Ait hissediyor musun etrafındaki insanlara/bulunduğun yere?

Ait hissediyor musun etrafındaki insanlara/bulunduğun yere?

Hiçbir yere kişiye veya âna ait değilim. Herkesin bir evinin, yerinin yurdunun olduğu bu dünyada ben yolda olmak için doğmuşum sanki. Benim evim gibi hissedebileceğim tek yer hep sallantıda olan bir tekne.
Kendimi ait hissedemediğim bir şeyler var uzun zamandır. Boşlukta hissetmemek için hayatıma sürekli meşguliyet katarım, bazen kendimi çok yoruyorum bu yüzden. Ama durup az dinlenip kendimle konuştuğumda hep içimde bir boşluk oluyor. Ne zaman da kendimi bir yerde tamamlanmış ve mutlu hissetsem, hayat beni bir şekilde oradan alıp başka bir yere koyuyor. Al buradan devam et diyor. Belki asıl ait olacağım yere sürüklüyor beni, ama ben şu an için okyanustan alınıp ta akvaryuma konmuş bir balık gibi hissediyorum. Hayat bu bakalım bir şekilde devam edecek. Ama kim bilir nereye kadar.
Çok güzel yazmışsın yine.. kayıp balık nemo'yu izlemiş miydin bilmem ama o da okyanustan akvaryuma düşmüştü sonra tekrar yolunu bulup okyanusa geri dönmüştü
Evet biraz hatırlıyorum 😊
🙂🙂
Cevap
21Cevap
Ait hissetmesem, duramam.
Kendime, hayallerime, ideallerime ve hedeflerime aidim sadece #EVET✔️
Bedenim belkide bulunmak zorunda olduğu yerde.. ruhum fildir fıldir cirit atıyor..
Hangimizin ruhu cirit atmıyor ki😄
😅.
Hayır hiss etmiyorum ama az kaldı hiss etdiğim yere gitmeye kendime yeni bir hayat yaratmaya
Allah her daim kolaylıklar ve güzellikler versin✨️
Teşekkur ederim canım sana da öyle 🌹✨️🙏
Rica ederim, Amin ✨️🙏
Münihteyim ve hayır buraya ait hissetmiyorum birçok Avrupa ülkesinde kaldım yine ait hissetmiyorum
O zaman Türkiye'ye dönüş bileti al bakalım belki yerin Türkiye'dedir
Anladım 🙂
Eleştiri anlamında değil estağfurullah
🙂🙏✨️
Ufak tefek pürüzler olur olumlu yönden bakıyorum. Daha ıyısı olana kadar aidım
Kesinlikle öyle 🙏
Yine hastaneye çalışmaya geldim💉🤦 hiç ait değilim kaçmak istiyorum ama kaçamıyorum 🤷😂.
Allah kolaylık versin kuzum🙂
Teşekkür ederim 🩷
Rica ederim ✨️
Hiçbir yere ait değilim gibi sadece kendi şahsi alanımda, beynimin içerisinde kendime aitim gibi hissediyorum
Aitim ama bir süre buralarda olamıycam ona üzülüyorum
Hayır değilim. Ama fakir hayatıma geri dönmek istemiyorum. 🥲
Farklı bir aidiyet beklentim var… şu an ki aitlik içten içe yetmiyor aslında bana..
Hayır fotoğraftaki gibi bir sey bilmiyor, mal gibi bakıyorum etrafa.
Evet ya başlarda biraz kötü hissettirse de gün geçtikçe burada olmam gerektiğini anlıyorum
Ben bu zamana ait olduğumu hissetmiyorum günümüzde yaşamak tam bir işkence.
Evet, aidiyeti kendim oluşturuyorum, bu da orada rahat ve huzurlu yaşamamı sağlıyor
Yalnızlığıma aitim.
Yalnızlık güzeldir.
Yalnızlık özel insanlara bahşedilmiş bir lütuf bence.
Kesinlikle öyle.
Ait hissetmiyorum çünkü etrafımdakiler beni anlamıyorlar hep anlamak istedikleri kadar anlıyolar
Ben bırak bulundugum yere kendimi dünyaya ait hissetmiyorum sanki başka gezegene aitim
Kendimi hiç bir yere ait hissetmiyorum
Hayır ben başka bir yere aitim
Tamda olmak istediğim yerde gibiyim
Hayır hissetmiyorum.
Ait olduğum yerde gibi hissetmem..
Sürekli aranıp sorulduğuna göre “evet”
İstanbul kaderim galiba..
Ait olduğumu düşünüyorum
Eveet fazlasıyla hemde
Huzursuzum aile yanında
Düşünmem gerek bunu..
Uzun zamandır hissetmiyorum