Fazla naz aşık usandırır diye boşuna dememişler. Genel olarak baktığımızda söz çok güzel. Nereye çekersen oraya gider. O yüzden sana değer veren, seninle ilgilenen, senin için bir şeyler yapmaya çalışan insan, bir süre sonra baktı ki emekleri boşuna gidiyor ondan sonra vazgeçer. Bu kim olursa olsun sevgilin de olsa, arkadaşın da olsa, eşin de olsa bir müddet sonra sıkılır. Arkadaşın olsa sevgilin olsa soğuk davranır anlarsın. İnsanın eşi bir soğudu mu dünya sana cehennem olur. Ne yaptığı yemeğin tadını alırsın, ne evde bulunduğun ortamın tadını alırsın. Resmen sığıntı gibi yaşarsın o evde. Ama gel diyor ki hatan telafi etmenin bir yolu var mı? Bence kadınlara karşı yok Bir soğudumu, ipin ucunu kaçırdın mı sonunu sen bile bulamazsın.
Kendisini beğenmiş, kibirli, ağırdan satan, narsist insan müsveddesini derhâl terkederim ben, bensiz kalınca kim kimi kovalar anlar. Değer bilmezden gelenleri hiç sevmem, insan birini seviyorsa gerçekten içtenlikle onu ilgiye boğmalı bana göre 😌
Ya bu ben. Peşimde bir çocuk vardı ama varya Allah vergisi.. boy, kas, tip ne desen var koç gibi çocuk yemin ederim, peşimde koşuyordu dedim naz yapayım biraz fazla yapmışım çocuk nakil aldırıp benden vazgeçti😹
Bi kere becerebilsem şu ağırdan satmak nasil oluyor ben sevince içim içime sığmaz ki mesajlara geç cevap ver, meşgul görün, merakli gibi davranma.. hepsinin tam tersiyim ksjsjs ondan demekki kıymet değer yok
Zor bir insanım bunu kabul ediyorum ama hiç bir zaman da o toplara girmedim.. Karakterim gereği soğuk görünsem de tanıma evresinde elimden gelen samimiyeti gösteririm..
Beni kaybettiğini anladığı gün.. çalışma arkadaşları annesi çevresi herkes aramıştı beni. ama kimi şeylerin dönüşü. telafisi olmuyor. onurunu korumak zorunda kaliyorsun..