• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Uyanık zeki cakal kız ve erkeklerden cevap bekliyorum?:)?

blackberry12
blackberry12 Takip Et
Xper 2 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir kiza uyanik vay pabucunu ters giydirir diyebilmeniz icin nasil olmasi gerekir?
Uyanık zeki cakal kız ve erkeklerden cevap bekliyorum?:)?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• adrestutmuyo
    adrestutmuyo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

Valla bu durumda kadinin kazandigi bisey yok... Belki adam evlendigi kadinla cok daha mutlu olacak. burada intikam garantisi yok. kiza gelince sevseydi affederdi. demekki kiz da yeterince sevmiyormus. bu durum da kizin isine gelmis bile olabilir. Birden yapmis oldugun biseyin nuralara gelmis oldugu cok belli :) cakallik ya da uyaniklik dwgil bu... Sakince ve en ince ayrintisina kadar dusunup bisey yaparsa birazda kafasi calisiyorsa esas o zaman kadin erkegi dover... Bence tabi

0
    3 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Çocuk hala aşk acısı çekiyor intikam sıcak da yenebiliyormus

Yorumla
    • adrestutmuyo
      adrestutmuyo
      +1 yıl

bir erkek baska bir kadinla yataga girdiginde ne aski kalir nede acisi... Demekki intikam sicakda yenmiyormus

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Demek ki hala başkasıyla yatağa girmemiş :D abazaya kimse vermiyo demek:))

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Disloyal
    Disloyal Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl

Söylenilenleri ve söylediklerini unutmamalı.
    Karşısındaki yalan söylediğinde, kendisi söylenilenleri unutmadığı için pat diye yalan söylediğini bildirmeli.
    Bu sayede kandırılmayacak bir kız olabileceğini aklından çıkarmaz.

Olaylara olgun bir yaklaşımla ve zekice yanıtlar vererek kendisinin farklı bir kişilik olduğunu gösterebilir.
    Karşısındakini kırmadan dediğini yaptıracak bir yapıya olmalı.

0
    8 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

bir kıza bel altı konu açan bir erkeği kız rezil ederse gidip sevdiği kıza anlatıp kızın evlenmesine vesile olursa bu kıza cakal diyebilir miyiz? çünkü böylece hem erkeğe haddini bildirip hem sapık abaza konumuna düşürüyor çocuğu hem de kendini yaşanılan ama yüz vermeyen kız konumuna sokuyor. Hem de intikam alıyo sevgilisini evlendirerek?

Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

Bu kıza ortalığı karıştıran bir bayan desek daha iyi olur.
      İntikam almak bana çok acizce geliyor. Ne zeki bir bayan yapmaz diye düşünüyorum.
      Kızın yapması gereken, erkeğin öyle konuşmaya başladığını düşündüğü an sözleriyle rezil edip bir daha yüzüne bakmamasıdır. Bunun dışında olanlar bayanı küçültmüş.

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Neden kucultsun ki?

Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

İntikam almak karşındakini fazlasıyla önemsemektir.
      Aynı zamanda kişinin kendisini erişilmez hissetmesidir. Oysaki ki son derece karaktersiz birisi.
      Siz böyle bir insan için bunları yapmanız durumunda sizin için "vay be ne kadınmış" demez. Onun yerine ne kadar basitmiş ki, "ben ona bunları bunları dedim o ise beni kaale alıp intikam alıyor" der.

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Bu kadar zeki olduğunu sanmıyorum. şu an bana çok sinirli zaten. Aslında aklımda intikam da yoktu sadece onu rezil etmek istedim ama kızın evleneceğini nereden bileyim ben vazgeçirmeye bile çalıştım kızı. Ve bunu bana yapan çocuk bir Doğulu dindar. Burdaki kızları ne saniyo bu yüzden ona ders vermek istedim ve verdim de şu an aşk acısı çekiyor

Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

Yaptığımız şeylerin sonunu da düşünmeliyiz.
      Örneğin siz onu sözlerinizle rezil edebilirdiniz. Ama aralarını bozacak duruma gelmeniz hoş değil.
      Çünkü Yuva yıkanın yuvası olmaz. Belki de onlar evlenip bir yuva kuracaklardı.
      Çünkü cümlelerinizde diyorsunuz "erkeği kız rezil ederse gidip sevdiği kıza anlatıp kızın evlenmesine vesile olursa "...

Bu durumda vesile olan sizsiniz. Hoş olmamış.

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Ben onu gerçekten sevebiirdim. Ama o beni cinsel bir obje olarak gördü. Sadece yatmak için.. ben hastanede yattigimi süre boyunca bile aklımda o vardı o beni s... gereken basit bir et parçası olarak gördü. Bunun elbette ki bir cezası olmalıydı çünkü o kadar yuzsuz ki yüzün de kızarma heralde beni görünce dediğimde neden kizarsin ki dedi. Bu adama yapılacak başka bir şey yoktu sanırım. Yoksa herkese yapmam böyle bişey haksız miyim?

Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

Ben olsaydım yapmazdım.
      Allah'a havale etmek en güzelidir.
      Çünkü Allah asla yapanın yanına kar olarak bırakmaz. Acısını elbet çıkarır.
      O yüzden kendimi küçük düşürmezdim.

Yorumla
  • Muratsoruyor
    Muratsoruyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

Istedigi erkegi elinde oynatabilen her istedigini yaptirabilen ama o kendi istedigini yapiyomus gibi hissettiren kiza papucunu ters giydirir derler hersey kendi istedigi gibi olur ama erkegin istedigi oluyomus hissi verir

1
    3 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

bir kıza bel altı konu açan bir erkeği kız rezil ederse gidip sevdiği kıza anlatıp kızın evlenmesine vesile olursa bu kıza cakal diyebilir miyiz? çünkü böylece hem erkeğe haddini bildirip hem sapık abaza konumuna düşürüyor çocuğu hem de kendini yaşanılan ama yüz vermeyen kız konumuna sokuyor. Hem de intikam alıyo sevgilisini evlendirerek?

Yorumla
    • Muratsoruyor
      Muratsoruyor
      +1 yıl

Kusura bakma ya anlayamadin ne demek istedigini cok karisik yazmissin :/

Yorumla
    • Muratsoruyor
      Muratsoruyor
      +1 yıl

Heee diger yorumlari gorunce anladim demek istedigini vallahi ozaman sen seytana papucunu ters de il seytana topuklu ayakkabi giydiren bir kizsin helel olsun sana ne diyim ki baya baya sapasaglam bir intikam almissin iyiki dusman deiliz yani :)

Yorumla
  • SerKan1923
    SerKan1923 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

@atkaçakçısı Kardeşim Önce Davranmış.. Hep Söylerim Tecrübeler İle de Sabittir ki, Kızlar Kadınlar Uyanık Takılan Ahmaktır.

Fakat Erkekler Saftır Saftır Aşk Gözlerini Kör Eder.

Not: Karaktersizler Hariç.

2
    9 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • SerKan1923
      SerKan1923
      +1 yıl

Sen Sevdiğin Adamın Evlenmesini mi? Sağladın!

Yorumla
    • atkaçakçısı
      atkaçakçısı
      +1 yıl

@SerKan1923 tsekkur ederim kardesim 1e1 katiliyorume

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Hayır. Sevdiğim adamın sevdiği Kızın başkasıyla evlenmesine vesile oldum sevdiğim adam beni cinsel bir obje olarak gördüğü için

Yorumla
    • SerKan1923
      SerKan1923
      +1 yıl

@atkaçakçısı Gerçek Ama Kardeşim Kadınların Kurnazlığı Kısa Süreli ve Hainlik Üzerine Oluyor Kısmen..

Yorumla
    • atkaçakçısı
      atkaçakçısı
      +1 yıl

@SerKan1923 oyle haklisin onu da yersek ki hainlik dusuncek insanida anlar o bana yapmadan ben ondan gizli yaparim o yapinca yuzune vurabilmek icin

Yorumla
    • SerKan1923
      SerKan1923
      +1 yıl

Bazen Anlayamıyorsun Birader..

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Pist aranızda konuşmaykonuşmayin burasi kahve değil

Yorumla
    • SerKan1923
      SerKan1923
      +1 yıl

Burası Neresi Bacım?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

16

Cevap

• MantikOlsun
    MantikOlsun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Sinsi seytan gibi. Yuzune gulup konulara objektif bakmak ama arkadan onca isler cevirmek. O kisinin yaninda da kuzu gibi olmak. Gibi seyler.

0
    3 Yorumla
    • Disloyal
      Disloyal
      +1 yıl

Bu ikiyüzlülük ve karaktersizlik olmaz mı? :)
      Bana kalırsa buna uyanıklık diyemeyiz.

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • MantikOlsun
      MantikOlsun
      +1 yıl

Yani demek istedgim uyku halinde olmamak. Herkesten her konuda herzaman bir aldim onde olmak. Objektif bakarak daha iyisini dogrusu bilmek ama o kisinin dogru soyledigine inanmis gibi yapmak gibi. Arkasindan da o dogrulari baskalarina iletmek. Diye dusunuyorum ben.
      Kiz cakal degil sonucta yalan soylememis. Uyanik bir sekilde intikam almis.

Yorumla
  • Josef_K
    Josef_K Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 57%
    +1 yıl

Gözyaşlarını silah olarak kullanan bir alkolik olması gerekir. Yeni nesilde bolca mevcut

0
    2 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12

Yorumla
    • Josef_K
      Josef_K
      +1 yıl

Hiç böyle Dallasvari olaylara kafa yorasım yok, dünyada daha önemli şeyler var. Düzgün insanlarla ilişki kurmaya bakıverin

Yorumla
  • yerdenyüksekk
    yerdenyüksekk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Dünyanın en tehlikeli canlısı, güzel olan ve bunun farkın da olan bir bayandır :D

0
    2 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • yerdenyüksekk
      yerdenyüksekk
      +1 yıl

Böyle bir soruyu hatırlıyorum geçen günler de görmüştüm. Çakallık diyemeyiz ama

Yorumla
  • ANK-Genc
    ANK-Genc Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Öyle KIZLAR çok ortamlarda takılmış kişiler oluyor her boku Görmüş yaşamış KIZLAR

0
    2 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • ANK-Genc
      ANK-Genc
      +1 yıl

Karışık konu biraz ama yarı Çakal diyebiliriz

Yorumla
  • hatunm3raki
    hatunm3raki Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

onların cakallıgı avucuma girene kadar gecerli avuca girdikten sonra aptallıklarını sergiliyorlar

0
    6 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Peki bir kıza bel altı ile ilgili konu açsan kız da herkese anlatsa rezil etse seni hatta sevdiğin kızın başkasıyla evlenmesine vesile olsa ona cakal der misin?:)

Yorumla
    • hatunm3raki
      hatunm3raki
      +1 yıl

öyle bir hataya düsmem iste :) hayatımda biri varsa sadece ona özel kalırım bir baskasıyla doyurmaya kalkmam o aclıgımı :)

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Diyelim ki böyle bişey geldi başına, bu kız sence cakal midir?

Yorumla
    • hatunm3raki
      hatunm3raki
      +1 yıl

söyle diyim o konuya giriyorsam kızda mutlaka karsılık verir ha benle yatarda söylerse kendını işfa eder ben sevdigim kızı kay bederim oda o* damgası yer :)

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yatmadan söylerse? o konuya giriyosan kızın karsilik vereceğine nasıl bu kadar eminsin?

Yorumla
    • hatunm3raki
      hatunm3raki
      +1 yıl

kendımı neden ateşe atayım kı durup durdugum yerde hele hayatımda kalbımde biri varsa :) hal ve hareketlerinden zaten bellı eder kendıni baltalama girilmez ki bu konulara :)

Yorumla
  • pesimist23
    pesimist23 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Zeki olmak dogustan gelen yetenektir sonradan olmasi zor baya cabalaman lazim.

0
    1 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
  • atkaçakçısı
    atkaçakçısı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Cakal uyanik kiz yoktur. Saf mal erkek vardir :))

2
    2 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • atkaçakçısı
      atkaçakçısı
      +1 yıl

Soruda neden direk bunu sormadin da kopyala yapistir ugrasip duruyorsun. Dedigim bir daha obaylaniyor boylece uyanik zeki cakal kiz yoktue tufaya dusen mal erkek vardir

Yorumla
  • Gizemliadam34
    Gizemliadam34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Demem çünkü öyle bir kadın yok :)

Kuralsiz!

0
    3 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizemliadam34
      Gizemliadam34
      +1 yıl

ergence muhabbetler bunlar- ee yüz vermeyen kız konumuna girince başın göğemi erdi?

Kuralsiz!

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

İntikam alınca evet ! Zira hiçbir erkek beni cinsel br obje Olarak becerilip atılması gereken bir şey olarak göremez. gorurse de cezasını çeker. Bunun ne olduğunu bilmezsin çünkü kız değilsin. Ohhh Sefam olsun

Yorumla
  • Oylesine3134
    Oylesine3134 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

o* olması yeterdir ;)

0
    3 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

O* likla ne alaka?

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • Oylesine3134
      Oylesine3134
      +1 yıl

ne yazdın? kafam karıştı. sadeleştirerek anlat.

Yorumla
  • kararsız_bileşik
    kararsız_bileşik Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.

bir lamia biri ferhunde gibi olmalıdır

0
    1 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
  • mertizm34
    mertizm34 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Cinsiyeti yeterlidir.

0
    1 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
  • emred344
    emred344 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Ben az konusan kizlari tehlikeli buluyorum

0
    6 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • emred344
      emred344
      +1 yıl

Cunku ne dusunduklerini bilemezsin bu tipler arkadan is cevirirler konusmak yerine

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • emred344
      emred344
      +1 yıl

Bu kiz ultra zekaya sahip tabiki diyebiliriz ustune vazife olmayan isleride hallediyor cocuk ona belli alti muhabbeti acarken hepsini hesaplanistir bu kiz

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

İyi bir şey mi dedin kötü bişey mi anlamadım

Yorumla
    • emred344
      emred344
      +1 yıl

Ne it ne kotu

Yorumla
  • eastandbuul
    eastandbuul Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

kedıne baglayana denır bence :D

0
    2 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • eastandbuul
      eastandbuul
      +1 yıl

hayır cakal denmez allahın bıldıgını kuldan saklamamak denır buna

Yorumla
  • konyotcu
    konyotcu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

kadın olması, birazcık aklını kullansın yeterli

1
    2 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • konyotcu
      konyotcu
      +1 yıl

çok karışık yazmıssın yavrucum hiç birşey anlamadım

Yorumla
  • KarizmatikYalnızlık
    KarizmatikYalnızlık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Profesyonel bir şekilde yalan söylemesi lazım.

0
    2 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • KarizmatikYalnızlık
      KarizmatikYalnızlık
      +1 yıl

Sen ne diyorsun l*n değişik 😁 tane tane klnus

Yorumla
  • reaxsy
    reaxsy Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

yokkı

0
    1 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
  • Vlsrds
    Vlsrds Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Girişken

0
    3 Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Yorumla
    • Vlsrds
      Vlsrds
      +1 yıl

Bana göre kızın en güzeli saf ve temiz olandır. Kurnazlık, çakallık maharet değil

Yorumla
    • blackberry12
      blackberry12
      +1 yıl

Hayat şartları.. biz de böyle olmolmak istemezdik ama mecburuz

Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Uyanık zeki cakal kız ve erkeklerden cevap bekliyorum?:)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar ve erkekler cevaplarınızı bekliyorumm? 3 cevap verildi
Erkeklere bir soru kızlarım sizden de cevap bekliyorum? 18 cevap verildi
Kızlar, koç erkekleri? 6 cevap verildi
Sorum erkeklere ve tabiki kızlarında görüşlerini bekliyorum? 18 cevap verildi
Güzel cevaplarınızi bekliyorum bakımlı kızlar/erkekler sorusu olsun buu? 8 cevap verildi
Seven erkekleri üzmeyin kızlar yorum bekliyorum? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨