Tüm örgüt Serbest’i kurtarmak için bir ton çile çekerken Serbest’in gidip yine her şeyi bülbül gibi şakıması bana birisini hatırlattı, kendimi🥲

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tüm örgüt Serbest’i kurtarmak için bir ton çile çekerken Serbest’in gidip yine her şeyi bülbül gibi şakıması bana birisini hatırlattı, kendimi🥲

Sıkıdır. Şöyle ki birisinin kesinlikle söyleme dediğini başka bir kişiye söylemem. Başkasıyla aramızda olan önemli bir konuyu başkasına yine söylemem. Önemli olan bir şey derlerse normal konuşurum yine. Gördüğüm şeyi de herkese söylemem. Gerekiyorsa konunun onunla ilgisi varsa ona söylerim ama. Bununla ilgili bir hikaye başka bir olay geldi. Bir kişi ile ilgili bir grupta muhabbetimiz arasında ismi geçti. Ben onu o karakterde o özellikle birisi olmadığını söyledim. Konunun sahibi olan arkadaşı da çok seviyordum. Bahsettim ama aramızda kalmasını kesinlikle söyledim. O ne yaptı duramadı kendi ile ilgili olduğu için sinirlendi hem beni ateşe attı hem her şeyi ortaya serdi. Ben kötü oldum diğerlerinin gözünde ama bugün olsa yine aynı şeyi yaparım. Çünkü doğru tektir, doğruyu bildiğim yerde, haklı olanı savunurum. Kim olursa olsun haklı olursa o benim için önemlidir.
Hem evet hem hayır k@hpelik yapmışsa bana karşı gidip kimseye bir şey anlatmam kasıtlı olarak ama sorarlarsa öyle de bir güzel salarım kendimi ama sıra sevdiklerime gelirse kes kafamı gıkım çıkmaz
Cevap
31Cevap
Evet ağzım sıkıdır tabi ki de
Hiç bir insan oğlunun ağzı sıkı değildir olamaz git ne analatacakdan suyu aç suya anlat bir insanla sakın ama sakın paylaşma
Hayır suyu açıp anlatmayaşım su ifraf olur bardağa doldurup konuşalım sonra dökelim
Sen onu anlat anlattıktan sonra o bardakla abedest al iyi gelir
Babasının mahrem yerlerine yaptığı benzetmeler parolasının sevgi olması ve cücü ile olan enteresan ilişkisi bizi kendisine bağımlı yaptı 😀😀
Bakın benim parolam sevgidir ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım
Türk komedi tarihinin en iyi yapımı olduğuna bahse girerim
kendime çok güveniyorum bu konuda ağzım aşırı sıkıdır
Maşallahhh
tütütü bana 😃
Lüks yolcu gemilerini bağladıkları halatlarla bağlı sıkı sıkı.
Helal olsun bee
Bana göre insanın ağzı sıkıysa, bu her zaman güvenilir biri olduğunu gösterir. Herkes her şeyi paylaşmamalı; bazen, kendine saklamak en doğru yol olur.
Ağzım sıkı bana denilen bir sözü, sırrı asla kimseye demem, bir Allah'ın kulu da ağzımdan alamaz.
Kişinin değerine göre değişir çok değerli ise ölüme kadar gider 🤣
Maalesef öyledir ve herkes her derdini ve tartışmasını bana anlatır
Evet asla kimseyi satmam elimden geleni yaparım bazısı kötü günde seni o verdiğin sır ya da üzüldügün şeyle sınar bel altı vurup ya sinir olurum
İyi sır tutarım birine sorduğu kadar cevap veririm
Benim babamın …. Kutu kola gibidir 😂😂😂
Altında çok edebi şeyler vardır ama kurcalamayalım🐣
Bana da yabancı gelmedi ama dur bakalım
A aaa kim acaba
Ağzım sıkıdır, iyi bir sırdaşım evet.
Baya iyiyim bu konuda. 🤣
Evet sıkındır sır çıkmaz
Sıkı tabiki ama sevdiklerime 😂
Sıkıdır efenim
Evet hem de çok zaten çok unutkanim
Can veririm sır vermem.