Kişilik & Karakter Her koşulda bünyenize iyi gelen bir şey var mı? yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 89 Yapay Zekaya Sor ya sen annisim misin babisim misin, doyamiyorum sevmeleree 😍 Her koşulda bünyenize iyi gelen bir şey var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sİgara var sadece 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Keşke olsa… bazen hiçbir şey yeterli gelmiyor bana.. 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Müzik ve çocuklarım. Her koşulda bana iyi geirler 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Spor var ve vücut sütü olarak kullandığım vanilyalı süt gerçekten kokusu ve dokusuyla iyi hissettiriyor bana 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Su içmek var sayılır mı 1 1 Yorumla yarenimsii 1 yıl tabisii Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dün ya da önceki gün seni görmüş olabilirim forumda yaninda sevgilin vardı galiba 1 7 Yorumla yarenimsii 1 yıl aaa olabilir askk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soruya da yemek demek istedim, hep iyi gelir bana Yorumla yarenimsii 1 yıl ayni ben ayni ben, yemek yiyince bi obeziteligi dusunup her seyi saliyo insan ahshahahs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle. Çok yakışıyorsunuz bu arada baya iyi duruyordunuz umarım mutlu olursunuz Yorumla yarenimsii 1 yıl cook tesekkur ederim, seni taniyor muyum kii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır tanışmadık, görünce söylemek istedim Yorumla yarenimsii 1 yıl tesekkur ederiim balim sag ol 💗 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl nazar edeceksin adama çok dillendirme artık bak 😃 1 3 Yorumla yarenimsii 1 yıl askim bu sefer besiktasimi diyorum ahshahshhahs merakettimmişte 1 yıl he öyle mi 😂 ahahha ne bilim bu soruda sevgiline sandım 😂 yarenimsii 1 yıl yok yok her seyi de burada yapmiyorum bazen yuzune yuzune yapiyorum sorulari 😂
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen vardın yarenim ama sende bana kızdın ve rahatsız ediyorsun dedin o günden beri uzaktan uzaktan izliyorum... öyle işte 0 0 Yorumla
Terazıerkegi22 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Maalesef sigara mutlu oluyorum yakıyorum kötü oluyorum yakıyorum sjsjsj 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bir kedi bi bebek bide aile 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Müzik, vazgecilmezimmm..🖤✨️ 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Var tabi olmaz olur mu. 1 0 Yorumla
PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bu aralar spor başlamak iyi geldi 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kitap okumak ve spor yapmak 🥰 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Allah'ın belası arabalar 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor ve temiz beslenme 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kahve gezmek evimde takılmak 1 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 823 cevap paylaştı. Canım Anam 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Var çay Kahve 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çikolata.. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ritmik müzikler. ✌ 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahve ve uyumak… 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yemek yemek 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Var. Müzik 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Sigara 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sİgara var sadece
Keşke olsa… bazen hiçbir şey yeterli gelmiyor bana..
Müzik ve çocuklarım.
Her koşulda bana iyi geirler
Spor var ve vücut sütü olarak kullandığım vanilyalı süt gerçekten kokusu ve dokusuyla iyi hissettiriyor bana
Kahvem, sporum, müziğim.
Su içmek var sayılır mı
tabisii
Dün ya da önceki gün seni görmüş olabilirim forumda yaninda sevgilin vardı galiba
aaa olabilir askk
Soruya da yemek demek istedim, hep iyi gelir bana
ayni ben ayni ben, yemek yiyince bi obeziteligi dusunup her seyi saliyo insan ahshahahs
Evet öyle. Çok yakışıyorsunuz bu arada baya iyi duruyordunuz umarım mutlu olursunuz
cook tesekkur ederim, seni taniyor muyum kii
Hayır tanışmadık, görünce söylemek istedim
tesekkur ederiim balim sag ol 💗
nazar edeceksin adama çok dillendirme artık bak 😃
askim bu sefer besiktasimi diyorum ahshahshhahs
he öyle mi 😂 ahahha ne bilim bu soruda sevgiline sandım 😂
yok yok her seyi de burada yapmiyorum bazen yuzune yuzune yapiyorum sorulari 😂
Sen vardın yarenim ama sende bana kızdın ve rahatsız ediyorsun dedin o günden beri uzaktan uzaktan izliyorum... öyle işte
Maalesef sigara mutlu oluyorum yakıyorum kötü oluyorum yakıyorum sjsjsj
Her koşulda Beşiktaş
Müzik kulaklığımı takınca
Kitap okumak, temizlik yapmak
Bir kedi bi bebek bide aile
Müzik, vazgecilmezimmm..
🖤✨️
Yağmur ve şiir.
Var tabi olmaz olur mu.
Bu aralar spor başlamak iyi geldi
Var ders çalışmak spor yapmak.
Kitap okumak ve spor yapmak 🥰