Çünkü insan değiller eşini aldatan insanlardan nefret ederim. Erkek adam evine eşine bağlı olur bağlı değilse adam değildir kimse kusura bakmasın. Kadınlar hakkında da kadınlar yorum yapsın ben bir şey demiyim.
evliler diyibde hepsini aynı kefeye koymayın. sevgili yapanların içindeki kara boşluğun olduğunu düşünüyorum konu sevgili yaomak değil konu içindeki kara boşluğu doldurmanin bir yolunu bulmak bana gore oyle. yalnis yerde yalnis yoldalar Allah islah etsin
Hayvanlarda da çok eşlilik var. Onlar da kendilerini hayvan yerine koyup evrimini tamamlayamadığı için çok eşliliği kendilerine hak görüyolar. İnsan olsalardı tek eşli olurlardı zaten. Bu açıdan baktığımızda evli birinin sevgili yapması gayet normal, ama onlara hayvan diyemezsin. Bu gerçeği kabul edemiyolar, zorlarına gidiyo.
Bazen ayrılamayanlar olabilir genel olarak konuşuyorum anladın ne hayatlar var ne rezillikler var para varya neler yaptırıyor insanlara heleki kadınlara
Aldatması hiç hoş değil elbette ama hemen şak diye de boşanılmıyor, çocuklar oluyor çoğu zaman. Çocuklar etkilenmesin diye ne kadar mutsuz bir evlilik geçirse de boşanamıyorlar. Kendine güvenemeyen kişilerinde evlenmemesi gerek diyeceğim ama aile baskısı oluyor bir süreden sonrada.