Bir kiza uyanik vay pabucunu ters giydirir diyebilmeniz icin nasil olmasi gerekir?
Cevabın nedir?
+1 yılValla bu durumda kadinin kazandigi bisey yok... Belki adam evlendigi kadinla cok daha mutlu olacak. burada intikam garantisi yok. kiza gelince sevseydi affederdi. demekki kiz da yeterince sevmiyormus. bu durum da kizin isine gelmis bile olabilir. Birden yapmis oldugun biseyin nuralara gelmis oldugu cok belli :) cakallik ya da uyaniklik dwgil bu... Sakince ve en ince ayrintisina kadar dusunup bisey yaparsa birazda kafasi calisiyorsa esas o zaman kadin erkegi dover... Bence tabi
03 Yorumla- +1 yıl
Çocuk hala aşk acısı çekiyor intikam sıcak da yenebiliyormus
- +1 yıl
bir erkek baska bir kadinla yataga girdiginde ne aski kalir nede acisi... Demekki intikam sicakda yenmiyormus
- +1 yıl
Demek ki hala başkasıyla yatağa girmemiş :D abazaya kimse vermiyo demek:))
En İyi Cevaplar
Söylenilenleri ve söylediklerini unutmamalı.
Karşısındaki yalan söylediğinde, kendisi söylenilenleri unutmadığı için pat diye yalan söylediğini bildirmeli.
Bu sayede kandırılmayacak bir kız olabileceğini aklından çıkarmaz.
Olaylara olgun bir yaklaşımla ve zekice yanıtlar vererek kendisinin farklı bir kişilik olduğunu gösterebilir.
Karşısındakini kırmadan dediğini yaptıracak bir yapıya olmalı.08 Yorumla- +1 yıl
bir kıza bel altı konu açan bir erkeği kız rezil ederse gidip sevdiği kıza anlatıp kızın evlenmesine vesile olursa bu kıza cakal diyebilir miyiz? çünkü böylece hem erkeğe haddini bildirip hem sapık abaza konumuna düşürüyor çocuğu hem de kendini yaşanılan ama yüz vermeyen kız konumuna sokuyor. Hem de intikam alıyo sevgilisini evlendirerek?
- +1 yıl
Bu kıza ortalığı karıştıran bir bayan desek daha iyi olur.
İntikam almak bana çok acizce geliyor. Ne zeki bir bayan yapmaz diye düşünüyorum.
Kızın yapması gereken, erkeğin öyle konuşmaya başladığını düşündüğü an sözleriyle rezil edip bir daha yüzüne bakmamasıdır. Bunun dışında olanlar bayanı küçültmüş. - +1 yıl
Neden kucultsun ki?
- +1 yıl
İntikam almak karşındakini fazlasıyla önemsemektir.
Aynı zamanda kişinin kendisini erişilmez hissetmesidir. Oysaki ki son derece karaktersiz birisi.
Siz böyle bir insan için bunları yapmanız durumunda sizin için "vay be ne kadınmış" demez. Onun yerine ne kadar basitmiş ki, "ben ona bunları bunları dedim o ise beni kaale alıp intikam alıyor" der. - +1 yıl
Bu kadar zeki olduğunu sanmıyorum. şu an bana çok sinirli zaten. Aslında aklımda intikam da yoktu sadece onu rezil etmek istedim ama kızın evleneceğini nereden bileyim ben vazgeçirmeye bile çalıştım kızı. Ve bunu bana yapan çocuk bir Doğulu dindar. Burdaki kızları ne saniyo bu yüzden ona ders vermek istedim ve verdim de şu an aşk acısı çekiyor
- +1 yıl
Yaptığımız şeylerin sonunu da düşünmeliyiz.
Örneğin siz onu sözlerinizle rezil edebilirdiniz. Ama aralarını bozacak duruma gelmeniz hoş değil.
Çünkü Yuva yıkanın yuvası olmaz. Belki de onlar evlenip bir yuva kuracaklardı.
Çünkü cümlelerinizde diyorsunuz "erkeği kız rezil ederse gidip sevdiği kıza anlatıp kızın evlenmesine vesile olursa "...
Bu durumda vesile olan sizsiniz. Hoş olmamış. - +1 yıl
Ben onu gerçekten sevebiirdim. Ama o beni cinsel bir obje olarak gördü. Sadece yatmak için.. ben hastanede yattigimi süre boyunca bile aklımda o vardı o beni s... gereken basit bir et parçası olarak gördü. Bunun elbette ki bir cezası olmalıydı çünkü o kadar yuzsuz ki yüzün de kızarma heralde beni görünce dediğimde neden kizarsin ki dedi. Bu adama yapılacak başka bir şey yoktu sanırım. Yoksa herkese yapmam böyle bişey haksız miyim?
+1 yılIstedigi erkegi elinde oynatabilen her istedigini yaptirabilen ama o kendi istedigini yapiyomus gibi hissettiren kiza papucunu ters giydirir derler hersey kendi istedigi gibi olur ama erkegin istedigi oluyomus hissi verir
13 Yorumla- +1 yıl
bir kıza bel altı konu açan bir erkeği kız rezil ederse gidip sevdiği kıza anlatıp kızın evlenmesine vesile olursa bu kıza cakal diyebilir miyiz? çünkü böylece hem erkeğe haddini bildirip hem sapık abaza konumuna düşürüyor çocuğu hem de kendini yaşanılan ama yüz vermeyen kız konumuna sokuyor. Hem de intikam alıyo sevgilisini evlendirerek?
- +1 yıl
Kusura bakma ya anlayamadin ne demek istedigini cok karisik yazmissin :/
- +1 yıl
Heee diger yorumlari gorunce anladim demek istedigini vallahi ozaman sen seytana papucunu ters de il seytana topuklu ayakkabi giydiren bir kizsin helel olsun sana ne diyim ki baya baya sapasaglam bir intikam almissin iyiki dusman deiliz yani :)
+1 yıl@atkaçakçısı Kardeşim Önce Davranmış.. Hep Söylerim Tecrübeler İle de Sabittir ki, Kızlar Kadınlar Uyanık Takılan Ahmaktır.
Fakat Erkekler Saftır Saftır Aşk Gözlerini Kör Eder.
Not: Karaktersizler Hariç.29 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sen Sevdiğin Adamın Evlenmesini mi? Sağladın!
- +1 yıl
@SerKan1923 tsekkur ederim kardesim 1e1 katiliyorume
- +1 yıl
Hayır. Sevdiğim adamın sevdiği Kızın başkasıyla evlenmesine vesile oldum sevdiğim adam beni cinsel bir obje olarak gördüğü için
- +1 yıl
@atkaçakçısı Gerçek Ama Kardeşim Kadınların Kurnazlığı Kısa Süreli ve Hainlik Üzerine Oluyor Kısmen..
- +1 yıl
@SerKan1923 oyle haklisin onu da yersek ki hainlik dusuncek insanida anlar o bana yapmadan ben ondan gizli yaparim o yapinca yuzune vurabilmek icin
- +1 yıl
Bazen Anlayamıyorsun Birader..
- +1 yıl
Pist aranızda konuşmaykonuşmayin burasi kahve değil
- +1 yıl
Burası Neresi Bacım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
+1 yılSinsi seytan gibi. Yuzune gulup konulara objektif bakmak ama arkadan onca isler cevirmek. O kisinin yaninda da kuzu gibi olmak. Gibi seyler.
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yani demek istedgim uyku halinde olmamak. Herkesten her konuda herzaman bir aldim onde olmak. Objektif bakarak daha iyisini dogrusu bilmek ama o kisinin dogru soyledigine inanmis gibi yapmak gibi. Arkasindan da o dogrulari baskalarina iletmek. Diye dusunuyorum ben.
Kiz cakal degil sonucta yalan soylememis. Uyanik bir sekilde intikam almis.
Gözyaşlarını silah olarak kullanan bir alkolik olması gerekir. Yeni nesilde bolca mevcut
02 Yorumlabir kıza bel altı konu açan bir erkeği kız rezil ederse gidip sevdiği kıza anlatıp kızın evlenmesine vesile olursa bu kıza cakal diyebilir miyiz? çünkü böylece hem erkeğe haddini bildirip hem sapık abaza konumuna düşürüyor çocuğu hem de kendini yaşanılan ama yüz vermeyen kız konumuna sokuyor. Hem de intikam alıyo sevgilisini evlendirerek?
+1 yılDünyanın en tehlikeli canlısı, güzel olan ve bunun farkın da olan bir bayandır :D
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Böyle bir soruyu hatırlıyorum geçen günler de görmüştüm. Çakallık diyemeyiz ama
Öyle KIZLAR çok ortamlarda takılmış kişiler oluyor her boku Görmüş yaşamış KIZLAR
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılonların cakallıgı avucuma girene kadar gecerli avuca girdikten sonra aptallıklarını sergiliyorlar
06 Yorumla- +1 yıl
Peki bir kıza bel altı ile ilgili konu açsan kız da herkese anlatsa rezil etse seni hatta sevdiğin kızın başkasıyla evlenmesine vesile olsa ona cakal der misin?:)
- +1 yıl
öyle bir hataya düsmem iste :) hayatımda biri varsa sadece ona özel kalırım bir baskasıyla doyurmaya kalkmam o aclıgımı :)
- +1 yıl
Diyelim ki böyle bişey geldi başına, bu kız sence cakal midir?
- +1 yıl
söyle diyim o konuya giriyorsam kızda mutlaka karsılık verir ha benle yatarda söylerse kendını işfa eder ben sevdigim kızı kay bederim oda o* damgası yer :)
- +1 yıl
Yatmadan söylerse? o konuya giriyosan kızın karsilik vereceğine nasıl bu kadar eminsin?
- +1 yıl
kendımı neden ateşe atayım kı durup durdugum yerde hele hayatımda kalbımde biri varsa :) hal ve hareketlerinden zaten bellı eder kendıni baltalama girilmez ki bu konulara :)
+1 yılZeki olmak dogustan gelen yetenektir sonradan olmasi zor baya cabalaman lazim.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılCakal uyanik kiz yoktur. Saf mal erkek vardir :))
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Soruda neden direk bunu sormadin da kopyala yapistir ugrasip duruyorsun. Dedigim bir daha obaylaniyor boylece uyanik zeki cakal kiz yoktue tufaya dusen mal erkek vardir
+1 yılDemem çünkü öyle bir kadın yok :)
Kuralsiz!03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ergence muhabbetler bunlar- ee yüz vermeyen kız konumuna girince başın göğemi erdi?
Kuralsiz! - +1 yıl
İntikam alınca evet ! Zira hiçbir erkek beni cinsel br obje Olarak becerilip atılması gereken bir şey olarak göremez. gorurse de cezasını çeker. Bunun ne olduğunu bilmezsin çünkü kız değilsin. Ohhh Sefam olsun
+1 yılo* olması yeterdir ;)
03 Yorumla- +1 yıl
O* likla ne alaka?
- +1 yıl
- +1 yıl
ne yazdın? kafam karıştı. sadeleştirerek anlat.
- Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılbir lamia biri ferhunde gibi olmalıdır
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsiyeti yeterlidir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben az konusan kizlari tehlikeli buluyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
- +1 yıl
İyi bir şey mi dedin kötü bişey mi anlamadım
+1 yılkedıne baglayana denır bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
hayır cakal denmez allahın bıldıgını kuldan saklamamak denır buna
kadın olması, birazcık aklını kullansın yeterli
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılProfesyonel bir şekilde yalan söylemesi lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sen ne diyorsun l*n değişik 😁 tane tane klnus
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yokkı
01 Yorumla- +1 yıl
Girişken
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayat şartları.. biz de böyle olmolmak istemezdik ama mecburuz
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Uyanık zeki cakal kız ve erkeklerden cevap bekliyorum?:)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler