ՏҽӀɑʍՏ
şımarık, eğlenceli, hoppa kadınlar mı yoksa ağırbaşlı, oturaklı kadınlar mı daha çekici¿

ՏҽӀɑʍՏ
şımarık, eğlenceli, hoppa kadınlar mı yoksa ağırbaşlı, oturaklı kadınlar mı daha çekici¿

ՏҽӀɑʍՏ kendim için konuşursam ben olgun kadınları daha çekici ve seksi buluyorum. böyle 30 yaşını aşmış hayatta görmüş geçirmiş aklı başında ne istediğini bilen kadınlar özellikle de.. çünkü diğerleri ergen gibi oluyor.
30 yaşını geçmiş kadınlar hoppa olamaz mı ahaha
olur tabi ki de ama ağır tarafları da olur diğerleri sadece hoppa oluyor ya can ondan :D
He tamam :D
Kraliçe her zaman haklıdır bunu da not düşeyim :D 🙏
Çocukkene ben de hoppaydım ya lakin çocuktum, aslında hoppalık değildi çocukluktu benim yaptıklarım. Hiçbir zaman maddiyatçı, arsız bir kadın olmadım, en çocukluk zamanlarımda bile. Oturaklı kadınlar da seksi olabilir diye düşünüyorum. Dişiliği ve kişiliği aynı orantıda olan kadınları seksi buluyorum, bu arada ben de sadece erkeklere meyilliyim :D Bunu da izah edeyim de. Bu arada tek başına oturaklı olan kadın da seksi olmaz, tek başına hoppa olan da, benim nezdim de öyle, kadının sadece dişiliği olmayacak, kişiliği de olacak. Kişiliksiz dişi olan bir kadın sadece serseri, hovarda, mayası bozuk adamlara çekici gelebilir. Meziyetsiz bir adama ağır gelir oturaklı bir kadın, taşıyamaz onu, layığıyla olur ancak. Öyle erkekler hayatı sadece cinsellik olarak görüyor, halbuki cinsellik denilen şey de kısıtlı, akıllı bir adam cinsellikten sonrasını da düşünür ilişkilerde.
Erkeğin teki beğensin diye yok olgun, yok hoppa, yok deli dolu, yok ağırbaşlı.. Ben içimden nasıl geliyorsa öyleyim, nolur erkekler beni beğenmesinler, hepsinin canı cehenneme.
Helal olsun sana bu kadınlar erkeğin hoşuna hangisi giderse yaranmak için karakter seçeneğini değiştirmeye çalışıyor iyice kafayı yediler
Cevap
72Cevap
Seksilik ile hoppa olmak bana göre tamamen ters orantılı şeyler o yüzden oturaklı olmak daha seksidir
Ağırbaşlılar gizemli olduğundan daha seksi:D
Neresi gizemli bunların :D
Her anlamda😂😂
Yerine göre davranmasını bilen. Her olaya ve kişiye karşı hemen yelkenleri suya indirmek olmaz. Enerjiyi de korumak gerekir. Yerine göre diyorum yani. 🙂
Yerine göre davranmasını bilen tam bir kaçış görüşüdür hsfja
Neşeli olmak da gerek. 😊
İkiside seksi değil bana göre bir insanın seksi olup olmadığı dış görünüş ile anlaşılmaz zaten o sadece görüntü imitasyon bir inci kolyeden farksız orijinal inci diye alırsın eline alınca anlarsın sahtedir. Seksi diye yakınlaşırsın bir ten temasına bakar bu iş tenine dokunduğunda anlarsın o kişi senin için seksimi değilmi
Kadın dediğin mutfakta aşçı, yatakta o, pu sokakta hanımefendi olacak böyleydi galiba 😂😂
Öyle değil o
Aklıma soru getirdin, mörcü
Çok beklersin sjdja
Hoppa resmen flörtöz oynakk kadn demek
Badboy seven kadn gibi düşünün
Aman neyse hoppa Gangnam style..
djdjs işveli cilveli diyoruz biz ona
Doğru 🌹
Yerine göre davranmalı kadın bence ya
Ağır oturaklı olması gerektiği yerde hoppalık yaparsa bence seksi değil itici görünür.
Ağır insanın neresi seksi ya :D benim dövesim geliyor sjfjs çocuksu ve yaşına göre davranmayan kadınlar yaşlanmıyor da hem, yaşlandırmıyor da. Mesela hoppa biri yeri geldiğinde oturaklı davranabilir, soğuk nevale ciddi ağır kadınlar ‘aman çizgim bozulmasın’ :D diye cıvıtamıyo, içindeki çocuk dead djdjs
Bu tarifindeki kadın benim 😂
Ama dediğim gibi yerine göre de olması gerekiyor bazen davranışların.
Mesela babaannemin yanında hoppa moduna geçemiyorum terliği eline alıyor zalim kadın 😂
Anaa, ben babaannemin yanında hoppa davranınca kadın mest oluyor djdjs evimizin neşesi falan diyor
Hoppa kadın nasıl oluyor, oturaklı kadın nasıl oluyor? Durduk yere yanlış tercih yapmayım. @Sosyetic_SheqiiL soruyu biraz açar mısın lütfen.
Yaşına uygun davranmayan, şımarık, havai, işveli, cilveli vs
Oturaklı kadın; ağırbaşlı, ciddi, baskın, işvesiz cilvesiz
Seçeneklerde oladığı için ikisinin arası diyemiyorum. Ancak bu şartlar altında hoppa kadınlar welcome.
Erkeklere beyni olmayan, dişilikle akıllarını alacak bir kadın olsun yeter. Soruyla alakasız oldu ama içimden geçeni yazayım dedim.
Beyni olan alakayı kurar sjdj
Anlamadım?
Soruyla çokta alakasız değil görüşün yani :D beyni olan görüşle soru arasında alaka kurar
Hoppa kadınların beyinsiz olma ihtimallerini düşünmediğim için alaka kuramadım. Bana ima da mı bulunuyorsun beyni olan soruyla görüş arasında alaka kurar diyerek..
Oha ama ya, yuh be. İma falan yok orası kesin de, ne bu alınganlık 🙄 ben görüşü görecek olanlar için yazdım onu.
Yanlış anladım o zaman, pardon.
Hep kadınlar mı isteyecek, yok mu hoppala.. diyecektim ama insan bulmak zor be! Devir kötü ama arzuları durduran yok 😅
Kadınlar ne istemiş ya yazık
Erkekler yazmam lazımdı 😅 duyguların yoğunluğundan sürçülisan ettim 🤣
shdha böyle u dönüşü görülmedi 😂
Yok ya gerçek, aşk olsun 😞
Tamam olsun seni mi kıracam shdj
Bak ya 😂😂
🤪🤪
❤️💙
Şimdi herkes eminim ki oturaklı diyecek ama büyük çoğu gidip hoppaya gönül verecek. 😅😅
Ha şunu bileydin :D
Zaten ne derlerse tam aksini seviyorlar. 😅😅
Şey diyorlar sonrasında, bana öyle olsun dışarıya bön bön olsun :D
😅😅
zekası baskın kadınlar.. Nerde nasıl davranacağını bilen ölçülü.
Seçeneklerde zekasız kadın yok zaten djdjs
zaten zekası yüksek kadın hoppa olmayacağını bilir zekasız olan da hoppa olur seçenekler de yok ama işin gerçeği bu hklşşşş
Neden hoppalık ve zekanın alakası nedir :D
Zeki biri nerde nasıl davranacağını bilir, kendine yakışmayacak davranışlar sergilemez alakası bu 😀
Hoppalık yakışıyor belki o kadına :D işvesiz cilvesiz kadın mı olur be sjfjs
Hoppalık ayrı, işve cilve farklı 😄
Ağırbaşlıda hiç yok ondan en azından hoppa kimsenin şımarık çocuksu hareketleri var :D gayet çekici
😄 sen nasıl mutluysan öyle shegill ben kimseyi yargılamam doğamda yok 🙌😀
Öff ne güzel sohbet ediyorduk :D
Yine ederiz yeni sorunda hlşş
🤝🤪
Bu saydıklarından seçim yapamıyorum çünkü hepsinden seksi çekici kadınlar çıkabilir 🙄
Genelliyoruz :D
Oturaklı erkek mi ağırbaşlı erkek mi ıııııı 🤔🤔 ben de Clube gitsem berkecan gibi sallayan tüm kızların gözü üstündeki adamla eğlenirim ama dikkatini çekiyorum "eğlenirim" diyorum O tarz biriyle sadece eğlenirim ama oturaklı biriyle evlenirim.
Oturaklı erkek mi oturaksız erkek mi yazacaktım pardon ** yorumları okuyunca beyin etkilendi benim 😂
Ortamına ve durumuna göre kadınlar tabi ki de. Sürekli hoppa hoppa olmaz, sürekli ağır da olmaz. Çetinel veriyorum meyhaneye gidersin rakı ortamı vardır ağır kadın severim ama cluba eğlenmeye gideriz hoppa kadın severim.
Yerine göre eğlenceli yerine göre oturaklı davranan 😀
Yerine göre şekil alamayız 😏
Şekil almayız bizde şekil veririz jfjfj karşımızdakiler nasıl davranacağını öğrenir 😅
Ohaaa, bu tam benlik söz sjdjaj
Ne güzel hahaha
Dışarıda hoppa olan hiç kimse seksi değildir , bence kişiye karşı hoppa olsun dışarıda ağırbaşlı
Müko 😅
Arabada 5 evde 15 agkghddfschgdjgdt
Arabada dışarda olmuyor mu ya shdhaj
Erkeklere sormak lazım bunu ama benim tahminimce hoppa kadınlar onlara daha seksi geliyordur.
Doğru 😅
Hepsi atıp tutuyor ya 😂
Umudum var idi shdh
İnek içti dağa kaçtı
Elde kaldı sıfır ahdhak
Oturaklı hanım hanımcık kadınlar çoğunlukla istek uyandırıcı veya tahrik edici bulunmaz. Şimdi diziden örnek vermiş gibi olacak ama hoppa kadının kanlı canlı örneği Dilber oluyor tam manasıyla.
Baktığı zaman psikopat havası veren her denilene hıhı olur demeyecek kafasına göre giyinen tipler ilgimi çekiyor
ikisini yerine göre yapan kadınlar daha seksi
Oturaklı olması, bunu bile yanlış anlayan kitle var
Nerde bu kitle
Kitle halinde mi
Dayıya soracam sjdjs
Dkfk verdi mi 5 milyonu
Sus ordan
Hoppa kadının sermayesi zaten bellidir ama oturaklı kadın gömleğinin tek bir düğmesi bile açılsa seksi görünür
Bilmem aslında olduğu gibi davranan yani kendi kişiliğini yansıtan bilen kadın hem çekici hemde seksi bence 😅😅😄
bence oturaklı kadınlar. annem "ben öyle hoppalak insanları sevmiyorum, kadın dediğin azcık oturaklı olacak abi" diyo sjsjsh
Yerine göre hepsi güzel her kadın da biraz dişilik biraz da ağırbaşlılık olacak biraz Neşe varsa biraz da Hüzün olmadı
Kıyaslama yapmak çok zor ama kendini bilip heyecan dolu durmasını ve hasret ne zaman edecegini bilen kadın her zaman seksidir
hiç oturaklı birisi olamamışımdır neysem oyum severim eğlenmeyi
Dışarıda ağırbaşlı evde hoppa olan. O kocayı öyle bir delirtirim ki eğlenceden 😜
Oturaklı kadınlar asildir.
Asıl kadınlar ise seksidir
Çok zor bir soru buna cevap veremeyeceğim sanırım. Biraz politik davranmış olayım
Hoppa kadınları hoplatırlar ama asla kimse onları evine anne almak istemez.
Hoppa kadınlar seksi, oturaklı kadınlar evlenecekler
Ahlaksız yönlerini izole edip uslandırmaya çalışan hanımefendi kadınlar.
O ne be yağmurda toto açık dolaşalım ama totomuz ıslanmasın gibi seninki ne istediğini bilmiyor gibisin 😂
Yerine göre. Oturaklı ama böyle kıpır kıpır bıcır bıcır kız iyidir
Bence oturaklı kadınlar dışardan seksiliğini gizlese bile sekste inanılmaz şeyler yapabiliyorlar
oturaklı kişileri severim gerek erkek gerek bayan bi insanda hoppalıgı sevmem
Ağırbaşlı, zeki, nerde ne konuşacağını bilen ve mantıklı davranışlar sergileyen her kadın çekicidir benim nezdimde.
Ortası olsun. Ne çok cıvık, ne de buzdolabı gibi.
Dışarıda masum görünen gayet hanım hanımcık görünen bir kaç kadının yatakta alev attığına şahit oldum o yüzden kesinlikle oturuş vs değil kadını konuşturmayı bilmek lazım
Ağırbaşlı oturmasını kalkmasını bilen...
Yani işvesiz cilvesiz :D
Yooo ben öyle birsey demedim çekicilik yönünden söyledim oturaklı kadın herzaman daha önplandadir bu benim şahsi görüşüm 😀
Tamam oturaklı işvesiz cilvesiz ok :D
Hoppa kadınlar daha seksi. Ama oturaklı bir kadını seksi bir kadına değişmem.
Sıkıcı kadın çekilmez eğlenceli cilveli inle t meli kadın gerek
Seksiliğin hoppalikla alakası olduğunu düşünmüyorum
Oturaklı olan bana gizemli geliyor şahsen daha çok ilgimi çekiyor
Oturaklı tercihim napayım o kucaktan bu kucağa hoplayanlari
Akşı başında olan kadının çekiciliği bambaşka boyuttadır
Fark etmez kadın olsun🤣🤣
Kadınlar ikiye ayrılır, iyiler ve kötüler.
Oturakli ama bazı seyleri imâ eden
Net hoppa kadınlar bea..
Kadın herturlu seksidir
Hoppalar daha seksi oluyor genelde
Fark etmez, o an nereden vurursa beni.
Yerine göre değişir shdhdh
Hoppa oynak kızlar
Kadınlar her türlü seksiler
Oturaklı kadınlar her zaman öndedir
Kimisi dışarda kedi yatakta kaplan
İkisi de degil yerine gore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?