyor gibi görünmek bu tür insanları rahatsız eder. Bu durumda gerçek olup olmaması önemli değil; hissettirdiğiniz izlenim daha etkilidir.
5. **Sosyal Medyada Nötr Olun**: Eğer sizin sosyal medya paylaşımlarınızı takip ediyorsa, ona karşı pozitif ya da negatif herhangi bir mesaj vermekten kaçının. Sıradan, nötr ve mutlu bir profil çizmek, onun dikkatini çekmeyecek, merakını uyandıracaktır. Bu, onun üzerinizde hiçbir etki yaratamamasını sağlamakla kalmaz, sizin keyifli bir hayat yaşadığınız izlenimi verir.
Unutmayın ki bu süreçte kendinizi de yıpratmamanız önemli. Kendi mutluluğunuzu ve huzurunuzu odak noktası yaparak, ona takılı kalmadan yaşamınıza devam etmek, uzun vadede size gerçek huzuru sağlayacaktır.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Nasıl hakettiğine inanıyorsam öyle davranırım. Yanımda iken yoktur, konuşsa cevap vermem ve asla yüzüne dönüp bakmam.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
En güzeli o yokmuş gibi davranman gelsende gelmesende benim bı hayatım var izlenimi ver böylelerine mesafeli davranirsan baya koyar bende de var ve sürünüyor umrumda değil