1 yılHuzur insanın kendini keşfettiği yönleri ve kişide bence asla kişiler değil. Birden fazla insanda huzur bulmak çok olanaklı değil özellikle günümüz iletişimleri menfaate dönüşmüşken.
Daha da ziyade en iyi rehber kişinin yine kendisi. O sebeple kendimize iyi gelen ne varsa onu gerçekleştirmek huzur verecektir.
27 Yorumla- 1 yıl
Peki benim gibi kendiyle yetinemeyen ama başka kimseyle geçinemeyen biri nasıl bulabilir ki?🤷🏻♂️
- 1 yıl
İyi gelen şeyler yaparak. Mesela yalnız yürümektense onu müzikle keyifli hale getirmek gibi.
- 1 yıl
Biraz daha kendi içimize yönelmek lazım yani👀
- 1 yıl
Evet. Çünkü huzursuz olunan dönemde sosyalleşip insan arasına karışınca insanların normal bir davranışını yanlış anlama eğilimi daha olası.
- 1 yıl
Öyle galiba, ben sürekli mantık arayıp beklentiye giriyorum bu konularda
- 1 yıl
Bazen sadece hissel bakmak gerek. Çok derin anlamlar aramak daha huzursuz hissettirir.
- 1 yıl
Aslında fazla hissel bakıyorum, hislerim biraz kırılgan 🤷🏻♂️
En İyi Cevaplar
Yalnızlık kendine vakit ayırmak açısından çok önemlidir evet. Fakat bu insanlardan uzaklaşmak demek değil kendine zaman ayırmaktır. Kaçınmak bir işe yaramaz. Huzur kendini dinlemekte ve aslında duymaktadır. Onu uzun uzun dinlemek hiç hiç basit değil, bundandır ki başıboş insanlar geziyor sokaklarda. Düşünceleri ve tepkileri izleyebilmeye başladığınızda ve onları değiştirmek adına adım attığınızda huzur sizinle daha uzun kalacaktır. Ama unutmamak lazım ki o kalıcı bir misafir değil sürekli ama sürekli gitme peşinde. Biraz da zorlanacaksınız çünkü istekler kolay bastırılamaz. İsteklerin huzur ile zıt düşmesi meşhurdur. Kimlik bilgileriniz ve birkaç sevdiğiniz ile sevmediğiniz şeyler sizi tanımlamaz, tüm bu bilgiler diğer insanların sizde kolayca keşfedebileceği şeyler. Sizin kendinizi keşfetmeniz gerekiyor. Acele, keyifsizlik ve güçsüzlüğün bulunduğu yerde huzur barınmaz. Beden ve arzularınız sizi yönetiyorsa huzur yoktur. Huzur yalındır ve sessizlikte ortaya çıkar.
13 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir yorum, teşekkür ederim belirttiğiniz için 🙂🙏🏻
- 1 yıl
Umarım, sağolun 🙏🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKendini bulmak, farkındalık eşiğine erişmekle ve inançla huzur bulabilirsin.
Kuş cıvıltılarından bir yastık yap kendine. Yeşili doğayı sev sarıl. Çiçekleri gör. Her şeye rağmen bak nasıl da dimdikler dik duruşu sergileyen mücadele neferi gibi.. Gökyüzüne bak maviyeye boya 🎨hayallerini. Gökyüzüne bakmayan insanların kalbi kirlenmez. Bir kere kendini dinle ben ne istiyorum hayatta sesine kulak ver. Bir kez kendin için yaşa sahte şeylere sarılma şiirlere müziklere sarıl ahmed Arif der "Dayan diş işe tırnak ile "..
210 Yorumla- 1 yıl
Gökyüzüne bakan *
- 1 yıl
Gözümü yaşartan bir yorumdu🥺 aslında yaptığım şeylerde bunlar hayatta. Ama şimdi hayat telaşına düşüp bir binanın giriş katına yerleştim tek başıma. Gökyüzünü bile seçemiyorum artık..
- 1 yıl
Gökyüzü senindir gökyüzü herkesindir dışarıya çık havayı solu maviyi içine çek 👌
- 1 yıl
Teşekkür ederim yorum için 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ediyorum, hassas insanlar kendiyle mutlu olur emin ol. Özüne sarıl bırakma onu. ✨
- 1 yıl
Umarım öyledir🙏🏻🙂
- 1 yıl
Kendimden bilirim. ✌
- 1 yıl
Eic için teşekkür ediyorum. 🎐
- 1 yıl
Rica ederim, görüşleriniz için ben teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Bir faydası oluyorsa o görüşlerin ne mutlu bana. ✨
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılSenin gibi biri olarak huzuru ben yalnız kalmakta ve sonrada tercih verme işleminde buldum. Şuanda ise istediklerimi yapmak istiyorum ama bu seferde maddiyat olarak yetersiz kalıyorum. Hedef küçültmek zaten bende yok. Fakat birseyler yapma istedi hep var. Birde yaşım gereği ergen kafasıyla denk değilim. Fakat 30 unu aşmış bayanlar sosyal medyada gördükleri kisiler gibi olmak istedikleri için sürekli hop hoplayip hop zipliyorlar. Bazı şeyler için yas gereği artık kişinin durulması lazım. Sosyal medya da ilgisini çeken biri denk geldiğinde aldatmalar oluyor. Zaten arkadaş çevremden biliyorum evli kadınlarla takılan kankam var. Erkeğin umrunda değil ki basar geçerim. Bi kaç saat güzel geçsin de yeter mantığı ile
14 Yorumla- 1 yıl
Yanlış bir mantık ve olmaması gereken bir düşünce. Birazda boyle insanlar itiyor sanırım yalnızlığa..
- 1 yıl
Hedef yükseltmek mi yanlış yoksa bayanların sosyal medya da dolaşması mi yanlış? Bi zaman sonra illa ilgisini çeken şeyler denk geliyor. Erkekler olarak bazı insanlara sadece cinsel bi obje olarak bakıyoruz. O yüzden bunu da kadınların bilmesi gerekir
- 1 yıl
Bir kaç saat güzel geçsin mantığı yanlış
- 1 yıl
Hedef tabiki yükselmeli ve kimin nerede dolaştığıyla kesinlikle ilgilenmem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. İnsanlardan uzak durmasını tavsiye ederim..
12 Yorumla- 1 yıl
Şimdilik duruyorum ama bununda fazlası zarar gibi. İyice asosyal oldum.. yorum için teşekkürler 🙏🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 1 yılbence yeni amaçlar edinmesi.
11 Yorumla- 1 yıl
Amacım huzurlu olmak Barış'ım. İçinde sağlık mutlulukta olsun
Öncelikle mentalini güçlendirebileceği içerikler tüketmesini öneririm, aynı zamanda huzurunu bozacağını bildiği insanlarla kesin ve geçilmez sınırlar, duvarlar örmesini öneririm. Ardından evi ya da odası, nerede rahat hissediyorsa orada kendi kendiyle vakit geçirmesini ( kitap okumak ya da neyden hoşlanıyorsa...) öneririm. Kesinlikle TV açmasın, aşk temalı değil de hayatı ya da bireyin kendisini anlamasına yönelik filmler ve müzikler tüketmesini. Aa, birde kesinlikle düşüncelerini, duygularını ve günlerini yazdığı bir defteri olmasını öneririm.
11 Yorumla- 1 yıl
Müzik ve yazma işi var hayatımda ama melankolik biraz..
Ben kendi başımdan geçen bişey anlatayım
Benim uzun süredir ciddi bir depresyonun ve anksiyetem vardı daha önce intihar girişimlerin oldu, bir süre sonra kendi mi soyutlamaya başladım inanılmaz bir yalnızlığa düştüm, yalnızlıktan çok korkmama rağmen bunu kendime yaptım. Ben kampları çok severim ama yalnız gitme düşüncesi de korkutucuydu ama ne olacaksa olsun dedim tek başıma bindim arabada Kastamonu'ya gittim kampın 5. Günü uyandım bişeyler yedim, arkamdan bir ses geldi bi baktım arkamda kocaman ayı bir süre bakıştık ayıyla ama nedense korku hissedemedim, ayıyla bakıştığım birkaç saniye hayatımda ki en huzurlu andı sonra ayı gitti.15 Yorumla- 1 yıl
Ciddi misin? İnsanın korkudan kafayı yemesi lazım ama senin için uyarıcı olmuş. Başından geçenler kötü gerçekten, bende yıllardır bazı problemlerle uğraşıyorum. Ölümün kıyısında yürüyenlerdenim yani, bir gün yalnız kalıcam diye aklım çıkardı ve şimdi yalnız yaşıyorum bı kaç aydır. Alıştım ama o boşluğu hiç dolduramadım..
- 1 yıl
Ben değil bizler daha iyi olalım. Arkadaş çevrem tamamen bitti, zor günümde dağıldılar birden. İlişki konusuna da uzak durmaya çalışıyorum. Kimse masum kalmaya niyetli değil sevgi konusunda..
- 1 yıl
Öyle gerçekten, bakalım belki bir gün olurda, biraz geç olacak gibi
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHuzur aramamak istiyorsun galiba kimsenin mutlu olduğunu düşünmüyorum Türkiye de çünkü herkes stresli ve gergin bir hayat sürüyor Buda alım gücü çok pahalı olduğundan. Psikolog’a gitmeyi dene toplu doğa yürüyüşüne katıl, spora git. Tek başına vakit geçir. Oyunlar oyna. Olumsuz her şeyi düşünme. Her şey olacak de dua et inşallah yardım edebildim üzülme lütfen 🙏🏻
15 Yorumla- 1 yıl
En son psikiyatriye gittim maalesef, onada iki gözüm yaş anlattım. Pek sosyal biri değilim evden işe gidip geliyorum ve sürekli tek vakit geçiriyorum zaten. Bir noktada insan paylaşacak birilerini arıyor sanırım. Görüş için çok teşekkür ederim 🙂🙏🏻
- 1 yıl
İş arkadaşın yok mu?
- 1 yıl
Daha bulamadım maalesef 🤷🏻♂️
- 1 yıl
Benimle konuşabilirsin
- 1 yıl
Teşekkür ederim düşünmen bile yeterli🙂🙏🏻
Huzur arayan birine öncelikle kendisine bakıp öyle huzur aramasını öneririm kendisi iyi mi?, hayatı nasıl? Bunun gibi şeyler insan önce kendine bakmalı. Huzur onun için ne demek bunu anlamalı. Bazen Huzur tek naşına bir kitap, bir şarkı ile elde edebileceğin bir şeyken bazen de bir insanla beraberken elde edebilirsin. Buna göre hayatını şekillendirmesini öneririm.
Huzurun her insan da anlamı farklı..14 Yorumla- 1 yıl
Öyle kesinlikle, herkesin farklı bir huzur arayışı ve anlayışı var. Az çok tahmin ediyorum aradığım şeyi ama elimde olmayan sebeplerden dolayı ulaşmam pek mümkün değil. Bir şekilde alışmam ve uyum sağlamam gerekiyor.
Görüş için teşekkür ederim 🙏🏻 - 1 yıl
Umarım hepimiz buluruz çok teşekkür ederim 🙂🙏🏻
1 yılİnsanlar çeşit çeşit olsa da herkesi tek bir noktada toplayabiliyoruz. Dini, dili, ırkı, cinsi, adı sanı her şeyi değişebilir. Ama huzuru arayış konusunda herkes aynı yerde, kayıp. Bu da imandan geçiyor. İnanç sistemi sarsıldığında hayatın da renklerini, anlamını kaybediyor. Huzuru arayan rabbine dönsün. Camiden çıkmayın demiyorum ki bütün kainat O'nu anıyor zaten. Sadece duymayı ve görmeyi bilmek gerek.
13 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısınız, biraz iç dünyamdan koptum gibi hissediyorum bende..
- 1 yıl
Kendinize vakit ayırın, tefekkür edin. Dört duvar arasındayken bile gördüklerinizi düşünün. Uçan sinekten, aniden ortaya çıkan örümceğe kadar hepsinde bir hikmet var. Hepsinin bir zikri, bir sebebi var. Dışarı çıkınca karşına çıkıveren küçük bir kediden, gölgeye geçip uzanmış bir köpeğe kadar her şeyin bir sebebi var. Bunu çözmeye, anlamaya çalışın. Bu süreçte sizde daha huzurlu hissedeceksiniz bence
- 1 yıl
"Neyi görürsen o olursun" demişti biri. Güzel şeyler görmeye çalıyorum ufacık anlarda bile. Yorum için için teşekkür ederim 🙂🙏🏻
1 yılErken uyu, erken uyan. Sabahın o taze ve temiz havasını içine çek. Kahvaltı yap. Karbonhidrattan uzak dur. Sabah kahvaltını sebze ağırlıklı yap. Akşam yemek yemeden uyu. Dellenmeye başladığın an yüzüne soğuk su serp ama hızlı olsun bu duyularını harekete geçirecek seni kendine getirecek. Böyle böyle yola geleceksin dostum. 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Hahah düşünürken bile stres oldum🤦🏻♂️
1 yılYerde buldum kimindir, sahibi yoksa benimdir. Huzuru arıyorum ben de, hem de bir parçacık bile olsa. Huzur şu sıra şarkılara sığınmak sadece benim ütopyamda.
13 Yorumla- 1 yıl
Ütopyan da banada yer var mı? Ama beğenmediğim şarkıyı geçerim ona göre..
- 1 yıl
- 1 yıl
Unutuyoruz hikâyelerimizi, daha iyilerine layıkmışız gibi. Oysa en iyisini değil, bize iyi gelenleri isterdim sadece..
1 yılHerkesten uzaklaşmayı ve tek başına vakit geçirmeyi başarmak huzur bana göre.
23 Yorumla- 1 yıl
Bunu kabullenme kısmı biraz zor yalnız, şimdilik deniyorum..
- 1 yıl
Az insan çok huzur.
- 1 yıl
Az insan kısmına tamam ama gerisi daha gelmedi
1 yılNamaz.. Özellikle sabah namazı ve dua.. Sonra da şükür.. Nefes aldığın her anı yaşayabilmek için can atan nice can varken sen bu anın içindesin ve yaşıyorsun.. Şükür huzur getirir.
41 Yorumla- 1 yıl
Bazen sahip olduklarımızın farkına varmak lazım, haklısın🙏🏻
Huzur arayanlara önerim, önce kendilerini dinlemeleri ve doğayla vakit geçirmeleri olur. Basit şeylerde mutlu olmayı öğrenmek, gereksiz yüklerden kurtulmak da çok önemli. Meditasyon ya da yürüyüş gibi aktiviteler de iyi gelir.
11 Yorumla- 10 ay
Uzun yıllar boyunca aradım ve şunu farkettim. Öyle aradığında bulunacak bir şey değilmiş. Gelip gitmesi bir yana kendine saygı duyup sevebildiğin, kendini doğrularınla ve yanlışlarınla kabul edebildiğin bir zamanda huzur bir şekilde etrafını sarıyor. Tamamen sahip olamıyorsun belki ama gönlün hafifliyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılRuhunun özgür olduğu yerde olmasını söylerim bu bazen özel bir yerdir bazen başka bir ruh, bazen de kendi iç dünyan..
Sadece doğru yerde olmak yeterli ruhu Özgür olanları huzursuz etmek zordur ordan uzak olmadıkça huzursuz olmazlar...
11 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısınız. Ruhum pek özgür ve huzurlu değil bir süredir. Görüş için teşekkür ederim 🙏🏻
Namaz kılmazsam huzursuz olurum. Bazen namaz kıldığımda bile sessiz sakin tefekkür etmek ayrı bir huzur katıyor. Ama bunun dışında kamp ve doğa keşifleride huzur katıyor. Her gün spor yaparsam yine huzurlu oluyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar enerjiye sahip değilim, fiziken ve psikolojik olarak biraz daha zamana ihtiyacım var. Ama dualarım ve umutlarım var şükür. Görüşünüz için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
İnşallah kaldırabilecek kadar güçlüyümdür🙏🏻
1 yılYaşadığın şehirde deniz varsa at kendini sahile ve bir de Omar Akram, Richard Clayderman, Ennio Morricone gibi sanatçıların müziklerinden bir tane açıp dinle. Ayakların yere basmıyor gibi hissetmezsen gel yüzüme tükür. 😅
110 Yorumla- 1 yıl
Hahha estağfurullah🙏🏻 deniz sever biri değilim pek doğa daha benlik, ama çıkamıyorum pek..
- 1 yıl
Deniz de doğanın bir parçası
- 1 yıl
Doğru ama benim başım döner 🤦🏻♂️🤭
- 1 yıl
O zaman bu mevsimde kuşlar göçse de varsa köyünüz kuş sesleri de dinlendirici oluyor. 😊Her sabah konuyordu benim balkona serçeler yazın ama köyde değil. Köyde daha çok duyma ihtimalin olur ağaçlık alanlar olduğu için.
- 1 yıl
Şu an bir binanın 1. katına tıkılıp kaldım malesef🤦🏻♂️. Ani değişikliklerden dolayı biraz daha zorlandığım bir dönemdeyim, bu yüzden daha stresli ve huzursuzum🤷🏻♂️
- 1 yıl
Çık dışarıya bir yürüyüş yapıp hava al. Zevk aldığın şeyler yap. Kafanı dağıt. Ev bir yerden sonra sıkıyor.
- 1 yıl
Evet sıkıyor haklısın. Ama içeri kapandım, biraz da rahatsızım. Pek soğuğada gelemiyorum. Böyle bahane gibi diziliyor hepsi
- 1 yıl
Geçmiş olsun. O zaman aç telefonundan veya varsa bilgisayarından sevdiğin bir filmi izle. Başka da bir şey aklıma gelmedi.
- 1 yıl
Bunlarda güzel fikirler🙂. Yorum ve fikirleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim. 😊
1 yılHuzur çok uzun sürmeyen bir şey bence
Ararken bulamazsın ama bazen karşına çıkar
İyi gelir, yokluğunda ararsın
Aramayı önermem, ararken bulmamak ayrı dert açar başına huzursuzluk olur istediğinin aksine
13 Yorumla- 1 yıl
Evet arayışta olmak yokluğunu daha çok hissettiriyor maalesef 🤷🏻♂️
- 1 yıl
Siz aradınız mı
- 1 yıl
Sürekli arıyorum aslında 🤷🏻♂️
Huzur aslında içimizde sadece ona engel koyuyoruz düşüncelerimizle… kendinle mutlu olmak kendinle vakit geçirmek şükür etmek ve eski negatif yaşanmışlari geride bırakırsan özgür ve huzurlu hissedersin
14 Yorumla- 1 yıl
Aslında bir süredir buna yoğunlaşmaya çalışıyorum ama zor maalesef..
- 1 yıl
Çok uzun sürmesinde yine, yorum için teşekkürler 🙂🙏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İnsanlardan uzak dur. Huzur istiyorsan huzura dur. Senden yukardakine değil aşağıdakine bak. Hobi edin, spor yap, kitap oku. İnsanlardan uzak dur x2
21 Yorumla- 1 yıl
İnsanlardan uzak durma konusunda fazla başarılıyım ama öylede yabani olup çıkıcam en son🤭
Kadını anlamaya çalışma, günübirlik ilişkiler peşinde ol, insanlardan uzak dur, sadece belli başlı insanlarla iletişim kur, komedi içerikli şeyler izle dinle
11 Yorumla- 1 yıl
İnsanlardan genel olarak uzağım, elimden geldiği kadar çabalıyorum. Yorum için teşekkürler 🙏🏻
Bir şişe cin, limon, tuz, muhabbeti saran 3 arkadaş, futbol ve oyun muhabbeti, biraz siyaset biraz felsefe yarına pamuk gibi uyanirsin bol su içmeyi de unutma
11 Yorumla- 1 yıl
Dostum alkolüm yok, futbolu sevmem, arkadaşlık konusunda sıfırım. Ben oyumu sudan yana kullanıyorum🤦🏻♂️
1 yılHerkes huzurlu değil tabi ki. Ama huzur ararsan yuvanda. Yuva demek illa eş ve çocuklar değil. Ait olduğun yer neresi ise orada 😊
13 Yorumla- 1 yıl
Ait olamama hissi devreye giriyor sürekli bende🤷🏻♂️
- 1 yıl
Hımm o zaman şöyle düşün bu dünyaya geldin ve sen bu dünyaya aitsin şimdilik. Bir ailen var ve illa ki arkadaşların var. Hiç biri yoksa bile sen varsın kendini sev kendinle huzur bul. Daha güzelini diyeyim aç iki satır Kur'an meali oku 😊
- 1 yıl
Anladım, en güzel sevgi kişinin kendisine karşı beslediği sevgidir derler. Biraz bu konuyla uğraşacağım
Huzur arayarak omrunu tukettigin arada buldugunu zannettigin kirintilariyla yetindigin. Varligi iddia edilen ama kimsenin tam goremedigi bir sey.
13 Yorumla- 1 yıl
Bazen görmeden, duymadan sever insan. Mühim olan yetinmekte, yetinebilmekte. Ne demiş Sezen ablamız; yetinmeyi bilir misin? Ben yetinemiyorum maalesef..
- 1 yıl
Belkide öyledir, kabullenmek çok sık yaptığım bir şey ama bu konuda tercihim olmasını istemiyorum..
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKimseye ihtiyacın yok ve sana senden başkası yardım edemez huzur kalbinin içinde arayıp bulmak sana düşüyor.
12 Yorumla- 1 yıl
En çokta kendi içimdeki huzura ulaşmakta zorlanıyorum. Umarım gerçekten başarırım. Görüş için teşekkürler🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim.
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Huzur yalnızlıktadır. Fakat maddi özgürlük yoksa, insan yalnız da kalamaz. Özetle huzura ulaşmak zordur
11 Yorumla- 1 yıl
Yalnızlık var, maddi özgürlüğede eriştim ama bu hayat akışına alışamadım sanırım ve gerçekten zor. Görüş için teşekkürler 🙏🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılHuzur anca öylülerde olur... hayat kocaman bir kaostur... arada yorulursun bu kaostan bikarsin ama bu kaosla yasarsin
11 Yorumla- 1 yıl
Bu kaosun içinden sıyrılmak istiyorum bende, teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻
1 yılDeniz kenarına gidip bankta tek başına oturup denizi ve gökyüzünü izlemesini tavsiye ederim. Huzur; mavilikte...
13 Yorumla- 1 yıl
Keşke yapabilsem ama şu an elimde olmayan sebeplerden dolayı bir çok şeyden uzağım. Görüş için teşekkürler 🙏🏻
- 1 yıl
İmkanın varsa elbette...
Ben de denize uzağım şu an
Ama maviliğin insanı sakinleştirici etkisine inanıyorum... - 1 yıl
Beni en çok yeşil sakinleştiriyor. Kuşlar, kelebekler. Yorum için teşekkür ederim 🙏🏻
Az insan çok huzur. Tek biseyle huzuru bulmak zor. Ama çok insan olmasın hayatında derim. Az ama güzel insan olsun
13 Yorumla- 1 yıl
Şu an için azdan daha az insan var, güzel insanlara ulaşacağımı umut ediyorum. Yorum için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Umarım🙏🏻
1 yılAquatic ambience müziği eşliğinde nostalji videosu izle... Şaka değil gerçekten huzur veriyor
11 Yorumla- 1 yıl
Abi ondan hüzün olur bana sanki bilemedim 🤷🏻♂️
1 yılHuzur başta ailededir, vakti gelince de güvenebileceğim sadık bir eşte. O zamana kadar sabır gerek tabi 😀
14 Yorumla- 1 yıl
O zaman ya sabırlar diliyoruz cümleten 🙏🏻🤭
- 1 yıl
Teşekkürler efenim teşekkürler 😀
- 1 yıl
Hahha işten ricalar efenim🤭
- 1 yıl
*içten
Gizli Üye(30-35)1 yılHuzur kişiden kişiye değişir. Ben basit şeylerde huzur buluyorum mesela gecenin sessizliğinde kahve ve sigara, balkonda ya da camın önünde. Çocuklarımla uyumak, onların kokusu..
23 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel, bende basitlikten yanayım genelde ama bu sıralar ona bile zor ulaşıyorum. Görüş için teşekkür ederim 🙏🏻🙂
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim, en yakın zamanda kavuşmanız dileğimle 🙏
- 1 yıl
İnşallah, sağolun🙏🏻🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı.
1 yılİnsanlardan olabildiğince uzak dur. Hayatında olsunlar ama iç dünyana sızamasınlar..
23 Yorumla- 1 yıl
Aslında öyleyim zaten, ama iç dünyamda kendimi kimsesiz gibi hissediyorum
- 1 yıl
Valla zaten kimsesiziz kimse mezara toplu girmiyor , kendinle bir ordu olmayı öğrenmelisin
- 1 yıl
Güzel bir düşünce, kendime yetebilmeyi öğrenirim umarım 🙏🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılDurumu iyiyse evden çıkmamasıni ya da huzurunu bozan yerlerden uzak durmasi
12 Yorumla- 1 yıl
Şimdilik fena değil ve bir süredir eve kapandım zaten. Dizi, film derken iyice kendimi soyutladım ama ailemden de farklı şehirde olunca tamamen yalnız kaldım. Görüş için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim
1 doğa öneririm
2 namaz öneririm
3 kitap öneririm
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel öneriler ve doğa en sevdiğim. Teşekkür ederim 🙂🙏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnsanlardan uzak durarak bir kişi kendine vakit ayırarak huzur bulur
12 Yorumla- 1 yıl
İnsanlardan uzağım aslında, kendimlede bir yere kadar huzurluyum. Görüş için teşekkür ederim 🙏🏻
1 yılÇevresinde mümkün olduğunca az insan bulundurmasını.
12 Yorumla- 1 yıl
Çevremde pek insan kalmadı aslında, biraz fazla yalnız kalmış bile olabilirim. Görüş için teşekkürler 🙏🏻
- 1 yıl
Ricalar
1 yılİnsanlardan uzak bi yerde yaşamak ama oda biraz ümkansız
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle maalesef ve ben şehir hayatından çok bunaldım ama iş güç, sağlık derken kaçamıyor insan. Görüşün için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Evet öyledir maalesef. rica ederim
- 1 yıl
🙂🙏🏻
1 yılHuzur kendini ait olduğunu hissettiğin yerde, ait olduğun kişiyle yaş almak bence
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Umarım bir gün gerçekleşir. Yorum için teşekkür ederim🙏🏻
1 yılBeladan, kalabalıktan ve akrabalardan uzak durmasının tavsiye ederim.
11 Yorumla- 1 yıl
Şu an hepsinden uzağım ama hayat peşimi bırakmıyor maalesef. Teşekkür ederim görüşün için🙏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Huzur sizi rahatsız edecek herşeyden ölene kadar uzak olabilmektir
14 Yorumla- 1 yıl
maalesef her şeyden uzaklaşılmıyor. Elimizden geldiği kadar mesafe koymaya çalışmalı.. yorum için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Benimkisi kendi huzur tanımımdı sadece 🤲
- 1 yıl
Huzur arayışı değişiyor tabiki kişilere göre 🙏🏻
- 1 yıl
Evet
1 yılCevap belli.
Uzaklara git. Sahil bul orada dinle o sesi !
13 Yorumla- 1 yıl
Uzaklara gitme Arzum var ama cesaretim yok maalesef
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun. İnşallah huzuru bulursun..
- 1 yıl
Sağolun, inşallah. Yorum için teşekkürler 🙏🏻
Namaz niyaz abi başka yolu yok gibi geliyor
12 Yorumla- 1 yıl
Çok yolu var belkide ama ulaşması zahmetli..
1 yılSana verilenler ile yetinmeyi kabul ettiğinde huzur başlıyor.
15 Yorumla- 1 yıl
Kendini sevmeye geliyor iş bu noktada, öğrenmeye çalışıyorum..
- 1 yıl
Evet. Kendini olduğun gibi kabul ettiğinde kimse ile savaşın kalmıyor. Dalgalar diniyor. Sakinlesiyorsun
- 1 yıl
O kadar istediğim bir şey ki.. umarım başarırım🙏🏻
- 1 yıl
Neden basaramayasiniz. Aynanın karşısına geçin ve kendinizi izleyin ve konusun. Bunu hergun yapın. Bir süre sonra kendinizde o kadar farklı şeyler keşfedeceksiniz ki. Ve kendinize acımasız olmayın.
- 1 yıl
Bir yerde görmüştüm bunu, bakalım denemekten zarar gelmez. Yorum için teşekkür ederim 🙂🙏🏻
1 yılSakin kalmak kendi iç huzurunu kendin sağlayabilmek. Olaylara sabırlı ve olumlu yaklaşmak.
11 Yorumla- 1 yıl
Bunları deniyorum sürekli ama içimde boşluk var sanki, dolmuyor..
Huzur İslam'da güzel ahlakta Allah'ı anmakta duada gizli
21 Yorumla- 1 yıl
Evet bunlar güzel şeyler ama sanki biraz fazla yalnızlığa itiyor beni🙄
Aslında bir şey önermem insan kendi huzurunu kendisi yaratmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Niyetim o yönde ama kendi kendime anca kuruntu yaratıyorum ben..
- Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı.
1 yılÖnce ona engel olan şeyler varsa kaldırmasını sonrası gelir zaten
15 Yorumla- 1 yıl
Engel olan kendisiyse ve haberi yoksa?👀
- 1 yıl
Engel olan kendisi ise haberi var demektir geriye sebebini bulmak kalır
- 1 yıl
Evet haberim var ve sebebini arıyorum şimdilik
- 1 yıl
Bu huzursuzluk ne zaman neden basladi onun üzerine düşün Hiçbir şey bulamıyorsan son bir gününü gözden geçir senin tadını ne kaçırdı ona bak bakalım
- 1 yıl
Çook eskilere dayanıyor maalesef
Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. Huzur huzur evinde bile yok kendini iyi hissettigin yerde başlamak güne daha huzurlu
11 Yorumla- 1 yıl
Bunu yapmak çok zor maalesef..
1 yılHuzir diye bisey yok insan oglunun karsisina hergun huzursuz edicek bisey oluyor senin kafan da bile bu basliyor huzur ariyorum demek yerine hic bisey huuzrumu bozamaz rahatim sakinim iyiyim mutluyum demeye baslarsan birazda olsa rahatlarsin
17 Yorumla- 1 yıl
Yani aramak değil elindekini bilmek gerek👀
- 1 yıl
Yok kafanda buna inanmak gerek yoksa her durum canini sikar huzursuz eder yeter ki düsün
- 1 yıl
Anladım, bunuda denemek lazım 🙏🏻
- 1 yıl
Ayne sen olumlu dusunursen huzurlu olursun zaten
- 1 yıl
Teşekkür ederim, deneme sürecindeyim🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim neyi zikir edersen hayatinda da olur unutma
- 1 yıl
Tamamdır🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılHuzuru oneririm
Meselan ormanda bir irmak kenari herkesten uzak11 Yorumla- 1 yıl
Benimde sevdiğim bir şey ama ayda yılda bir olur öyle. Daimi huzur lazım..
- Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAz insanla muhatap olmasını
11 Yorumla- 1 yıl
Pek sosyal değilim zaten, en büyük sosyal aktivitem KS
Gizli Üye(36-45)1 yılHuzur bende fazlasıyla var çok şükür ama kimseyle paylaşmam
13 Yorumla- 1 yıl
Küstüm işte alacağın olsun🥲
Cevap sahibi1 yılAlacağım vereceğim yok kimseye
- 1 yıl
Ne mutlu sana🙏🏻
1 yılGenelde namaz öneriliyor huzur arayanlara. Ben dini meselelere çok girmek istemem insanlara tavsiye verirken de bir dileyin gerçekleşeceğine inanarak dua etmek etkili olabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet öneriliyor, bir dönem üzerine düştüm hatta bunun. Ama sonuç olarak yine buradayız
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah'a ve İslam'a yönelmesini çünkü huzur oradadır
27 Yorumla- 1 yıl
İnanç zaten var ama daha hayata dair bir huzursuzluk mevcut..
Cevap sahibi1 yılKanka inancını ne kadar sağlam tutarsan o kadar huzurlu olursun çünkü dünya hayatının gelip geçici bir heves olduğunu farkediyorsun sadece bir imtihan yeri burası. Yani dünyevi şeylerle huzur bulamazsın bu sebepten dolayı
- 1 yıl
Böyle düşünmeye de çalıştım ama sadece bir şansımız var ve bu şansı böyle hissederek geçirmek biraz kırıyor
Cevap sahibi1 yılBir şansın yok kanka öyle düşünme ebedi bir hayattan bahsediyoruz öbür tarafta bu hayatın tadını çıkar ama olmayan şeyler için de canını sıkma
- 1 yıl
Öğrenmeye çalışıyorum bakalım
Cevap sahibi1 yılUmudunu ve inancını kaybetme kanka bunları kaybettin mi zaten kaybedecek bir şeyin kalmaz. Allah yolunu açık etsin.
- 1 yıl
Sağol, teşekkür ederim. Seninde inşallah 🙏🏻🙂
Daha önce konuşmuştuk bana mesaj atar mısın ben mesaj atamıyorum :) beni hatırlarsın
11 Yorumla- 1 yıl
Merhaba yeni gördüm kusura bakma, tabiki atarım
1 yılRabbine git, namaz kıl dua et tövbe et içine dön kendini sev.
21 Yorumla- 1 yıl
Kendini sevmekle başlıyormuş zaten böyle şeyler sanırım, görüş için teşekkürler 🙂🙏🏻
Bence güzel bir park kafede kafa dinler sitres atarim
11 Yorumla- 1 yıl
Keşke bende bu kadar kolay ulaşabilsem huzura, daim olur inşallah. Görüş için teşekkür ederim 🙏🏻
1 yılGüvendikleri insanlarla birlikte olup diğerleriyle görüşmemeyi
11 Yorumla- 1 yıl
Genel olarak pek kimseyle görüşmüyorum aslında. Yorum için teşekkür ederim 🙏🏻
1 yılBunun cevabını öğrenmek henüz nasip olmadı beni biraz aydınlatır misiniz
11 Yorumla- 1 yıl
Vallahi bende gelen yorumlardan aydınlanmalar yaşıyorum, birsürü fikir var tavsiye ederim. Yorum içinde teşekkürler 🙂🙏🏻
1 yılTwitter ve kendini beğenmiş insanlardan uzak dursun..
12 Yorumla- 1 yıl
Twitter kullanmıyorum, öyle insanlar değil genel olarak insanlardan uzağım epey bir süredir. Kendimi soyutladım bazı sebeplerden dolayı.. yorum için teşekkürler 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim 🙏🤘
1 yıl"Ölüm ve karanlık" bunları öneririm
16 Yorumla- 1 yıl
Vur dedik öldürdün ama, ben yaşamaktan yanayım..
- 1 yıl
Demekki senin huzurun başka
- 1 yıl
İşte bir bulabilsem 🤦🏻♂️. Şimdilik sadece doğadan faydalanıyorum ayda yılda
- 1 yıl
Bence tek başına sessiz sakin bir yerlere git dağ gibi veya orman gibi yerlerde 2 3 hafta takıl huzuru bulursun
- 1 yıl
Keşke bütün hayatım boyunca gidebilsem gerçekten çok ihtiyacım var. Yorumun için teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim her zaman :D
- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler