Kalbimizi kıran, canımızı yakan herkes kötü müdür?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kalbimizi kıran, canımızı yakan herkes kötü müdür?

Senin için iyi insan neyse kötü de zıttı olandır.
Mesela birine kötü diyebilmem için içinde vicdan ve merhamet duygusunun tamamen yok olduğunu görmem lazım.
Aksi halde kötüdür diyemem mutlaka iyi olduğu bir nokta bulurum. Ama bu dediklerim eksikse asla o noktalara gidemezsin...
İnsanın bazen pişmesi gerekir, konfor alanını terketmek ve güvende hissetmemek onun kalbinin kırılmasına, hatta belki korku yaşamasına sebep olabilir. Yıllar sonra bu deneyim, zorluk onun daha ciddi biri olmasına sebep olabilir bu da gereksiz yerlerde vakit harcamasına belki engel olur onu başarıya taşır umarım.
Önümüze bakmalı, göz göre göre bize kötülük yapılmasına müsaade edilmemeli tabii. Ben konuşulmayanı yazdım, herkes zaten diğer açıdan bakıyo 👍
Bazen bile isteye müsaade ederiz.
Kalp kırıkları aydınlatır insanın yolunu. Bazı durumlarda kırıp dökmek gerekir doğrunun bulunması için. Dost acı söyler derler ya, işte o misal.
Hayır iyi insanlar da bazen. kalp kırar ki bazen bazıları bunu hakeder kötü insan içinde art niyet barındıran ve bu durumdan zevk alan bile bile zarar verip bundan zerre vicdan azabı duymayan kişidir..
Cevap
33Cevap
Kötülük yapan insandır tabi ki de.. ve karaktersiz olandır.
Benim kötü olan, kötülük yapabilen herkese o şansı ben tanıdım...
Hayır.
Aklını kötülüğe, entrikaya kullanan, insanların ardından iş çevirmekten zevk alan, şeytanın işbirlikçisi olan her insan kötüdür.
Kolaylıkla kalp kıran ve haklıymış gibi davranan herkes kötüdür. Her tartışmada insan her daim haklı haksız davasına girmeden "seni anlıyorum ve seni seviyorum" diyebilmeli.
Hayvanlara karşı merhameti olmayan insan direkt kötüdür zaten benim için, daha fazla saymaya gerek yok
hayır bence her kıran canımı yakan insan kötü değildir
benim kötü insan anlayışım, menfaati için herşeyi yapan insandır
Bence kötü insan yoktur, şeytana uyup nefsine yenilmiş insan vardır. Veya kibrin gözünü boyadığı, sağır ve kör ettiği insan vardır.
Herşeyi ben bilirim diye düşünen, empati yapmayan ve karşı tarafa saygı duymayan kişi kötüdür
Hepimizde kötülük ve iyilik var. Önemli olan hangisini gösterdiğimiz ve maskesiz dolaşmak. Maskesiz dolaşan kötüleri severim.
İhanet eden kötüdür, yani insan değer verdiğini kişinin kalbini de kırabilir bilmeden sonuçta kimse kimsenin içini bilemez
Ne yaparsan; kendine, yaparsın kendi kendine...
Kötü insan başta nefsine zulmedendir... Mesela ben 😥
Bir insana zarar veren herkes maddi manevi... bir insanı korkutmak kötü hissetrirmek de hak tır kul hakkıdır
Vicdansız her insan kötüdür. Kötülük sadece insana olmaz, ağaca, hayvana hatta eşyaya bile kötü muamele eden vicdansız kişi kötüdür.
Kıranda kırdığı yerden kırılır elbet o yğzden allaha havele ediyorum onu
Deger verdiğim kişi beni görmezden geliyorsa en büyük kötülüğü yapiyor demektir
herkes günü geldiğinde kötüdür bir başkasının gözünden
Kimisi de sonradan daha fazla üzülme diye kırıyor olabilir
Kurbanına empati yaptığımızda kötü duygular hissettiğimiz insana denir
Kalbi kırılan da kötüdür o zaman.
Kolay kolay kimse kalp kırmaz
Eline iyilik yapma fırsatı geçipte yapmayan kişidir kötü olan
Karşı tarafın zarar görmesinden memnun olan kişidir.
İnsanı kıran , aldatan , kendini düşünüp karşındakini umursamayan göz yaşının o kişiye göre bi anlamı yoktur. İçi pistir kötü insanın
Birçok şekilde tanimlayabiliriz kötü insani aslinda asil soru iyi insan varmıdır olmali. Çünkü her insan bir zaman bir anlik veya mutlaka birkez kötüdür. Yani kötü insan herhangi biridir sen veya ben
Merhamet duygusu olmayan ve Allah korkusu olmayanlardır
Kalbini kıran , değerini bilmeyendir kötü insan
keyfinin kahyası olan kötüdür
Aileme zarar verenin dünyasını yakarım
Vicdansız ınsanlar
Yüzüne gülüp arkandan konuşan kişidir kötü insan
Bile isteye insana zarar veren kötüdür
Aynada ki sen.
Zarar vermekten çekinmeyen
Kalp 💔 kıran insan ne kadar iyi olabilir ki❓
Kötünün kötülüğünü bile bile kötüyü seçendir
Erdemleri olmayan saygısız kibirli