Kişilik & Karakter Uykumu nasıl kaçırabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ders çalışmam gerek. Çay kahve içtim. Güncellemeler1 yıl Migrenim var canlarım. Soğuk suyla yıkarsam bir de migren atağıyla mücadele etmem gerekebilir. Uykumu nasıl kaçırabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. bence kahve için bolca 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben içerim de ülserim migrenim ve taşikardim izin vermiyor
tanıkoyan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yüzünü yıka soğuk su ile 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Migrenim soğuk sevmiyor Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Soğuk duşun altına gir 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Migrenim var maalesef. Soğuk sevmiyor Yorumla Bırısıste2716 1 yıl Dışarı da çalışabiliyorsan dışarda çalış Yorumla Soran 1 yıl Mantıklı aslında kütüphane araştırayım Yorumla
simalimsi Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Soğuk suyla elini yüzünü yıka 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Migrenim var maalesef. Soğuk sevmiyor Yorumla simalimsi 1 yıl Ayaklarını soğuk suya tut o iyi geliyor migrene de etkisi yok diye biliyorum Yorumla Soran 1 yıl Ay o da mideme iyi gelmiyor ama deniycem mecbur 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Uykun geliyorsa yapacak bisi yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ders çalışmam gerek baby Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kpss ni 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yok üni dersleri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aa bölüm ne Yorumla Soran 1 yıl Bilgisayar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de onu okuyacaktım vazgeçtim Yorumla Soran 1 yıl Nedenn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mat yazdık Yorumla Soran 1 yıl Anladımm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl He Yorumla
_dertortagı1 Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl Kpss mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok üni dersleri Yorumla _dertortagı1 1 yıl Basit o Yorumla Soran 1 yıl Aynen knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence kahve için bolca
Ben içerim de ülserim migrenim ve taşikardim izin vermiyor
Yüzünü yıka soğuk su ile
Migrenim soğuk sevmiyor
Soğuk duşun altına gir
Migrenim var maalesef. Soğuk sevmiyor
Dışarı da çalışabiliyorsan dışarda çalış
Mantıklı aslında kütüphane araştırayım
Soğuk suyla elini yüzünü yıka