Kişilik & Karakter Neden ihtiyacımız olan şeyler zamaninda gelmez? Yer_Altından_Notlar_ Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ve neden bazı insanlar hiç çaba sarf etmeden her şeye sahip olur da en çok hak edenler bunlara sahip olmaz.Hayat hiç adil değil Neden ihtiyacımız olan şeyler zamaninda gelmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bazı şeyler için çabalaman gerekir elinde tutman için kayıp gider iken tekrar kazan diye öğrenmeni ister, onlara veriyorsada bir gün yine gidecektir ama kayıp gittiğinde ne oldum delisine dönerler ve geri getiremezler bide böyle bak 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bana hiç bir zaman gelmez maalesef 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hayat gerçekten adil değil. Bunu çok gördüm. Dediklerinde haklısın. 0 0 Yorumla