Kişilik & Karakter Erkek dediğin her şeyde en iyisi olmalı? Erkannn46 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Olmalı ki kadınlara övünme yolu kalmasın kadınlar erkeklere yalvarsın buyrun gençler kendi elimle yaptım aç olanınız var mı 😁😁 Erkek dediğin her şeyde en iyisi olmalı? Cevapla En İyi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Peh şimdi eline sağlık diyecektim de kadınlar yalvarmaz canısı 😂🤣 0 6 Yorumla Erkannn46 1 yıl Diyosunnnnn 😁😁😁 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Diyorum Yorumla Erkannn46 1 yıl Unutma bu sözünü çıkar yarın bir gün bir delikanlı karşına Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Onu da ezer geçerim Yorumla Erkannn46 1 yıl Peki peki aynen Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl 🤪🤪🤪 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl En iyisi olmasa da iyi olması lazım. 0 1 Yorumla Erkannn46 1 yıl Evett🙏☺️☺️ Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsuun 0 2 Yorumla Erkannn46 1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla Yagmurrrr-_- 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Peh şimdi eline sağlık diyecektim de kadınlar yalvarmaz canısı 😂🤣
Diyosunnnnn 😁😁😁
Diyorum
Unutma bu sözünü çıkar yarın bir gün bir delikanlı karşına
Onu da ezer geçerim
Peki peki aynen
🤪🤪🤪
En iyisi olmasa da iyi olması lazım.
Evett🙏☺️☺️