Cidden bu beni yoruyor takıntılı olmak yok bana kötü bir şey dediler sanıyorum falan😔
Rahat olmak istiyorum kaygısız yani
Siz ne önerirsiniz nasıl geçer ne yapmalıyım
Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
İyi akşamlar 🍀
Cidden bu beni yoruyor takıntılı olmak yok bana kötü bir şey dediler sanıyorum falan😔
Rahat olmak istiyorum kaygısız yani
Siz ne önerirsiniz nasıl geçer ne yapmalıyım
Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
İyi akşamlar 🍀
Herşeyde Bi anlam arama huyu bende de var. Ama ben çabuk unutuyorum yani fazla düşünmem. O yüzden ya biraz umursamaz olacaksın ya da iyimser yaklaşacaksın
Kendini geliştir. Bu şekilde eski ruh hastası bir sevgilim vardı. Örnek iş arkadaşımla bir konu konuşuyorum ekonomi hakkında, diyorum ekonomi kötüye gidecek , dolar artar zor bu süreç falan. Ben çok mu masrafıyım diye kavga çıkarıyordu. Çözümü kesinlikle uzun psiko-terapiler. Doktora git abicim
Cevap
6Cevap
kimseyi takmayarak
1- herkesle anlaşman, herkesin seni sevmesi mümkün değil sen peygamber değilsin.
2- seni olduğun gibi kabul eden, ailen dişında çok değil 1 2 tane insan bulup hayatini onlarla gecir.
3- insanların önce niyetini anla, ne söylediklerinden çok niyetleri önemli.
4- 1 söze alınmadan önce, o sözü sana 3 defa daha söylemelerini bekle, çünkü o an karsindaki insanın baska sikintıları vardır, sana yansitiyodur, ki coğu zamanda böyledir. Ama 3 defa soylerse ozaman tepki ver.
Yengeç burcu musun
Takmayarak
Kendine hiç bir şeyi dert etme
Hayatı çok ciddiye alma
Yasın kaç
İlerleyen zamanlarda takmazsın
Yenemezsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?