Agresifleştim
Çünkü aynı değersiz davranışlar devam ediyor etrafımda ve artık katlanmak zorunda olmadığımı farkedip sinirleniyorum🌧
Agresifleştim
Çünkü aynı değersiz davranışlar devam ediyor etrafımda ve artık katlanmak zorunda olmadığımı farkedip sinirleniyorum🌧
Öyle bir etkisi olur evet, çünkü insan uyanıyor. Buna nasıl müsade ettim diye kızıyor kendine ve kendisine bunu yapanlara. Kendini koruyor da. Başlangıçta agresiflik oluyor, çünkü ego denen zırh gelişiyor ve bence ego da gerekli, sağlıklı bir duygu. Egosuz olmak savunmasız olmak ve yapılan kötülüklere kayıtsız kalmak demektir, insan kendine sahip çıkmalı.
Öfkeni hakedenler nasibini alsın, yeni versiyonunla tanışsın herkes ve sen de bu yeni halini daha çok seveceksin.
Çünkü ben de öyle oldu, kendime değer vermeye başlayınca kısasa kısas yaptım, gece uykudan uyanınca bağırmalarım bitti, farkında olmadan uykumdan uyandırıldığım zaman bağırıyordum. Zordu, çok şükür bitti. Kendini savunma evresi ve had bildirme evresi başlıyor sonrasında.
Gerçekten agresifim sanki herkese karşı bi savaşın içindeyim
Başlangıçta öyle oluyor, ezberi bozuyorsun, yeni halinle tanışıyorsun, bunlarda son bulacak. Bedel ödetmek istiyorsun, hesaplaşmak istiyorsun, affetmek istemiyorsun belki de. İnsan kendini iyileştirirken, iyileşim aşamasında olunca da bir savaşın içinde oluyor lakin her şeye rağmen insanın kendine değer vermesi paha biçilemez bir his.
Aslında insanın kendisine değer vermesi onun agresif tavırlar içerisine girmesine neden olmaz ama sen kendime değer veriyorum derken çevrendeki insanların kalbini kırıyorsan O insanları incitiyorsan, bu kendini değer vermek demek değildir. Kendini değer verebilirsin bunu kabul edebiliriz ama aynı zamanda çevrende insan da bırakmalısın. Agresif olursan ve insanların kalbini kırarsan kimse iletişim içerisinde olmak istemez
Hayır bence yapmaz. yani insan kendine değer verince mutlu olmaya başlar. tabi diğer insanlar ile mesafesini çizmesi gerekir. mesela gereksiz insanları silmek gibi.
Hayır agresifleştirmez. Asıl kendine değer vermeye başlayan insan hayatın ne kadar boş olduğunu ve kendini sevmenin verdiği huzurun güzelliğini kavrayıp olgunlaşır.
O zaman ben kendime değer vermeye başlamamışım
Hemen başla
Cevap
16Cevap
Agresifleştirmez. Kendisinin farkında olan insan başkasının dedikleriyle çok ilgilenmez
Bana göre agresifleştirmez, kendisine değer vermek zaten değerli olduğunu farkedip kendi değerini bilmek demektir. Kimse insanın kendisinden daha değerli olamaz.
Agresif olmak her zaman çevreye karşı agresif olmak demek değildir. Doğanda varsa buna karşı çıkmamalı, dizginlememelisin. Seni ileriye götürecek ateşi agresifliğinde bulmalısın.
Ben böyle bakıyorum.
Hayır, psikolojik etken olarak bunu yaşıyoruz. Kendine değer vermeye başladığın an önceki aptallıklarımızı farkediyoruz ve buna gerçek anlamda sinirleniyoruz.
Farkındalık kazandıktan sonra daha bilinçli davranışlar sergiliyoruz.
Aslında agrasif değilsin sadece istemediğin şeye hayır diyorsun. Insanlar da öyle algılıyor bunu . Peki bu umrumuzda mı. Hayır değil 😂😂😂
Agresif olmanın nedeni etrafındakilerin sana yaptığı saygısızlık. Kimseyi idare etmek zorunda değilsin.
ben agresifleşmedim, çünkü geçmişten bugüne kadar kendime değer verdim
Bence sakinleştirir ama atlamadigin bir durum varsa hala ondan agresiflik devam eder
Bu kişiden kişiye değişir ben daha çok umursamaz oldum
Sinirleniyosan gercekten kendine değer vermiyosun demektir
Olabilir
Sinirlenmede gerek yok ki
O aşamaya henüz gelemedim
Umursamamalısın. Kendi değerini bilen başkasının davranışlarından etkilenmez
Yoo daha da güzelleştirir
açıklamanı görünce evet agresifleştirir
Bence hayır aksine pozitif olursun
Güze bir durum demekki değişim başlamış
Hayır aksine sakin oluyorum ben
Etraftakilerin tavrı sinirlendirir