Kişilik & Karakter Pazar sabahı kahvaltıda misafirlik için uykunuzu böler misiniz? Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şimdi o kadar sofra hazırla, öncesinde hızlıca ortalığı temizle, kıyafet beğen, düzgünce hazırlan. ayy anlatırken yoruldum. Olmasın misafir, uyumak istiyorum ben. 😒 Pazar sabahı kahvaltıda misafirlik için uykunuzu böler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bölmezdim. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aile evinde yaşayınca bölüyoruz 1 0 Yorumla
by_kultur2 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hiç bölemem pazar sabahı gelen misafirden benena 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pazar sabahı misafirlik olmaz, olmamalı. 0 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Misafir geliyorsa mecbur uyanacaksın 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. hayırrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bölmezdim.
Aile evinde yaşayınca bölüyoruz
Hiç bölemem pazar sabahı gelen misafirden benena
Pazar sabahı misafirlik olmaz, olmamalı.
Misafir geliyorsa mecbur uyanacaksın
hayırrr