Kafamı kaldırdım maviydi gökyüzü kandım,
Denizin mavisine aldandım hiç boğmaz sandım.
Maviydi kısacık sevdalarım;
İnsanın sahtesine, zamanın zerresine aldandım.
#Yeterhayeterhayat

Kafamı kaldırdım maviydi gökyüzü kandım,
Denizin mavisine aldandım hiç boğmaz sandım.
Maviydi kısacık sevdalarım;
İnsanın sahtesine, zamanın zerresine aldandım.
#Yeterhayeterhayat
Bayya görünen yüzüne kandım, gözle görünen her rengine kandım, karın güneş vurunca oluşan, o parlaklığına bile kandım. Aslında kandırdım da kendimi, ya da hala kandırıyorum kendimi. Herşeye rağmen umut güzel şey 🥹
Yapmayın be beni bu psikolojiye sokmayın..
Çokça kırıldım, dağıldım.
Olmayacak bir çok hayale tutunup kendimi kandırdım. Zaman geçip giderken ben hep orada olacağım sanıp zamana bıraktım acılarımı, kaygılarımı. Ama farketmeden içimde büyüyen bir boşluğu sırtlandım sanki çok yol alıyormuşum gibi. Kendi eksenimde dönüp durdum, kendi çizdiğim sınırlara hapis kaldım. Boğuldum ama nefes almaktan korktum, sustum ama bağırmaya hasret kaldım. Cahilde olmadım çoğu zaman ama şükür her renge kandım..
Dünyanın Mavisine kandım 💙💙 çünkü hiç bir şey göründüğü gibi değildir eline aldığın deniz suyunun bile beyaz olduğunu yaşayarak gördüm
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Ben teşekkür ederim efenim
Cevap
22Cevap
İnsanlara kanmıştım ya da bir gün her şeyin düzeleceğine kanmıştım. ama artık inanmıyorum bu tür şeylere ve güvenmiyorum.
İyi insanların değişmez olabildiğince. Fakat her şey değişir ben dahil.
Dinletme bana bunları... en sonunda öldürecem kendimi :)
Saçmalama
Niye herkes ölecek bir gun
Tek bir renge değil rengarenk canlı görünmesine aldandım şimdi daha çok gri cansız geliyor son zamanlarda
oooo nelere kanmadık ki... ama olsun onlar da tecrübeye hayata dair şeyler. hatalarımızla kendimizi sevmek gerek bence:)
Eee dün yediğin hurmalar bugün gelir adamı tırmalar elbet onlarada sıra gelecek 🙋♂️
İnsanları kendimiz gibi temiz zannettik, kırıldık, kandırıldık. Beş paralık menfaatler için Gönül kırdılar. Beş para etmez mahluklar
Dünyanın kendisi yalan zaten.. bu dünya bize tecrübe için verilmiş tüm güzellikler bizim için sunulmuş bu dünyayı bozanda mafedende biz insanoğlu..
"Cahildim bu dünyanın mavi renkli olmasına kandım"
Şaka gibi gerçekten..
Dünyanın kanmadığım rengi kalmadı. Son zamanlarda kandığım şeyleri telafi için çabalıyorum.
Toz pembe görüyordum, beyaz-saf görüyordum ama değilmiş hayat kafama vura vura öğretti.
En çok denizin rengine kandım ben bu hayatta
Bende her şeyi mavi sandım şimdi toz pembe bi dünya düşlüyorum
Aşkın rengine kandım. Kırmızı sandım, ❤️ meğersem siyahmıș.. 🖤
En çok da maviye , denizin gökyüzünün, umudun mavisine...
Dünya mavidir tıpkı bir portakallar gibi
Yavru ağzı
Metalciyiz gardaş siyah seviyoruz :D
Umudun rengine kandım
Şeffaf oluşuna kandım. 🤣
Mavisine yeşiline ve beyazına
😅😅 her lafına güvendiğimiz
Hayale aldandım.
Usta bize söylenecek renk söz komamış
İnsanların rengine kandık
Her Şeye Rağmen iyi olabileceğini
Temizliğine kandim
Saflık var biraz her renge kanıyorum 🥹
Kırmızı yedi bitirdi beni
Toz pembesine kandım sanırım
KYK borcu yaptım ben jsjsjs
Herkes kadar pembelerine..
Siyahla kırmızısına
Asgari ücrete 😄😄
Bende en çok ışıl ışıl mavi gözlere kandım.
Beyaz.
Toz pembe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?