Kişilik & Karakter ÜZÜLÜNCE NE YAPIYORSUNUZ? sefaeroglu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar moralim bozuk olduğunda falan sürekli manzaralı biryere gidip saatlerce oturuyorum sizde de böyle mi? ÜZÜLÜNCE NE YAPIYORSUNUZ? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Sigara içiyorum sadecee 1 1 Yorumla sefaeroglu 1 yıl Afiyet olsun ama yine de çok verme kendini sigaraya
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Üzülünce ne olsın kafa dağitmalik şarkı açıyoz 1 2 Yorumla sefaeroglu 1 yıl Olabilir mantıklı 👍 Yorumla Işıldayanmahoçı 1 yıl Ayn 👍 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Sessizleşiyorum bi şey yapmıyorum 1 1 Yorumla sefaeroglu 1 yıl Olsun o da iyi Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Yok ya moralim bozukken oyun oynarım 1 2 Yorumla sefaeroglu 1 yıl Cs var mı Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ara verdim 3 bin saat oldu Yorumla
Barismvili Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Başımı yastığa koyup, bekliyorum öylece :) 1 1 Yorumla sefaeroglu 1 yıl Hmm değişik miş Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ağlayıp üzülmeye devam ediyorum 0 4 Yorumla sefaeroglu 1 yıl Anlıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla sefaeroglu 1 yıl Vayh bee 👏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne oldu Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 26 1 yıl La dayi olur oyle 1 1 Yorumla sefaeroglu 1 yıl Eyvallah Yorumla
Meredith_Walker Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl çikolata yiyorum 1 2 Yorumla sefaeroglu 1 yıl işe yarıyor mu? 🤔 Yorumla Meredith_Walker 1 yıl fazlasıyla öneririm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sigara içiyorum sadecee
Afiyet olsun ama yine de çok verme kendini sigaraya
Üzülünce ne olsın kafa dağitmalik şarkı açıyoz
Olabilir mantıklı 👍
Ayn 👍
Sessizleşiyorum bi şey yapmıyorum
Olsun o da iyi
Yok ya moralim bozukken oyun oynarım
Cs var mı
Ara verdim 3 bin saat oldu
Başımı yastığa koyup, bekliyorum öylece :)
Hmm değişik miş
Ağlayıp üzülmeye devam ediyorum
Anlıyorum
Teşekkür ederim
Vayh bee 👏
Ne oldu
La dayi olur oyle
Eyvallah
çikolata yiyorum
işe yarıyor mu? 🤔
fazlasıyla öneririm