Daha ona çoook var diyebileceğiniz neler vardır, geleceğe dair umut ettiğiniz veya imkansız gibi görünen her şey olabilir

Daha ona çoook var diyebileceğiniz neler vardır, geleceğe dair umut ettiğiniz veya imkansız gibi görünen her şey olabilir

Hayat kısa ama yaşayabiliceğim bütün duyguları tatmak istiyorum o yüzden hüznün kederin hiç zamanı gelmesin.
Hiçbir şeyin doğru düzgün zamanı gelmedi. Ne bırakıp gidebiliyorum ne de kalabiliyorum. Hep bunlar var ya kendimizden ödün verdiğimiz için oluyor. Sonra da senden kötüsü olmuyor senden laneti olmuyor. Sen değer verdikçe başkaları senden kıymetli oluyor. Nasıl olsa sen avuçtasın ya bir kenardasın yedek olarak. Diğer yalamalara bakıyorlar etraftaki. Onlar ego tatmin etmek için daha daha önemli. Senin hiçbir önemi yok.
✌️👏🙏🥰
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Valla herşeyin zamanı geldi diye düşünüyorum içimden bir ses zamanı gelmeyen bir şey kalmadı diyor..
Teşekkürler 🙏🏻
Cevap
8Cevap
benim için ölmenin zamanı geldi. başka bir şey yok
Aslında herşeyin zamanı çoktan geldi geçiyor da işte nasip diyoruz.. Hakkımızda hayırlısının olmasını istiyoruz her zaman..
Henüz küçüğüm ben. Hiç bir şeyin zamanı gelmedi.
Benim için yaşlanmanın zamanı gelmedi ben yaşlanmayı reddediyorum sdfsdfdf 😅
Neyin zamanı geldi geçti bilmiyorum hatırlamaklada zihnimi meşgul etmiyorum. Ama zaman evrendeki tek gerçek para birimi...
Bu soruyu cevaplayacak henüz yüreğimin olduğu zaman gelmedi….
Bilmiyorum çünkü herşeyin bir zamanı var ama ben o zamanı bilmiyorum
Biz olmanın… aile olmanın… yuvam diyebileceğim birinin gelip…
Daha çok zamanı geçmiş gibi geliyor
ilişkinin vakti gelmedi daha
Acı kahve içmek falan herhalde
Mesela evliliğe daha çook var
Abi yaşın geçiyor ama
İnşallah benim yaş 25 ben bile geç kaldığımı düşünüyorum evlilik için
Haklısın
Ailemi yalnız bırakmanın
Evlenmenin
Evlenmek
Ölmenin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?