Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatımızla ilgili her kararı kendimiz veriyoruz ve intihar etmek de bir seçenek, ipler bizim elimizde.
Kişi her zaman intihar edebilir ama hayat bir kez biter ve geri dönüşü yoktur.
Bunun bir avantaj olduğunu düşünüyorum, intihar seçeneğinin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYok ama yasiyoruz iste
2183 Yorumla
Cevap sahibi1 yılValla oldurmeyen allah oldurmuyor yapcak bisey yok gelisine yasiyoruz
Cevap sahibi1 yılOrasi oyle zaten umut olmasa yasayamazsin
Cevap sahibi1 yılAmin sagol ama boyle geldi boyle gider bazi seyleri kabullenmek lZim
Cevap sahibi1 yılValla olsa da biri bitiyor digeri basliyor
Cevap sahibi1 yılAy cok duygusalm oylebizamana denk geldi ki Şu an agliyorm
Cevap sahibi1 yılAileden sans yok es ile de tartisinca boyle oluyor belki gebe olabilirm bu aralar cok duygusalm ondan supheliyim az kaldi doktora gidicem
Cevap sahibi1 yılYok olursa surpriz olucak diyorm iyi deglm cok duygusalinhergun agliyrm o da sinir edip duruyor bi kac gundr
Cevap sahibi1 yılAglayip duruyrm gunlerdir
Cevap sahibi1 yılNeden agladifimi mi
Cevap sahibi1 yılHerseye agliyrm sorun o zatn
Cevap sahibi1 yılYa bi haftade dalan cok duygusalim iyi degilim diyorum beni sinir ediyor anlayis gostermiyir bende bugun sinir etti dedim ugrasamicam senle diye odaya gectim o uyudu simdi yine duygusallastim agliyorm
Cevap sahibi1 yılYa cok duygusalim herseye aglayasim geliyor bir haftadir
Cevap sahibi1 yılBlsver sorma canım iste normalde gergin olmaz ben duygusalm ya inadina gergin
Cevap sahibi1 yılEvet dedim ya o yuzden suphelendim hormonlarmda degisti
Cevap sahibi1 yılKonu ne biliyon mu eve geldi gergin bana diyor yarin annene gitcek misin dedim her gun aynisini soruyosun canim isterse giderim dedim problemmi var diyor benden mi gizliyosun diyor ne alaka dedim arkadasinla bukuscaktin neden bulusmadin diyor halbuki evden giderken konustuk bunu yeniden soruyor dedim sen hayirdir bi yere mi gitceksin yok diyo sonra annemle konustuk telden aradi beni. Tel kapattim diyor ki yarin arkadaslarimla bukuscam heh dedim neden sordugun ortaya cikti sen cikcan beni anneme yollamaya calisiyosun dedim sonra yok falan dedi ben seni tamiyorm dedim bos bos konusunca dedim ugrasamicam senle diye odaya gectim yattim o da kendine ceki duzen ver dedi canım zaten ben ona diyorm bi haftadir iyi degilim yatakta duygusal videolar dinledi uyudu
Cevap sahibi1 yılSabah beni zaten sinir etmisti sonradan gonlinu almaya calisti ben konustum ama resmi olarak aksamda bu muhabbet oldu
Cevap sahibi1 yılSabah ta mevzu tost yaptim bekletti canım sonra diyor icinde kasar yok o kadar ml ki ksr dondu dedim bekletiessn oyle olur laftan anlamiyor sonra geliyor hicbisey olmamis givi goblumu almaya calisiyor bu aralar o da gergin bna sariyor farkindayim
Cevap sahibi1 yılMevzular ufak biliyorm ama sinir ediyor beni oyle haralagurele tartismadij ama sinir oluyoem ve agliyorm sonrasinda
Cevap sahibi1 yılCok calisti bu hafta gergin
Cevap sahibi1 yılGerginim demiyo ama suratindan belli oluyor hep yorgun memnuniyetsiz
Cevap sahibi1 yılBu aralar duygusalm kavga etmesini bilirim dua etsin hamile olmayayim sictm agzina
Cevap sahibi1 yıltamam daha fazla rahatsiz etmiyim agladim biraz rahatladim tsk ederim cvplar icin🙏🏻
Cevap sahibi1 yılSoru sordun demedim ki bana cvp veriyorsun ya zaten surekli cvplara tiklamana gerek yok sayfayi yenile ustte yeni yaziyorsa cvp gelmistir ve hemen altta gozukuyor zaten kendin tiklarsan karisir bu arada
Cevap sahibi1 yılAnnemle cok yakin degiliz yani hayatımda ki en değerli şeyim eşim
Cevap sahibi1 yılAnlamadım dediğini
Cevap sahibi1 yılYok ya maddi sorun yok çok çalıştı bu hafta dedim ya gerginliği o yüzden yarında dışarı çıkacak ve ben laf etmiyim diye beni anneme yollamaya çalışıyor
Cevap sahibi1 yılAma bunu açıkca söylemesini istiyorum ağzımı yarın gidicekmisin neden gitmiyosun bi şey mi var diyerek değil aynı şeyi ona da söyledim dışarı çıkıcam sende evde tek kalma de yani neden lafı çeviriyorsun dedim
Cevap sahibi1 yıl1 senelik normalde gezmesine karışmam kıskançlık yok yanlış anlaşılmasın ama bu bir haftadır annene neden gitmiyorsun diyip duruyor sinirlendim bende
Cevap sahibi1 yılDün gece de ailemle alakalı sitemde bulundu geceleyinde ona ağladım dedim ya çok duygusalım espri bile kaldıracak durumda değilim
Cevap sahibi1 yıl:))) yok dedim ya sebebi söyledim o gergin bende duygusalim zamanlamamiz harika yoksa beni bırakmak istediğinden değil
Cevap sahibi1 yılEvet uyuyor bende ağlamama uyanmasın diye oda değiştim ama şimdi yeniden gideceğim uykum geldi
Cevap sahibi1 yılDuygusal şeyler izleyip bana duyurdu sonra bana dönük uyudu orada sarılabilirdi değil mi ama yapmadı
Cevap sahibi1 yılBen üzüldüm ben neden yapayım yarın şimdi benim gönlümü almaya çalışacak o kadar eminimki hiç bir şey olmamış gibi cvp almak isteyecek ki zaten dışarı çıkıyor gönlü rahat çıkması için çabalamadan yapmaz
Cevap sahibi1 yılBugünde beni nasıl masada sinir etti sonra boncuk diye dolanıp durdu
Cevap sahibi1 yılIlk adımı kolay kolay benatmam çok büyük hatalı olmam lazım kusura bakmasın asıl o beni üzdü
Cevap sahibi1 yılNeyi kazandım ki bunu kazanayım
Cevap sahibi1 yılHatasını nerde anladı yataga yatarken kendine ceki duzen ver dedi farkında mısın
Cevap sahibi1 yılO mışıl mışıl uyurken ben ağrı çekşyorm kusura bakmasın ben adım atamam
Cevap sahibi1 yılSen onumu haklı buldun gerçekten
Cevap sahibi1 yılPeki haklı kim sence
Cevap sahibi1 yılÇok ararda beni bulamaz uyuması beni rahatsız ediyo şu an
Cevap sahibi1 yılAğlamak çok iyi geldi o kadar rahatladım ki şimdi uyuyacağım teşekkür ederim yeniden
Cevap sahibi1 yılAbi bir havadis yok hiçbi şey olmamış gibi dvm ediyor dün iyiydim allaha şükğr duygularımdaha normal oldu
Cevap sahibi1 yılBoyle olcagini biliyodum zaten o kus kalamaz ki
Cevap sahibi1 yılDun sabah benim uzerimi orttu yine operek ise gitti
Sabah gunaydinlasmadik oglen annem onu aramis bize gelin demis o da beni aradi soylemek icin acmadim mesaj yazmis ona cvp verdim o hayatim falan diyordu ben bisey demedim sonra aksam o mac izlemeye gitti bende hastaneye gittim ordan yine anneme gectim gece de beni aldi hicbi sey olmamis gibi dvm ediyor soru falan sorayim derken oyle oldu
Cevap sahibi1 yılBebek yok o cok istiyor ama daha erken kendimi hazir hissetmiyorum dedim seneye erteledik
Cevap sahibi1 yılAnlamadım
Cevap sahibi1 yılBende dün yanlışlıkla ağzımdan iki defa canım ile hayatım kelimesi çıktı arada kaçıyor alışkanlık😂
Cevap sahibi1 yılBebek süreci ve sonrasi baştan başa sorumluluk çok zorlanırım gibi geliyor ondan
Cevap sahibi1 yılDaha da yeni evliyiz dedim seneye düşünürüz dedim artık ne zaman olursa
Cevap sahibi1 yılAma bu ay bebek geliyor diye korktum sanırım yok ama
Cevap sahibi1 yıl5 inde kadın doguma randevum var varsa oeda söyleyler
Cevap sahibi1 yılBen şimdi duygusal olunca hormonlarım bi değişik olunca korktum ama dün bugün rahatladım ne ağladım şu bi haftadır hep ağlar mı bi insan zaten olursa da sürpriz olur çünkü çok dikkat ediyoruz
Cevap sahibi1 yılOlmadı hemen sonrası oldu bu duygulrım
Cevap sahibi1 yılNormalde olmaması lazımdı
Cevap sahibi1 yılDedim ya sana iki saattir ne anltıyorum ya
Cevap sahibi1 yılPsikolojik durumumdan dolayi suphelendim dedim ya ama zaten doktora gitcem diye yaptirmiyorm test
Cevap sahibi1 yılAma test gecikmeden bir hafta sonra yapiliyomus daha öyle bi belirti yok ki
Cevap sahibi1 yılAnlamadım:))
Cevap sahibi1 yılAllah allah ya dedim ya dikkat ediyoeuz diye olursa sürpriz olur diye daha öyle bir istek yok diyorm daha nasıl açık yazayım seye düşünüyoruz da dedim yani
Cevap sahibi1 yılHerşeyi açık mı yazıdracaksın allah allahyaaa normale göre olmaması gerekiyo diyorum anladın mı olursa süpriz olacak
Cevap sahibi1 yılBen böyle şeyleri konuşmayı hiç sevmem konuşmam da
Cevap sahibi1 yılKorunuyoruz anladın mı artı yine de dikkat ediyoruz anlamışsındır inşallah
Cevap sahibi1 yılBen kendim utanıyorm anladın mı
Cevap sahibi1 yılYa platformla ne alakası var kişiliğim öyle normalde de sacma sapan soru sorduklarnda ortamı değişiyorm
Cevap sahibi1 yılPeki seninde yeterince canını sıktım teşekkür ederim kendi halimde kalayim artık hep aynı şeyleri döndürmiyim
Cevap sahibi1 yılYok yine duygusallaştım aynı konulara girmek istemşyorum yazmasam daha iyi
Cevap sahibi1 yılDediklerinden hiçbir şey anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılNe diyorsun sen ya anlamiyorum gerçekten
Cevap sahibi1 yılTamam iyi günler
Cevap sahibi1 yıl😁😁😁
Cevap sahibi1 yılAbi bana neden böyle davranıyorsun
Cevap sahibi1 yılAnlatma ve konuşma aynen bişey yazma diyorum açık oldu mu falan dedin benim derdim başımdan aşkın bana niye bi öyle diyorsun bi kötü bişey demedim diyorsun ben seni de çözemedim
Cevap sahibi1 yılTamam abi ben yanlış anladım sanırım
Cevap sahibi1 yılteşekkür ederm abi bugünde duygusallaştım ama kendime geldim
Cevap sahibi1 yılAnneme sinirlendim de sonradan rahatladım eşim de tavuk pilav getirecek canım çok cekti
Cevap sahibi1 yılDaha gelmedi işte kendisi
Cevap sahibi1 yılEvet gelmesini bekliyorum cok aciktim
Cevap sahibi1 yılBekliyorm 😂😂
Cevap sahibi1 yılYok uygulama benim senelerdir yüklü bilmiyor
Cevap sahibi1 yılBen eskiyim tabi 9 senedir var
Cevap sahibi1 yılGuru yum canım skldıkça giriyorum
Cevap sahibi1 yılYa damlıyolar abazalar hemen
Cevap sahibi1 yılEşim şimdi gelecek görüşürüz abi sana iyi aksamlar🙏🏻
Cevap sahibi1 yılGeçti, şu an iyiyim doktor randevuma da az kaldı. Hastayim ama abi vücudum çok kırgın
Cevap sahibi1 yılHasta oldum abi grip oldum sanırım biraz ateşim var ilaç içmeye başladım bugün
Cevap sahibi1 yılAmin abi teşekkür ederm sana da inşallh🙏🏻
Cevap sahibi1 yılAbi sen çok iyi birisin allah gönlüne göre versin🤲🏻
Cevap sahibi1 yılOyle hissettim ondan
Cevap sahibi1 yılSorarım abi sen iyisindir inşallah
Cevap sahibi1 yılAbi doktora gittim gebe degilim
Cevap sahibi1 yılYok mutlu oldum zaten bı aralar belirti yoktu sevindim ya bi sürü testte yaptilar genel bakılacak
Cevap sahibi1 yılYok ddim ya seneye düşünüyoruz
Cevap sahibi1 yılBeni nefen ariyorsun ki
Cevap sahibi1 yılNeyi merak ettin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her anın tadını çıkarmak için yaşa çünkü tekrarı yok dünlerin
11 Yorumla
1 yılBenim kendi sebebim vucut sistemmizin hergün düzenli ve tutarlı çalışmasının hakkını vermeliyiz yani son ana kadar yaşamamız lazım Eğer inançlı biriysen seni yaşatan allaha güven
11 Yorumla
1 yılHayatı sevmek.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel sevdim bunu
Hayatda her anin tadini çıkart bidaha olmiyicak zaten
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılsebepsiz yaşayanlardanım
22 Yorumla- 1 yıl
yok diyom
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSultanım birtanem anam için
14 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Peki
Gizli Üye(25-29)1 yılYapmak istediğim birkaç şey var onları yapayım ölsem bile gam yemem artık
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayal işte detaya girmeyeyim
Cevap sahibi1 yılİnşallah sağol :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. çünkü her şey gececek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYaşamayı seviyorum.
11 Yorumla Bir daha hayata gelemiceksin
11 Yorumla
1 yılÖylesine
11 YorumlaBelirlediğin hedeflerine ulaşmak
10 Yorumla
1 yılKenme özguben
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri