ՏҽӀɑʍՏ
Sorunum sana aşırı eğilim 🫠

Ööööf. 👌
ՏҽӀɑʍՏ
Sorunum sana aşırı eğilim 🫠

Ööööf. 👌
ՏҽӀɑʍՏ 🫠 sevdiklerimin zarar görmesi ve haksızlık yaşamak beni tehlikeli birine dönüştürebilir çünkü haksızlığa gelemiyorum hiç. bir de değer verdiğim insanlar haksızlık yaşarsa onların yanında olurum.
🫶☺️
@Sosyetic_SheqiiL 🫶 💖😌
Bir kıskançlık bu konuda aşikârane bir şekilde her şeyi yüzüne vurmam. Sorunu önce hemcinsim ardından sevdiğimle hallediyorum.
İki yüksek isteklilik hali, o zaman diliminde gözüm başka hiç bir şeyi görmüyor, direk ana konsantre oluyorum.
Üç kendini bilmezler insanların aptal ve gereksizce düşüncelerini savunurken bir dr üzerine hakaret etmeleri beni oldukça tehlikeli bir insana dönüştürüyor.
Karşımdaki ısrarla anlamıyorsa aşırı sinirleniyorum gözüm dönüyo onu rencide edip yerin dibine sokmadan rahat edemiyorum. Başka tehlikem yok zaten ponçik biriyimdir aksjdkdkfkfklflf
Daha ne olsun shdjs
Teşekkürlerr 🌺🥳
Rica ederim 🌻
Özlem duygusuuuuu
Hasretinle yandı gönlüm :D
Heee :D
Bir daha heee de ahdha
Birdaha heee birdaha djfjdnsmfnf
İşte öylesi sjdja
Cevap
44Cevap
Aşk ve kıskançlık olabilir bu duygular bende ikisine de yenildiğim an tehlikeli olduğum doğrudur
Kıskançlığın senin üff ahdj
İki yüzlü olunmasi ve değersizlik hissi
Şimdi düşündüm. Hepsinde iftiraya uğradığım dönemlerde tehlikeli olmuşum. Buna hangi duygu diyebilirim bilmiyirum. Öfke, yokolmuşluk, sevgisizlik, ... aslında hangi duygu bende emin değilim.
İftiraya uğramak çok fena bir durum ama ya..
Biz kendimizi bildikten sonra elalemi kim sallar, herkes ne yaşattıysa yaşasın de, boş ver.
Hissizlik duygusu. O an ne yapacağımı ben bile bilemem.
Kıskançlık önüne geçilemez inanmazdım bir zamanlar yapıyordun böyle şeyler sonra da duruldum daha anlayışlı biri oldum
Kendi açımdan da çok iyi oldu çünkü insan devamlı kafasında bir şeyler kuruyor düşünüyor kendine daha büyük sıkıntı
Aileme biri tarafından zarar gelirse eğer Allah korusun
Allah korusun.
Kıskançlık tabii ki. Kıskandığımda kendimi kaybediyorum kime dönüştüğü mü ben de bilmiyorum. İçimden bir tane şizofren çıkıyor. Her yere ateş saçıyorum. Olur olmadık laflar, suçlamalar, ağır hakaretler ediyorum.
Kendimi kaybediyorum hayatımın merkezine koyuyorum çünkü bu tehlikeli duygu "aşk"
Ey Aşşşk! 😅
Senin kafanı kırırım, ey Aşşşk! Ahshaja
🤔🤔 nefret birinden gerçekten nefret edersem o zaman o kişiyi yok ederim o kadar 😂😂
Çok şükür nefret etmem hep elimden gelince görmezden gelirim ama gözüme batan ilanı birleri var 😃😃
Kıskançlık bazen gururumu rafa kaldırıp saçma sapan hareketler yaptırabiliyor
Kıskançlık fena ya
Tehlikeli biri olmamayı tercih ediyorum her duyguda
Sıfır noktası diye bir yer var bende, kıskançlık, yalan bilmediği halde bildiğim doğrular üzerine inat eden aptllarrr ve daha niceleri çok dolaşıyorlar oralarda bu ara bakalım hayırlısı.
yalan söylenmesi, haksızlığa uğramak, tanımadığım insanların benimle çok rahat konuşması (genelde bunlar erkek oluyor ve sigara ya da para dileniyorlar) ve hemcinslerimin benimle göz temasında bulunması benim sicilimi kirletecek hareketler yapmama sebep oluyor
Eskiden öfkemdi sonradan kontrol edebilmeyi öğrendiğim için duruldum. Tehlikeli bir yanım kalmadı ev kedisine dönüştüm.
Tehlikeli birine istesem de dönüşemiyorum. İhanete uğramış olsam bile kafamda intikam senaryosu kuruyorum ama bunu eyleme dökemiyorum. İçimdeki ses fısıldıyor; "sen onlar gibi değilsin."
Uzuntu beni korkunc birine donusturuyor bu yuzden kotu zamanlarda aglamak yerine kahkaha atmaya baslarim
Karşı cinsten etkilenip ondan da tamam sinyali aldığımda son derece tehlikeli bir aşk makinesine dönüşüyorum... Tıpkı aç bir kurt gibi 😈😅
Aşk diyebilirim. Ancak aşktan daha öte nefret duygusu. O yüzden şu ana o kadar olmayan nefretimi, kimse kazanmamalı.
öfke. gelip geçici sinirden bahsetmiyorum ama eğer gerçekten öfkelenirsem yapabileceklerimden ben bile korkuyorum
Oo sosyetik gene formundasın nefret duygusu 😂
Her zaman olommm
Barbi degil harbi hatunsun 😂 izmitlilik var mı sende biraz
Yok 😏
Bizim buranın gibi konuştunda hemen büzme şu bebek yüzünü ya yakışmıyor 😳
Aklımla alay edildiğini hissedince metamorfoz geçirebiliyorum.
Sevdigim insanlara zarar verilmesi onların dalını kıranın ben ağacını kökünden söküyorum
ben kolay kolay sinirlenen biri değilim ama öfke diyelim
Güvenim kırılırsa, kullanılıyor gibi hissedersem kaçın benden 😒
Kıskanırsam tehlikelı olurum ki sevdıgımı çok kıskanırım
Sinirlenirsem tehlikeli birine dönüşebiliyorum. Ama zarar vermeden tabii.😀
fazla kıskançlık tehlikeli birine dönüştürür
Hiç tehlikeli bi hale geldiğim duygum yoktur jdjdmdmdmd
Duygusalken aşırı ani kararlar alabiliyorum fevri hareketlerde bulunuyorum
Oyuncağı elinden alınmış çocuk gibi hissettigin o an kaybettim duygusu
Kin ve intikam, nefret.
Haksızlık, iftira, yalan.
biz hep tehlikeliyiz ( agzinda ot olan emoji )😀
Ahaha öyle emoji mi var
olmaliydi 😀
Şeytanıma dokunuldugu zaman.. yakıyorum ortalığı.
Kim o
Haksızlık ve sana 😍
Bana mı 😅
😃🤝
Sabırlı sakin biriyim. Öyle kolay kolay tehlikeli hale gelen biri değilim
Haksızlık , İftira , Kıskançlık bla bla
Bla bla djfjs
Sütyen kopçasini açma duygusu..
Karşılıksız aşk
Kıskançlık ve öfke problemim
Kıskançlık diyelm
Tehlikeli bir yanım yok..
Sevince deli gibi seviyorum
Sinir edilmek
Sevdiğim insanların zarar görmesi
Enayi yerine konulmak.
Karanlık tarafım cevap vermiyor tatilde
İhanet saygısızlık öfke
O bakışlar varya o bakışlar eritiyor insanı
Karşı taraf sinir ve öfkemi taşırdığında
Kadına olan düşkünlük beni kötüdür
Tehlikeli biri değilim.
Hiçbir duygu. Tehlikeli olamayrum
Adaletsiz herhangi bir durum
Saygısızlık görmek. Bağırarak konuşulması.
Sinirim...
Hayalkırıklığı, öfke, aşağılanmış hissetmek
Kıskançlık diyebilirimm
Kin nefret
Ağladığım zaman tehlikeli oluyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?