Kişilik & Karakter Sizin de memeniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Profillerde her yer meme merak ettim sizin de var mı? Güncellemeler1 yıl Madem Türksün göster ürksün 😂😂 Sizin de memeniz var mı? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. İnsan memeli bir primattır. Her insanın memesi vardır 0 0 Yorumla
UcanCereyanKablosu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% 1 yıl İnsanlar memeliler aleminin en nadide üyesi. Ne demek memeniz var mı? (!) :D 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Evet, avcunu doldurur 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Oo en sevdiğim kum torbasını da yumrukluyor mu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Oluştur 1 yıl Kum torbası ne alaka lan, meme buldun avuçla işte kum torbasını n'apacaksın :d Yorumla Soran 1 yıl Adama bak gülleymiş gibi bahseden sendin hayret bişşşi Yorumla Oluştur 1 yıl Ohho sen konuya tamamen yabancısın, memeye gülle mi denir. Bu kafayla çok memesiz kalırsın sen :d Yorumla Soran 1 yıl Ya ne denir kendimi de mayli sayrus gibi hissettim bi an tüm ambiyansı bozdun Yorumla Oluştur 1 yıl Ambiyans tam oluşacaktı gülle mülle dedin oluşamadı şekerim Yorumla Soran 1 yıl Kuş öldü beybisi 🤦🏻♀️ Yorumla Soran 1 yıl İğnesiz armağan Çağlayan karşılaşıyoruz senle her soruda 🤦🏻♀️ Yorumla Oluştur 1 yıl Bunlar hep kaderin bir cilvesi, belli ki birbirimize yazılmışız çağlar öncesinde. Hemen 100'lük viski alıp bana geliyorsun ve bu gizemi çözüyoruz Yorumla Soran 1 yıl Cilveli kaderi harcarlar bizden uyarması kötü kötü yollara düşürürler Yorumla Soran 1 yıl Alkollüyken bu alkolsüzken sen düşün almayım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Alkolsüzken bu -- 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Oluştur 1 yıl Alkolsüz olduğuna emin miyiz ssjjdg Yorumla Soran 1 yıl Ama insaflı olsak biraz 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Gerçi kendim kaşındım Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. var ama benimkiler körelmiş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi ne renk Yorumla core2duo 1 yıl pembe meme görmelisin Türk erkeğinde kızlardan daha pembe meme :) bakir erkek memesi bembe olur . Milli olduktan sonra koyulaşıyor. Kızların bile koyu siyah ya da kahverengiyken pink meme aranan bir şey Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı. Ben de patlican var şekerim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen her yerde karşıma çıkıyn zaten de neyse 😂😂 Yorumla Beyazorkiden 1 yıl 🤣 var demek ki bi keramet Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Memesi büyük olanlar sergiliyor genelde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Senin var mı? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Sanane len Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen niye milletinkini merak ediyo ozmaan lan Yorumla Soran 1 yıl Sus bakıym Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen sus Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İnsan memeli bir primattır. Her insanın memesi vardır
İnsanlar memeliler aleminin en nadide üyesi. Ne demek memeniz var mı? (!) :D
Evet, avcunu doldurur
Oo en sevdiğim kum torbasını da yumrukluyor mu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kum torbası ne alaka lan, meme buldun avuçla işte kum torbasını n'apacaksın :d
Adama bak gülleymiş gibi bahseden sendin hayret bişşşi
Ohho sen konuya tamamen yabancısın, memeye gülle mi denir. Bu kafayla çok memesiz kalırsın sen :d
Ya ne denir kendimi de mayli sayrus gibi hissettim bi an tüm ambiyansı bozdun
Ambiyans tam oluşacaktı gülle mülle dedin oluşamadı şekerim
Kuş öldü beybisi 🤦🏻♀️
İğnesiz armağan Çağlayan karşılaşıyoruz senle her soruda 🤦🏻♀️
Bunlar hep kaderin bir cilvesi, belli ki birbirimize yazılmışız çağlar öncesinde. Hemen 100'lük viski alıp bana geliyorsun ve bu gizemi çözüyoruz
Cilveli kaderi harcarlar bizden uyarması kötü kötü yollara düşürürler
Alkollüyken bu alkolsüzken sen düşün almayım 😂
Alkolsüzken bu -- 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Alkolsüz olduğuna emin miyiz ssjjdg
Ama insaflı olsak biraz 😂😂
Gerçi kendim kaşındım
var ama benimkiler körelmiş
Öyle mi ne renk
pembe meme görmelisin Türk erkeğinde kızlardan daha pembe meme :) bakir erkek memesi bembe olur . Milli olduktan sonra koyulaşıyor. Kızların bile koyu siyah ya da kahverengiyken pink meme aranan bir şey
Ben de patlican var şekerim
Sen her yerde karşıma çıkıyn zaten de neyse 😂😂
🤣 var demek ki bi keramet
Herkesin var kanka. Olmayan insan yokki
Memesi büyük olanlar sergiliyor genelde
Hiç görmedim, nerede :D
Kıllı benim tenimi göremez😁
😂😂😂😂
Burası panayır
Murtaza abi 🖕
Yok ya henuz
Ben memesizin