Ifadeye gittim, kuzen olacak beyinsel sakat hem gelip kavga cikardi hem de bizi sikayet etmis :D bu kadar beyinsiz bir yaratikla akraba olmak bence hakaret. Akrabalik sistemini kaldiriyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Akrabalarimi tanimiyorum hicbirine de saygi gostermeyecegim :D hepsi faydasiz asalaklar cunku
Sacma sapan yaratiklarla akraba olmak sizce de sacmalik degil mi?
Cidden oyle hayir zihinsle veya fiziksel hicbir benzerligimiz de yok abi ruhsal olarak hic yok :D boyle bi uretim hatasinin benimle akraba olmasi bana kufur resmen :D akrabalardan zaten hic hoslanmam. Alakan olmayan tiplerle zoraki bir bagin var yani.. sacmalik her turlu
ben bağımı kopardım valla herkesle kapıma kadar geliyorlar açmıyorum kapımı açarsam ne olacağını biliyorum çünkü hava atıyorlar resmen acayip varlıklar
Demisse demistir. Oyle leş bi kuzenin olsa sen de boyle konusurdun. Cocuklugundan beri cekiyoz birey... anasi koyde, anasi bu oglusunu ve kocisini sehre salmis davar gibi... biz ugrasiyoz, millet ugrasiyo..
Ne evi yolda gorsem uzaktan gecerim, araba falan carpsa buna yardim etmem oyle bi tip.. araba buna carpsa arabaya yazik olur o ayri mesele, araba kirlenir :D
Koyluleri kucumsemek gibi olmasin ama kendisi tam bi koylu. Sehre dusmus köy tanesi. Hatta dag basinda falan yasamasi lazim onun, medeniyet carpiyo herifi..
Kendisi sizofren ve beyinsizin teki... kendisini babasi zannediyo ve evleri ve kiracilari var zannediyo biz de onu kiskanip problem yaratiyomusuz guya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
akrabaların hepsini akrepler soksun akbabalar kovalasın :D :D
her yerde bu akrabalar böyle demek ki
Hepsi oyle ya... tarim zararlisi gibiler faydasiz, full zarar..
aynen öyle
zaten 7 yabancıdan zarar gelmez
zarar gelecekse yakınında olanlar zarar verir diye bir söz var
düşmanını uzakta arama gibi sözler
Cidden oyle hayir zihinsle veya fiziksel hicbir benzerligimiz de yok abi ruhsal olarak hic yok :D boyle bi uretim hatasinin benimle akraba olmasi bana kufur resmen :D akrabalardan zaten hic hoslanmam. Alakan olmayan tiplerle zoraki bir bagin var yani.. sacmalik her turlu
ben bağımı kopardım valla herkesle
kapıma kadar geliyorlar açmıyorum kapımı
açarsam ne olacağını biliyorum çünkü
hava atıyorlar resmen acayip varlıklar
En iyisi kufredip gondermek bence
Olsun ne olursa olsun o senin kuzenin böyle konuşmamalısın
Al o zaman arka pencerene sok dayi :D
:)
Manyaksın
Kuzeniniz mi diye sordu memur... ne yazik ki kuzeniz dedim :D hayir demek isterdim ama maalesef kuzenim olur dedim :D
Ahahaha memur da demiştir allahım beni bu delilerden kurtar diyr
Demisse demistir. Oyle leş bi kuzenin olsa sen de boyle konusurdun. Cocuklugundan beri cekiyoz birey... anasi koyde, anasi bu oglusunu ve kocisini sehre salmis davar gibi... biz ugrasiyoz, millet ugrasiyo..
Cocuklugundan beri cekiyoz bu veļedi* demistim... veļed dedigime bakma... sevimsiz bir karincayiyen suratli yaratik kendileri :D
Almayın eve meve sokmayın
Ne evi yolda gorsem uzaktan gecerim, araba falan carpsa buna yardim etmem oyle bi tip.. araba buna carpsa arabaya yazik olur o ayri mesele, araba kirlenir :D
Ahahhaha olay ne peki merak ettim
Mal iste.. kendisini babasi zannediyo ve biz bunu kiskanip problem cikariyomusuz :D beyefendi hazretlerinin uzerine yuruyomusuz falan filan :D
Nesini kıskanacakmışsınız ki kendi kendine tribe giren insanlara uyuz oluyorum kendini nimetten sanıyor şizofrenlik te var galiba
Hem de alasi var sizofreninin... dedim ya anasi bunu salmis, kocasini da salmis :D kari koyde bunlar sehirde tepinen davarlar...
Neyse bir daha muhattap olmaya yüzü olmaz dicem de sanmıyorjm gelir yine mk :)
Koyluleri kucumsemek gibi olmasin ama kendisi tam bi koylu. Sehre dusmus köy tanesi. Hatta dag basinda falan yasamasi lazim onun, medeniyet carpiyo herifi..
Akraba ilişkileri bozuk hiç muhattap olmamak en iyisi
Elden bir şey gelmiyor..
Tukursem ona da sukreder oyle de arsizlar
Bence de büyük saçmalık
Kavga sebebi ne?
Kendisi sizofren ve beyinsizin teki... kendisini babasi zannediyo ve evleri ve kiracilari var zannediyo biz de onu kiskanip problem yaratiyomusuz guya :D
Bende çok var
Naparsinki