Kendi kendinle bir evlilik düşün, tüm özelliklerini ve alışkanlıklarını tanıyorsun. Bu evlilikte zamanla anlaşmazlığa neden olabilecek ya da huzuru zedeleyecek en baskın özelliğin hangisi olurdu ve bu durumda evliliğini devam ettirmek için hangi adımları atardın?
Kendi kendinle evlensen, boşanma sebebin ne olurdu?
Kendimi övmek için söylemiyorum ama boşanmak için sebep bulamıyorum kendimde çünkü hayatıma aldığım insana çok değer veriyorum saygı duyuyorum ama bir Saniye buldum aslında kendimden çok ödün veriyorum bu kendimden boşanmak için gayet makul bir sebep çünkü insanlar hizmet eden kişiyi sevip sayan kişiyi her zaman gözünde daha alt tabakada tutuyor buda boşanmalara sebep ben bu yüzden kendimden boşanırdım
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Kendine evlenmek istemezdim velev ki diyelim evlendim boşanma sebebim sanırım monotonluk olurdu birbirleri ile aynı ikisi insanın ilişkisi zaman içinde sıkardı
Kendimle evlensem boşanma sebebim muhtemelen kendime karşı fazla sabırsız olmam olurdu. Bazen detaylarda çok takılıp kafamı gereğinden fazla yorabiliyorum, en ufak şeyleri bile kusursuz yapmaya çalışıyorum. Kendime sürekli üst düzey beklentilerle yaklaşmak, kendimi yorup sonunda daha da sabırsız hale getiriyor. Yani bu sabırsızlık ve mükemmeliyetçilik yüzünden kendi kendimle bile zor anlaşırdım. :)