Kişilik & Karakter Sizin mevsiminiz hangisi? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Ben yaz insanıyım🌅💞🥰 Güncellemeler1 yıl Yapmayın arkadaşlar ne bu kış kış 😂😂😂ben bir yeni yılı ve kar havasını seviyorum yaz öyle miiii🥰🙏 Sizin mevsiminiz hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. ben son bahar severim. 1 0 Yorumla
Yazgı-Acar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kış. Kısa care var gerekirse kat kat lahana gibi giyin. Yaza care yok. Kesinlikle kar kış kıyamet 😃😃 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. İlkbahar beybss 1 2 Yorumla avicenna90 1 yıl Sen kendin baharsın babe🥰💞🙏 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 🫠🌸 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl İlk bahar çiçeklerin doğanın tüm güzelliğini açtığı sunduğu mevsim 1 0 Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 1 yıl İlk bahar. Aşırı sıcak olmadığı sürece yazı da severim 💖🦋 1 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben yaz sevmiyorum kış insanıyım ama antalya da yaşadığım için :D 1 0 Yorumla
Hanjinx Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben Sonbaharı çok seviyorum. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 1 yıl bahar insanıyım benhem ilkbahar hem sonbahar 1 0 Yorumla
Sofberat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gençken kış derdim 17-18 yaşlarımda filan şimdi üşüyorum 0 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Yaz insanıyız tabiki oda sorumu 😬 1 4 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Senin sevdiğin mevsimleri sevmiyorlar diye tepki göstermen hiçte hoş değil 😀 Yorumla avicenna90 1 yıl Olay çıkarırım😂😂😂 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Olay çıkarmanın peşindesin zaten 😂 Yorumla avicenna90 1 yıl 😂😂😂çözdün beni okay👍🏻 Yorumla
DarkDesire Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Soğuk severim. Kış-Sonbahar-İlkbahar-Yaz 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sonbahar kadınıyım 🍁🍂🍃 1 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Sonbahar evcilmen olduğum için 1 1 Yorumla Seni_ben 1 yıl Hastayım iki gündür gelip bakmadın bile Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Yazciyim. Kapali ve soguk havalari sevmem 1 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bahar insanıyım 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir ikizler olarak yaz 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. İlkbahari seviyorum ☘️🍃🌿🌱🌾🌳 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Son bahar ilk bahar baharciyim ben 1 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Teoman'ın da dediği gibi. Mevsim son bahar. 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yaz kesinlikle. Ben yaz insanıyım. 1 0 Yorumla
Dogan_1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Mevsimi bilmiyorum ama sende takip atarsan söyleyeceklerim var 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben de kış mevsimi insanıyım. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sonbaharım ben, ılıman bir mevsimim 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Yaz kesinlikle 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Yaz tabi 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ilkbaharr 1 0 Yorumla
Guapoo6 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı. Yaz. 1 0 Yorumla
Mrs_Onigiri Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 667 cevap paylaştı. Kış severim 1 0 Yorumla
dilaylaylla Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. İlkbahar 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sonbahar. 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güzü severim 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. İlkbahar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
ben son bahar severim.
Kış. Kısa care var gerekirse kat kat lahana gibi giyin. Yaza care yok. Kesinlikle kar kış kıyamet 😃😃
İlkbahar beybss
Sen kendin baharsın babe🥰💞🙏
🫠🌸
İlk bahar çiçeklerin doğanın tüm güzelliğini açtığı sunduğu mevsim
İlk bahar. Aşırı sıcak olmadığı sürece yazı da severim 💖🦋
Ben yaz sevmiyorum kış insanıyım ama antalya da yaşadığım için :D
İlk ve son bahar favorim her zaman.
Ben Sonbaharı çok seviyorum.
Kesinlikle Sonbahar
bahar insanıyım ben
hem ilkbahar hem sonbahar
Gençken kış derdim 17-18 yaşlarımda filan şimdi üşüyorum
Yaz insanıyız tabiki oda sorumu 😬
Senin sevdiğin mevsimleri sevmiyorlar diye tepki göstermen hiçte hoş değil 😀
Olay çıkarırım😂😂😂
Olay çıkarmanın peşindesin zaten 😂
😂😂😂çözdün beni okay👍🏻
bahar aylarını çok severim ne sıcak ne soğuk
Soğuk severim. Kış-Sonbahar-İlkbahar-Yaz
Sonbahar kadınıyım 🍁🍂🍃
Sonbahar evcilmen olduğum için
Hastayım iki gündür gelip bakmadın bile
Yazciyim. Kapali ve soguk havalari sevmem
Hermevsimi severim ben
Bahar insanıyım
Sonbahar şuanlık
kışş ne kadar kar yağmasada
Bir ikizler olarak yaz
İlkbahari seviyorum ☘️🍃🌿🌱🌾🌳
Son bahar ilk bahar baharciyim ben
Mevsimsizim ben.
Yazıda kışıda seviyorum
Teoman'ın da dediği gibi. Mevsim son bahar.
Yaz kesinlikle. Ben yaz insanıyım.
Mevsimi bilmiyorum ama sende takip atarsan söyleyeceklerim var
Ben de kış mevsimi insanıyım.
Sonbaharım ben, ılıman bir mevsimim
Yaz kesinlikle
İlkbahar insanıyım
İlkbahar
Sonbahar aşığıyım 🍁
Yaz tabi
Kış.
ilkbaharr
Yaz ayı