Kişilik & Karakter Arkadaşlar ben köydeyken bir kız anneme dedi ki sert mizaçlı dedi. sert mizaç ya da sert mizaçlı ne demek? mixxator Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor profilimdeki resimdeki kişi benim.kızda benim kuzenim oluyor ve annemde onun teyzesi oluyor Arkadaşlar ben köydeyken bir kız anneme dedi ki sert mizaçlı dedi. sert mizaç ya da sert mizaçlı ne demek? Cevapla Resim Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yani sert bakan demek 2 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sert bakan, çabuk sinirlenen ve ciddi, eğlenceli olmayan birisi gibi görünenlere denir. Toplum böyle insanlardan çekinir ve arkadaş olmak istemez. 1 2 Yorumla mixxator 1 yıl ama ben bakışım öyle ciddiyim ama çok çabuk sinirlenen biriside değilim yani ama bilgi için teşekkürler arkadaşlarım var benle arkadaşlar olmak istediler zaten ama mesela bana kötülük yapamıyorlar Yorumla mixxator 1 yıl yani kısacası kaşlarımı çatmıyom ama çok sinirli insan da değilim ama kimse bana küfür hakaret vb şeyleri söyleyemiyor bide ciddiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yani sert bakan demek
Sert bakan, çabuk sinirlenen ve ciddi, eğlenceli olmayan birisi gibi görünenlere denir. Toplum böyle insanlardan çekinir ve arkadaş olmak istemez.
ama ben bakışım öyle ciddiyim ama çok çabuk sinirlenen biriside değilim yani ama bilgi için teşekkürler arkadaşlarım var benle arkadaşlar olmak istediler zaten ama mesela bana kötülük yapamıyorlar
yani kısacası kaşlarımı çatmıyom ama çok sinirli insan da değilim ama kimse bana küfür hakaret vb şeyleri söyleyemiyor bide ciddiyim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!