Kişilik & Karakter Sizi tanımayan biri neden sizinle konuşmaya çalışır? Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Durup dururken birşeyler sorar. Bu sabah başıma geldi de merak ettim. Güncellemeler1 yıl Siteden bahsetmiyorum arkadaşlar. Normal dışarıda tanıdığım birinden bahsediyorum. 🙏 Sizi tanımayan biri neden sizinle konuşmaya çalışır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bir amacı vardır. İlgisi vardır tanismak istiyordur 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. tanımak istiyordur belki izin verirsen? tanıdığın insanla zaten iletişim kurmak da zorlanmazsın ki 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlgisi vardır tanismak istiyordur 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tanımak içün 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Tanışmak içindir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bir amacı vardır. İlgisi vardır tanismak istiyordur
tanımak istiyordur belki izin verirsen? tanıdığın insanla zaten iletişim kurmak da zorlanmazsın ki
İlgisi vardır tanismak istiyordur
Tanımak içün
Tanımak istiyordur
Tanışmak içindir.