Ahahah yok ya değilim. Bak dediğim gibi ilk hamleyi almadığım sürece tetiklenmem :D Bir de bazen soru o kadar troll ve saçma geliyor ki tamamiyle ti ye alıyorum :D Karşımdaki nasıl yaklaşırsa bende o şekilde karşılık vermeyi seviyorum.
Amin hepimize :D:D Şimdi yazmış oraya yargılamayın ama takıldığım adam evli ve geçen karısına yakalandık bilmem ne. Ben bu na nasıl güzel şeyler yazayım ki :D Ti ye alıyorum direkt
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kavgacı birisi değilim.
Bariscim sen sakin birisin massallah kavgaci biri olman imkansiz zaten hgfg
Ben sözlerimle döverim. Birisi bana hamle yapmadan kavga başlatmam kavgadan da kaçmam. Bazı durumlar hariç.
Ayy senin sitedeki kavgalarini goruyorum kavgacisin biraz bazi yorumlarda hgjhgh
Ahahah yok ya değilim. Bak dediğim gibi ilk hamleyi almadığım sürece tetiklenmem :D Bir de bazen soru o kadar troll ve saçma geliyor ki tamamiyle ti ye alıyorum :D Karşımdaki nasıl yaklaşırsa bende o şekilde karşılık vermeyi seviyorum.
Bazi sorular cidden sinir bozucu kasiniyorlar allahin mallari hghj Allah sabir versin
Amin hepimize :D:D Şimdi yazmış oraya yargılamayın ama takıldığım adam evli ve geçen karısına yakalandık bilmem ne. Ben bu na nasıl güzel şeyler yazayım ki :D Ti ye alıyorum direkt
Len bide dun bi gari kocami aldatmalimiyim duye soruyor cok sinirlendim kocasi yetmiyomusta neymiste okurken sakin kalmaya, calistim
Karaktersizler cok
Kavgaci biri degilim ama okulda sacma yere kavga ediyolardi bize izlemek duser kaksks
asdsfgd dimi okulda bu zirtolardan cok giciklar
Evet
Köşeye çekilip izlemekten zevk alan birisiyim
Yok be kavga etmekten hiç hoşlanmam, kavgayı sevmememe rağmen etrafımda o kadar kafa tutanda oluyor
Kavgaya bayılmam ama icabında kavga da ederim.
Hiç sevmem işim olmaz
Kaos diye uğraşmam ama kavgadan da kaçmam
Yok kavga sevmem hayır
Aferin reis en guzeli ben ortasiyimm hghg
Tabi ki prenses
:))
Kavga, gürültü sevmen! Huzur en iyisi.😌
Heya kesinliklee
Aynen öyle! 😌👌
Hiç değilim uzak dururum
Sakinligi seven birisinozaman
Baya hiç sevmem kavga gürültü