Nezaman birine iyi davransam. Üste çıktı illa bir inanı süründürümekmi lazim. İlgi sevgi vs vermek kötümü umursamaz mi olmak lazım.

Nezaman birine iyi davransam. Üste çıktı illa bir inanı süründürümekmi lazim. İlgi sevgi vs vermek kötümü umursamaz mi olmak lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İyi olmak aptal oldugumuz gelmiyor bizim insanım a bu iyilik yapıyor kesin saftır algısı yüzünden hepsi
Bıktım artık yapamadım maf oldu her şey kuramadım düzgün ilişki
Neden bişeyi yaparken karşılık bekliyorsun peki? Bunu hiç sordunmu kendine
Mesele benim karşılık beklemem ya da bir menfaat beklemem değil mesele şu. İyi olunca bunu kötüye kullanmamalarini bekliyorum sadece bu doğal hakkım. Mesela saf temiz sade oldunda karşındaki bu sefer seni hizli çözmüş oluyor. Ozamanda bidaha iplemiyor ya da basit konumuna düşüyorsun bunu demek istedim. Ben sadece
İyide bu fırsatı verende sensin bırak insanlar seni olduğu gibi kabul etsin tertemiz duygularını sunmadan otur izle bu insan nasıl belli bir mesafede dur kimseye kendini altın tepside sunma
Ne yaparsan yap. Benim özüm bu sadece şunu demek istiyorum huzur ortamı sağlayan kişi benim. Kavga etmekten nefret eden biriyim. Ama kadınlarda gözlem yaptım şey şu kaos ortamı seviyorlar ve baskın olarak devam etmen lazım karşılıklı saygı sevgi çerçevesinde olması içinde ya çok şey görmüş yurt dışı vs zenginliği fakirli herşeyi yaşamış bir kadın olması lazim normal yaşıtlarıma bunu sağladımda heyecanı kalmıyor. Yani ben sesiz sakinlik seven biri olsun istedim. Ama genelde 30 35 yaş arası biri evlenicem büyük ihtimalle sarmıyor.
Orasını bilmem yıllarca aynı taktik işe yaramamış taktik degiştir sende
Artık hiçbir şey değiştirmem. Ben köşeme çekilirim zaten cinsellik vs olmadan yaşayan biriyim. Nezaman o aradım tutkuyu beni tamamlayan kadını bulurum ozaman. Biter düzelir her şey zaten erkekler Ben gibi düşünse. İhtiyaç olarak görüyor herkes cinsellik olmasa. %90 erkekler kadınlardan uzak durur. Ben ise gerçek aşkı çekimi yakalaman lazim yoksa hayatıma birinide alirim ama almak için almış olurum ozaman. Neyse
Nankörler işte cidden bizi soğuk biri hale getirmeye çalışan herkesten nefret ediyorum
Ben artık öyle oldum yetti artik
Bende öyle oldum sadece yakın çevreme karşı sevecenim yakında onlara da soğuk yapmaya başlayacağım galiba
İnsan nankör olunca yapılan iyiliklerin de bir kıymeti olmuyor. Ama bu iyi insanların kolay elde edilebilir olduğu anlamına gelmiyor.
Ben iyi davrandım için basit oldum hep ilişkide bunun değerini bilen kalmadı ya da karşıma çıkmadı
Hayır aynı şey değil
Ama ben iyi oldukça basitleştim