Kendi kendinle bir evlilik düşün, tüm özelliklerini ve alışkanlıklarını tanıyorsun. Bu evlilikte zamanla anlaşmazlığa neden olabilecek ya da huzuru zedeleyecek en baskın özelliğin hangisi olurdu ve bu durumda evliliğini devam ettirmek için hangi adımları atardın?
2 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendine evlenmek istemezdim velev ki diyelim evlendim boşanma sebebim sanırım monotonluk olurdu birbirleri ile aynı ikisi insanın ilişkisi zaman içinde sıkardı
Ben gibisini bulmuşum asla boşamam 🥰 kaldı ki eşim de çok mutlu benimle🧿
Mükemmeliyetçi yanim olabilir
trririiiiiipppsss ahsshdkmsjshd
Kendimi övmek için söylemiyorum ama boşanmak için sebep bulamıyorum kendimde çünkü hayatıma aldığım insana çok değer veriyorum saygı duyuyorum ama bir Saniye buldum aslında kendimden çok ödün veriyorum bu kendimden boşanmak için gayet makul bir sebep çünkü insanlar hizmet eden kişiyi sevip sayan kişiyi her zaman gözünde daha alt tabakada tutuyor buda boşanmalara sebep ben bu yüzden kendimden boşanırdım
Kendimle evlensem boşanma sebebim muhtemelen kendime karşı fazla sabırsız olmam olurdu. Bazen detaylarda çok takılıp kafamı gereğinden fazla yorabiliyorum, en ufak şeyleri bile kusursuz yapmaya çalışıyorum. Kendime sürekli üst düzey beklentilerle yaklaşmak, kendimi yorup sonunda daha da sabırsız hale getiriyor. Yani bu sabırsızlık ve mükemmeliyetçilik yüzünden kendi kendimle bile zor anlaşırdım. :)
Hep derim Aynam olan insan çıksın karşıma. Boşanmazdım asla. Zaten isteğim şu hayatta eş parçamı bulup parçaları birleştirmek.
Dengesizliğim. Yine iyi katlanıyor eşim
Şiddetli geçimsizlik :D Biraz şüpheci bir insanım belki o sebep olabilir
Boşanmazdım. Kendim gibisini bir daha nerede bulacağım... 🙈
O yüzden mi evlenemiyorsunuz hemşehrim 🤭
Aynen öyle. Gidebilirsiniz şimdi🖐️
Evlenemezdik ki boşanalım😃
kendimle boşanmam ben
Sinirlendiğimde birazcık kafa şişiriyo olabilirim ama yinede kendimden boşanmazdım
Ben boşanmam ya sebebim yok
Çok fazla sıkmaya gelemiyorum direk bağırıyorum
Beni alan yaşadı ayhan jdjdj
Tamamen aynı olduğumuz için sıkılırdık
Boşanma sebebim herşeye trip atmam olurdu galiba
Sanırım kıskançlık… 😅
Tekrar evlenmem
Allah korusun başkan bu çene çekilir mi
Beyin yakan sorularda bugün 🤣
Yemek yapan olmazdı 😅
Çekilmezim özel bir nedene gerek yok
Boşanmaz dim