Kişilik & Karakter Hiç birini oyaladınız mı? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/7QVYwClFqFA?si=PNHs8LpJs6w0ioYDBiz bilmeyiz öyle kötü şeyler..🫣 Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Hiç birini oyaladınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yok oyalamadım. Bu karşıdakine umut tacirliği olur ve herkes bir kalbe sahip. Vakitlerini almak olmaz. 1 4 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kimler kaç kişiyi oyalıyor bi bilsen biskom..😂 Biscolatagirl 1 yıl Ah be bluem ortalık duman olur bilgiler dile vursa😂 Myblue2025 1 yıl İşimiz bu oldu artık biskom..😂 Biscolatagirl 1 yıl Ahahaha yakışır😂🤌🏻💥🌹
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Şükürler olsun böyle bi karakter eklemesi yapmadım. 🤣 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Yeni güncelleme de ne var..😂 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Oyalamadan yol vermek 🤣 Yorumla Myblue2025 1 yıl Benim seriyede yüklesene..😂 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Oyalamadim, ayrılmak istedim ama kabul etmesi karşı taraf için zor geliyor. 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bu duruma çok sinir oluyorum.. Yorumla Tersy 1 yıl Benim yaptığım mı karşı tarafın yaptığı mı? Yorumla Myblue2025 1 yıl Kabul edilmemesi.. Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet🤭 hazırlan geliyorum diyo aramız 3 dk zaten 3 dk da ayakkabımı giyemem mecbur oyalıyorum😂 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl 3 dk çok az değil mi..😂 Yorumla tortitotilla 1 yıl Az bile az kalır öyle az 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Tamam..😂 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet ama seviyordum hani uğraşsın istedim onda da o ruh yokmuş bu nedir yaaa erkekler avcı değil miydi cdgbfhbf 1 0 Yorumla
The_Blackman Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Hangi konuda, neden? 🤔 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ne konuda lazım sana..😂 Yorumla The_Blackman 1 yıl Sana hangi konuda lazım onu bilelim ki, ona göre cevap verelim 🤔 Yorumla Myblue2025 1 yıl Soruyu ben size sordum, konuyuda sizler seçin..🤷♀️ Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Neden öyle bir şey yapar ki insan 🤷 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kimseyi oyalamam netimdir. 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kimseyi oyalamadim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,1b cevap paylaştı. Huyum değil ki 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Öyle huylarım yoktur. 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır oyalamadım.. 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Asla oyalanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yok oyalamadım. Bu karşıdakine umut tacirliği olur ve herkes bir kalbe sahip. Vakitlerini almak olmaz.
Kimler kaç kişiyi oyalıyor bi bilsen biskom..😂
Ah be bluem ortalık duman olur bilgiler dile vursa😂
İşimiz bu oldu artık biskom..😂
Ahahaha yakışır😂🤌🏻💥🌹
Şükürler olsun böyle bi karakter eklemesi yapmadım. 🤣
Yeni güncelleme de ne var..😂
Oyalamadan yol vermek 🤣
Benim seriyede yüklesene..😂
Oyalamadim, ayrılmak istedim ama kabul etmesi karşı taraf için zor geliyor.
Bu duruma çok sinir oluyorum..
Benim yaptığım mı karşı tarafın yaptığı mı?
Kabul edilmemesi..
Evet🤭 hazırlan geliyorum diyo aramız 3 dk zaten 3 dk da ayakkabımı giyemem mecbur oyalıyorum😂
3 dk çok az değil mi..😂
Az bile az kalır öyle az 😂
Tamam..😂
Evet ama seviyordum hani uğraşsın istedim onda da o ruh yokmuş bu nedir yaaa erkekler avcı değil miydi cdgbfhbf
Evet zamanında oyaladım
Hangi konuda, neden? 🤔
Ne konuda lazım sana..😂
Sana hangi konuda lazım onu bilelim ki, ona göre cevap verelim 🤔
Soruyu ben size sordum, konuyuda sizler seçin..🤷♀️
Oyalamak bana göre değil
Neden öyle bir şey yapar ki insan 🤷
Kimseyi oyalamam netimdir.
Kimseyi oyalamadim
Öyle bir hata yapmış olabilirim
Huyum değil ki
Öyle bir şey yapmadım