Kişilik & Karakter Erkekler de biz gibi çişini yaparken bir anda kesebiliyor mu😂😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yani çişinizi yaparken tutup sonra devam edebiliyor musunuz Güncellemeler1 yıl Yani işerken bir anda tutup bekletip sonra devam etmek bazen ritimli işemek Erkekler de biz gibi çişini yaparken bir anda kesebiliyor mu😂😂? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, evet ama sağlıklı bir şey değil yani insana acı veriyor. Öyle yapmamak lazım yani cinsiyet ayırmaksızın söylüyorum bunu. 0 0 Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Elbette. Eger kaslarını devreye sokup yapamazsam da elime sıkıp yine durdururum sizi parmağımı sokup durduramazsınız 0 0 Yorumla
İzmirlixx35 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl bu erkekler için zordur ama yapabilen çok iyi performans gösterir 0 0 Yorumla
furkanyilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Hxcnsjnfkzndkd güzel soru kesilmiyo valla 0 1 Yorumla furkanyilmazz 1 yıl Ben tutmuyorum bi başlayınca durdurulamıyor 😂😂 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu bir yetenek mi 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Evet oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba, evet ama sağlıklı bir şey değil yani insana acı veriyor. Öyle yapmamak lazım yani cinsiyet ayırmaksızın söylüyorum bunu.
Elbette. Eger kaslarını devreye sokup yapamazsam da elime sıkıp yine durdururum sizi parmağımı sokup durduramazsınız
bu erkekler için zordur ama yapabilen çok iyi performans gösterir
Tutarsam yanma yapıyo şeyde 😂
Hxcnsjnfkzndkd güzel soru kesilmiyo valla
Ben tutmuyorum bi başlayınca durdurulamıyor 😂😂
Bu bir yetenek mi
Evet oluyor
Evet yapabilitoruz
O nasıl oluyor ya
Siz nasıl isiyonux
Evet