Çevrem beni sevmiyor?

22 yaşındayım akrep burcu yükseleni aslan erkeğiyim eğlenceli olduğumu düşünüyorum hareketli biriyim sıradışı şeylerden hoşlanırım korku/cinayet/gizem filmleri kitapları okumaya bayılırım 3 harfliler hakkında şeyleri araştırmayı çocukluğumdan beri severim bir çok şeyede elim yatkıntır kendimden 🩸💉 bile aldım yani böyle doğa üstü psikolojik sarsıntı korku gizem hakkında herkesle konuşabilirim film izleyebilirim kendini kısıtlayan biri deyilim yaptığım ya da yapabileceğim şeyler kısıtlı deyildir futbol sevmem sadece futbol dışında pek bi bilgisi olmayan arkadaşlarımdan da nefret ediyorum her saat başı sosyal medyada paylaşım yapıp mutlaka her buluşmada konu açmayı seven arkadaşlarımdan ya da buna benzer kısıtlı şeyler hakkımda bilgi sahibi olup sadece belli şeyleri yapıp bilen belli şeylerden hoşlanan insanlardan kesinlikle nefret ederim böyle tek başıma kesinlikle yaşayabilirim yani bi hayat arkadaşım olabilir tabiki ama ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum çünkü ne aç kalabilirim nede açıkta kalırım düzenliyim çok takıntılıyım özellikle temizlik konusunda epey takıntılıyım çok kafada kuran biriyim duygularımla genelde hareket etmem aşk dan da hoşlanmıyorum şu an ama zaman içinde hoşlanabilirim diye düşünüyorum hiç de arkaşım yok hiçbiriyle görüşmüyorum uzun zamandır sadece iş gereği konuştuğum 3-4 kişi var çok bi samimiyetimiz de yok ve bundan da mutsuz deyilim yalnızlığı çoğu zaman severim ve insanlara tahammül etmekte sorunlar yaşarım özellikle rollenen insanlardan 😂 böyle bakıldığında m@l gibi gözüküyorlar ve daha çok şey var ama yazmaktan yoruldum çevrem beni sevmiyor sizce sevmemeleri normal mi 😅
Çevrem beni sevmiyor?