Kişilik & Karakter Bakırköyden kale center'a nasıl gidilir metro veya marmaray gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hggbjj Güncellemeler1 yıl Ggbjffınbftgvh Bakırköyden kale center'a nasıl gidilir metro veya marmaray gider mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Tramvay ile 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tramvay ile 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Bakırköyde tramvay mı var Yorumla Ustabilir 1 yıl Zeytinburnu mertere gidesin olurBakırköyün neresi tam bilgi var tam bilgi alabilirsin diye düşünüyorumMesela atış alanı minibüsleri var güngörenden gecen onlarda olur otobüs de var benzer Yorumla Soran 1 yıl Bakırköy meydanı kastettim bakırköy meydanından zeytinburnuna gidilir mi peki? Metro marmarayla öyle oraya gidip tramvayda kale centera gitsem toplam ne kadar tutar Yorumla Ustabilir 1 yıl Giyim Kent otobüsüne bin veya otogar minibüsüne binNormal tarife 20tl ikisinde de Yorumla Ustabilir 1 yıl Meydandan tek vasıta ile bu şekilde gidersin Yorumla
Mehmethg34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Hayır maalesef 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl gidebilirim peki Mehmet bey en kısa sürede gitmem lazım taksi haricinde Yorumla Mehmethg34 1 yıl Şahsi araba olmaz mı 😁 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Mehmethg34 1 yıl Ben bırakabilirim diyecem de kararsız kaldım işte:) Yorumla Soran 1 yıl Niye Mehmet bey Yorumla Mehmethg34 1 yıl Bilmem Yorumla Soran 1 yıl Beni küçümsüyo musunuz Yorumla Mehmethg34 1 yıl Estağfurullah hayır tabi ki nerden çıkardın böyle birşeyi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum sanki siz benim arabama layık değilsiniz der gibi Yorumla Mehmethg34 1 yıl Hayır tabi ki de alakası yok nerden çıkardıysan böyle birşeyi lütfen bir daha çıkarma:) Yorumla Mehmethg34 1 yıl Gittin mi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tramvay ile
Tramvay ile
Bakırköyde tramvay mı var
Zeytinburnu mertere gidesin olur
Bakırköyün neresi tam bilgi var tam bilgi alabilirsin diye düşünüyorum
Mesela atış alanı minibüsleri var güngörenden gecen onlarda olur otobüs de var benzer
Bakırköy meydanı kastettim bakırköy meydanından zeytinburnuna gidilir mi peki? Metro marmarayla öyle oraya gidip tramvayda kale centera gitsem toplam ne kadar tutar
Giyim Kent otobüsüne bin veya otogar minibüsüne bin
Normal tarife 20tl ikisinde de
Meydandan tek vasıta ile bu şekilde gidersin
Hayır maalesef
Nasıl gidebilirim peki Mehmet bey en kısa sürede gitmem lazım taksi haricinde
Şahsi araba olmaz mı 😁
Nasıl yani
Ben bırakabilirim diyecem de kararsız kaldım işte:)
Niye Mehmet bey
Bilmem
Beni küçümsüyo musunuz
Estağfurullah hayır tabi ki nerden çıkardın böyle birşeyi
Bilmiyorum sanki siz benim arabama layık değilsiniz der gibi
Hayır tabi ki de alakası yok nerden çıkardıysan böyle birşeyi lütfen bir daha çıkarma:)
Gittin mi?