Kişilik & Karakter Her fotoğrafta farklı çıkmamin sebebi ne? kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Bazilarnda çok kısa bazilarnda çok uzun bazilarnda kilolu bazilarnda kıvrımlı Güncellemeler1 yıl Süper soru 💫re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Her fotoğrafta farklı çıkmamin sebebi ne? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. kameradan olabilir 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Çekim açısından dolayıdır gadası 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Günaydınlar yakın uzaklık ayarı ısık ayarından olur 0 0 Yorumla
xSahinM Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Açı, ışık, kıyafet ve çekimin yapıldığı cihazın lens ayarları bu durumu etkiler. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Dijital olduğu için bu fotolar işleniyor anolog fotolar öyle olmuyor 0 0 Yorumla
izmirhalil Takip Et Xper 1 Yaş: 43 1 yıl açıya bağlı ama bende çok farklı çıkıyorum aynı açıda olsa bazen 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sebebi telefon 😂 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl 😅😅 farklı farklı açılardandır heralde 0 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% 1 yıl Ben 1 foto gördüm diğerlerini bilmiyorum 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Açı ışık kalite farkettiriyor 0 0 Yorumla
GökmenAytac Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Lens, efekt, ayna görüşü vs. bir sürü etken var. 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Kadraj ayarlamasına bağlı 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 809 cevap paylaştı. Dert etme 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakış açısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kameradan olabilir
Çekim açısından dolayıdır gadası
Günaydınlar yakın uzaklık ayarı ısık ayarından olur
Açı, ışık, kıyafet ve çekimin yapıldığı cihazın lens ayarları bu durumu etkiler.
Dijital olduğu için bu fotolar işleniyor anolog fotolar öyle olmuyor
açıya bağlı ama bende çok farklı çıkıyorum aynı açıda olsa bazen
Sebebi telefon 😂
😅😅 farklı farklı açılardandır heralde
Ben 1 foto gördüm diğerlerini bilmiyorum
Pozlama açı ışık ortam
Açı ışık kalite farkettiriyor
Lens, efekt, ayna görüşü vs. bir sürü etken var.
Kadraj ayarlamasına bağlı
Perspektif ✨
Açı ve ışık
Kamera açınların dan folsyı canım . öm
Bende onu çok merak ediyorum
Dert etme
Bakış açısı
Açıya bağlı