Kişilik & Karakter Gece çorap giyerek uyur musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 89 Yapay Zekaya Sor Ortadakine itibar etmeyiniz 😅😅 Güncellemeler1 yıl Uyuyacam gelmeyin artık 😅re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Gece çorap giyerek uyur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bu sen misin :D gece çorap giymem çıplak ayak uyurum 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evettt 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl şirinmiş :D Soran 1 yıl Yaa 😹 tissikkiirrr u Barış_LonelyForever 1 yıl Rici idirim 😂
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evde çorap bile giymiyorum anca hastaysam giyerim. Uyurken asla çorap giymem.Ayrıca uyurken çorap giymek sağlıklı değil. 1 0 Yorumla
Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Merhabalar hanımefendi Genellikle çorap giymem çünkü üst kısmındaki elastik yapı geceleri kan dolaşımını yavaslatmaktadir. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Bende giymiyorum normal de biri çıkarır diye bakıyorum 😅 Yorumla Birsuskunyazar 1 yıl O da çok zor bence Yorumla Soran 1 yıl Sorma snsjs Yorumla Birsuskunyazar 1 yıl Bulmak kolay olamaz Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Görseli görünce istemsizce pi. çe bak dedim.😀Çorapla uyumam. 1 14 Yorumla Soran 1 yıl O el benim değil desem ne olur 😅 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Sana dememiş olurum değişen birsey yok.😀 Yorumla Soran 1 yıl De de yüzüme karşı Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Hareketi yapanın p.. liği sen masumsun. Sjsjs Yorumla Soran 1 yıl Çekmişiz güzel 😄 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Neyi çekmişiz çorap mı sjsj daha çıkarmadım sen nerden biliyon sjsjsj Yorumla Soran 1 yıl Ben izliyorum şu an seni 🤓 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Balkondayim yoksa sen yıldızmızın sjsne😀 Yorumla Soran 1 yıl Ben sigaranım Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Onu da biliyor şimdi içtim 😀 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Bir dal daha içesim geldi. snsns Yorumla Soran 1 yıl İç ic rüzgar esicek şimdi Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Rüzgar yok sjsn Yorumla Soran 1 yıl İyi bakalım Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Üzerimde tsört olsa uyuyamam bırak çorabı imkansız kanka 😂 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Bende çok giymiyorum cikariveren olsa keşke 😅 Yorumla Muhdar 1 yıl Ben seve seve çıkarır seni büyük dertten kurtarırım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Çıkart köle 😂 Yorumla Muhdar 1 yıl Kos koca muhtar köle de oldu ah ah 😂arkadaş arkadaşın kölesi de olur napalım uzat önce sağ ayağını Yorumla Soran 1 yıl Alsanaaa 🦶🏻🧦 Yorumla Muhdar 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yok iyi değil kan dolaşimini etkiler o hareket ne kız yolarım saçini 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂 nah skkss Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl 🖕😜😂alsana nah Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Hayır. Zararlıda. Kan dolaşımının yavaşlamasına sebep olur giyerek uyumak. 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayatım boyunca çorap giyerek 5-6 kere falan uyumuşumdur onda da hastayımdır ve ayaklarım donuyordur o yüzdendir. Çorapla rahat uyuyamam 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Nadiren ayaklarımı ısıtamadığımda kalkıp çorap giyerim ama ısınınca çıkarır atarım 2 0 Yorumla
jessica7777 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 47% 1 yıl Gece çorapla uyumak iyi değil derdi bana canım nonam 1 0 Yorumla
kitapların_ruhu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok güzel valla çorapla uyumak 😂 o ortadaki kime 🤣 1 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Ayaklarım donar uyku çorabı var ondan giyerim 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Asla eve girdiğim an siz nasıl sütgeni çıkartıp atıyorsunuz bende çorapları çıkartıp atıyorum 1 0 Yorumla
bixi35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çuruplar bari Nike olaydı pazarda. 3 tanesi 5 modeli bu djxncmc 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nike zaten 😂 Yorumla bixi35 1 yıl Kolpa canım 😅 Yorumla Soran 1 yıl Sen var ya sen 😂 Yorumla bixi35 1 yıl Atmazsan Nike olduğunu nerden bilebilirim 😈😅 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet, her zaman. Hastalanmamalıyım, iyi bakmalıyım kendime. Yine bu akşam mavi çoraplarımı giyip mışıl mışıl uyuyacağım 0 0 Yorumla
gokallpz Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu ne 4mina koyayım ya çocuk musun kız olacaksın bir de keko 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Benim olduğum yerde sen racon kesmezsin Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Gün geçmiyor ki sitede ayak görmeden bir günümüz geçsin be 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çorap var be sende aman tamamen açtık sanki 🤪 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Asla giymem gece uyurken. Eğer öyle uyuyakalırsam da uyanır uyanmaz çıkarırım 1 0 Yorumla
adımınapcansjsjsjsj Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Üşürsem evet yaz kış çorapsız durmam genel de ama 😂ayağıma bir şey değecek diye aklım çıkıyor 😂 0 0 Yorumla
Rachelqwert Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Normalde kışın bile corap giymeyi sevmem ama bu gece giydim 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% 1 yıl bunaltıcı gelir bana, azcık hava almak hakları yahu, uyurken çorap olmaz. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Asla uyumam küçüklükten bu yana hep çıkarmaya alıştığım için 0 0 Yorumla
Lolabunny_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ay yok ya ne kadar az o kadar iyi sevmiyorum kat kat fenalık basıyor bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kızım gece çorapla uyur ama en büyük derdimiz okuldan gelince çoraplarını çıkarmaması 1 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer çok soğuksa giyerek uyurum ama diğer türlü çorapsız uyurum 0 0 Yorumla
Erkannn46 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Daha yenilerde bıraktım o alışkanlığı o şekil uyumak beyne zarar veriyormuş unutkanlığı artırıyormuş sözünü duydum. Zararlı sizde uyumayın 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Asla uyuyamam beni aşırı rahatsız eder çoraplar 1 23 Yorumla Soran 1 yıl Beyaz çorap var mı sende? Yorumla myd1oez 1 yıl Sporda kullanırım beyazları hep çoğunluğu beyaz knk Yorumla Soran 1 yıl Bı tane versene 36,5 37 arası 😅 Yorumla myd1oez 1 yıl 44 knk 2 tane vereyim 3 tane çıkar sana 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ona ben bile sigarim snsn Yorumla myd1oez 1 yıl O artık 😂 Yorumla Soran 1 yıl Boyum 156 sigarim snsn 😁 Yorumla myd1oez 1 yıl Oha ben 1.86 😂 Yorumla Soran 1 yıl Aramızda dağlar var 😅 Yorumla myd1oez 1 yıl Prematüre bebek gibi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben boyumu seviyorum bebek gibi sevsinler beni 😜😇 Yorumla myd1oez 1 yıl Öyle seven kaldı mı ki knk ben hiç görmüyorum da 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ben görüyorum 🤓 Yorumla myd1oez 1 yıl Bir insan kendini seviyorsa gerekiyorsa kimse sevmesin o ona yetebiliyor aslında Yorumla Soran 1 yıl Burayı çok takmıyorum normalimdekiler yetiyor Yorumla myd1oez 1 yıl Bende gerçekte sıfır knk 😂 Yorumla Soran 1 yıl Farklı hayatlar Yorumla myd1oez 1 yıl İnsanlar kötü knk Yorumla Soran 1 yıl Aynen knkm Yorumla myd1oez 1 yıl Soruyu canlandırdın knk 😂 Yorumla Soran 1 yıl Aaa nidennn nidenn niye öyle didinn 😜 Yorumla myd1oez 1 yıl Unutmuştum ben soruyu 😂 Yorumla Soran 1 yıl Gidebilirsin knka bende geç girdim bugün siteye 👍🏻😄 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çorap lastiği acıtıyor ama patik olur 😀 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. gözüm ama ortadakine kayıyor birde çiçek koumuşsun 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kalbe zararlıymış yoksa uyurdum önceden… 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Rahatsız edicek şeylerle uyuyamıyorum 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çorapla asla uyuyamam. Askerde uyuyordum mecburi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ayaklara bak minnacık lan beyaz çorap olsa var ya if siyah da fena değil kız kaç giyorsun? 1 0 Yorumla
ModernKont Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl Hayır fakirlik getirirmiş bu yaştan sonra fasfakir olamam 0 0 Yorumla
Sibel901 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Bi ara çorapsız duramıyordum sonra bu huyumu bıraktım 0 0 Yorumla
karincalimidye Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Aj evet, kaç kere azar işittim bu huyumdan vazgeçemedim. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çorapla uyumak zararlı 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yok ya çorap giymem :) 1 0 Yorumla
99bondagegirl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evde asla çorap giymem 0 3 Yorumla Joygun 1 yıl Bence disarda da giyme full terlikle gez :D Yorumla 99bondagegirl 1 yıl @Joygun yazları öylede kışları mecbur ayakkabı giyiyorum Yorumla Joygun 1 yıl Ayakkabıya karşıyım valla özellikle kadınlarda Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı. Gece çorapla uyumak zararlı diyorlar 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır giymem.. 0 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı. Çorap uyutmaz ben uyuyamam 0 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır uyumam. Kan dolaşımını engelliyor çünkü 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. ben eve girdikten sonra çorap terlik vb kullanmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Bu sen misin :D gece çorap giymem çıplak ayak uyurum
Evettt 😄
şirinmiş :D
Yaa 😹 tissikkiirrr
Rici idirim 😂
Evde çorap bile giymiyorum anca hastaysam giyerim. Uyurken asla çorap giymem.
Ayrıca uyurken çorap giymek sağlıklı değil.
Merhabalar hanımefendi
Genellikle çorap giymem çünkü üst kısmındaki elastik yapı geceleri kan dolaşımını yavaslatmaktadir.
Bende giymiyorum normal de biri çıkarır diye bakıyorum 😅
O da çok zor bence
Sorma snsjs
Bulmak kolay olamaz
Görseli görünce istemsizce pi. çe bak dedim.😀
Çorapla uyumam.
O el benim değil desem ne olur 😅
Sana dememiş olurum değişen birsey yok.😀
De de yüzüme karşı
Hareketi yapanın p.. liği sen masumsun. Sjsjs
Çekmişiz güzel 😄
Neyi çekmişiz çorap mı sjsj daha çıkarmadım sen nerden biliyon sjsjsj
Ben izliyorum şu an seni 🤓
Balkondayim yoksa sen yıldızmızın sjsne😀
Ben sigaranım
Onu da biliyor şimdi içtim 😀
Bir dal daha içesim geldi. snsns
İç ic rüzgar esicek şimdi
Rüzgar yok sjsn
İyi bakalım
Üzerimde tsört olsa uyuyamam bırak çorabı imkansız kanka 😂
Bende çok giymiyorum cikariveren olsa keşke 😅
Ben seve seve çıkarır seni büyük dertten kurtarırım 😂
Çıkart köle 😂
Kos koca muhtar köle de oldu ah ah 😂arkadaş arkadaşın kölesi de olur napalım uzat önce sağ ayağını
Alsanaaa 🦶🏻🧦
😂😂😂
Yok iyi değil kan dolaşimini etkiler o hareket ne kız yolarım saçini
😂 nah skkss
🖕😜😂alsana nah
Hayır. Zararlıda. Kan dolaşımının yavaşlamasına sebep olur giyerek uyumak.
Hayatım boyunca çorap giyerek 5-6 kere falan uyumuşumdur onda da hastayımdır ve ayaklarım donuyordur o yüzdendir. Çorapla rahat uyuyamam
Nadiren ayaklarımı ısıtamadığımda kalkıp çorap giyerim ama ısınınca çıkarır atarım
Gece çorapla uyumak iyi değil derdi bana canım nonam
Çok güzel valla çorapla uyumak 😂 o ortadaki kime 🤣
Ayaklarım donar uyku çorabı var ondan giyerim
Asla eve girdiğim an siz nasıl sütgeni çıkartıp atıyorsunuz bende çorapları çıkartıp atıyorum
Bir şey giymeyi sevmiyorum
Çuruplar bari Nike olaydı pazarda. 3 tanesi 5 modeli bu djxncmc
Nike zaten 😂
Kolpa canım 😅
Sen var ya sen 😂
Atmazsan Nike olduğunu nerden bilebilirim 😈😅
Evet, her zaman. Hastalanmamalıyım, iyi bakmalıyım kendime. Yine bu akşam mavi çoraplarımı giyip mışıl mışıl uyuyacağım
Bu ne 4mina koyayım ya çocuk musun kız olacaksın bir de keko
Benim olduğum yerde sen racon kesmezsin
Gün geçmiyor ki sitede ayak görmeden bir günümüz geçsin be
Çorap var be sende aman tamamen açtık sanki 🤪
Asla giymem gece uyurken. Eğer öyle uyuyakalırsam da uyanır uyanmaz çıkarırım
Hayır, çorapla asla uyuyamam.
Üşürsem evet yaz kış çorapsız durmam genel de ama 😂ayağıma bir şey değecek diye aklım çıkıyor 😂
Normalde kışın bile corap giymeyi sevmem ama bu gece giydim
bunaltıcı gelir bana, azcık hava almak hakları yahu, uyurken çorap olmaz.
Asla uyumam küçüklükten bu yana hep çıkarmaya alıştığım için
Ay yok ya ne kadar az o kadar iyi sevmiyorum kat kat fenalık basıyor bana
Kızım gece çorapla uyur ama en büyük derdimiz okuldan gelince çoraplarını çıkarmaması
Eğer çok soğuksa giyerek uyurum ama diğer türlü çorapsız uyurum
Daha yenilerde bıraktım o alışkanlığı o şekil uyumak beyne zarar veriyormuş unutkanlığı artırıyormuş sözünü duydum. Zararlı sizde uyumayın
Asla uyuyamam beni aşırı rahatsız eder çoraplar
Beyaz çorap var mı sende?
Sporda kullanırım beyazları hep çoğunluğu beyaz knk
Bı tane versene 36,5 37 arası 😅
44 knk 2 tane vereyim 3 tane çıkar sana 😂
Ona ben bile sigarim snsn
O artık 😂
Boyum 156 sigarim snsn 😁
Oha ben 1.86 😂
Aramızda dağlar var 😅
Prematüre bebek gibi 😂
Ben boyumu seviyorum bebek gibi sevsinler beni 😜😇
Öyle seven kaldı mı ki knk ben hiç görmüyorum da 😂
Ben görüyorum 🤓
Bir insan kendini seviyorsa gerekiyorsa kimse sevmesin o ona yetebiliyor aslında
Burayı çok takmıyorum normalimdekiler yetiyor
Bende gerçekte sıfır knk 😂
Farklı hayatlar
İnsanlar kötü knk
Aynen knkm
Soruyu canlandırdın knk 😂
Aaa nidennn nidenn niye öyle didinn 😜
Unutmuştum ben soruyu 😂
Gidebilirsin knka bende geç girdim bugün siteye 👍🏻😄
Çorap lastiği acıtıyor ama patik olur 😀
Kışın çorapsız uyuyamıyorum
gözüm ama ortadakine kayıyor birde çiçek koumuşsun
Hayır çorapla uyuyamam
Kalbe zararlıymış yoksa uyurdum önceden…
Hayır asla çorapla uyumam
Rahatsız edicek şeylerle uyuyamıyorum
Çorapla asla uyuyamam. Askerde uyuyordum mecburi.
kışları çorapsız uyuyamam
Lan sesli güldüm ya 😂😂😂
Çıkartmam üşüyorum sonra
Ayaklara bak minnacık lan beyaz çorap olsa var ya if siyah da fena değil kız kaç giyorsun?
kapak fotosu daha bi ilgimi çekti nedense
rahatsız olurum
Hayır fakirlik getirirmiş bu yaştan sonra fasfakir olamam
Bi ara çorapsız duramıyordum sonra bu huyumu bıraktım
Aj evet, kaç kere azar işittim bu huyumdan vazgeçemedim.
Çorapla uyumak zararlı
Yok ya rahatsız ediyor
Yok ya çorap giymem :)
Kan dolaşımını kısıtlar iyi degil
Evde asla çorap giymem
Bence disarda da giyme full terlikle gez :D
@Joygun yazları öylede kışları mecbur ayakkabı giyiyorum
Ayakkabıya karşıyım valla özellikle kadınlarda
Gece çorapla uyumak zararlı diyorlar
Çorapla uyuyamam ve sağlıksız
Hayır giymem..
Hayır çorap olmadan uyuyorum