Kişilik & Karakter Toksik birini özleyince ne yaparsanız? Ahu__22 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Diyelim ki özlediniz, özlemem demeyin... Toksik birini özleyince ne yaparsanız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KaçakRakıŞişesi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kendimi gösteririm ona ama bir şey demem veya yapmam. Çünkü desen simaracak, düzgün davranacagi varsa da uzak duracak 0 0 Yorumla
Predetor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 78% 1 yıl Toksik birini özlemem 0 1 Yorumla Predetor 1 yıl Güncelleme;, özlemem Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Özlemem 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Adı üstü toksik :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Özlemem asla 0 30 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl S*KS*ler özlemem ahu Yorumla Ahu__22 1 yıl Peki Man Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başka erkek mi yok gidip gidip bunların g*tlerine yapışıyorsunuz anlamak mümkün değil bu kadın milletini Yorumla Ahu__22 1 yıl Yapışmıyorum aşko. Özledim ama yazmıyorum engelledim daha ne yapayım. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninkisi sigarayı bırakmak gibi olmuş desene... Her an aklında ama direniyorsun Yorumla Ahu__22 1 yıl Her an da değil arada geliyor ama bişey yapmıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yerine yenisini koyacaksın bebeğim, yoksa eninde sonunda yine o çukura düşersin Yorumla Ahu__22 1 yıl Toksiklerin şöyle bir özelliği vardır, seni kendine bağlar, farklıdır, onun gibisini bulmak zordur. Ama imkansız değil deyip yola devam etmeli mdksmslms Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman bir b*k değiller yaaa geneli şişme balon. Sen de zokayı yutmuşsun hepsi bu bebeğim Yorumla Ahu__22 1 yıl Beni aşağılamayı kes aşko sinirlenmeye başladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni değil onu aşağılıyorum yavru. Bakış açını değiştir. Yorumla Ahu__22 1 yıl Onu özlediğim için bana da laf etmiş oluyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadarcık da seni tokatlamazsak ne anladık bu sevişmeden yavru. "Kendine gel sen bu değilsin " tokadı bunlar 😄😂🤣 Yorumla Ahu__22 1 yıl Ndmdndkd Yorumla Ahu__22 1 yıl Toksik davrandığım erkekler bana daha çok bağlanıyor kural bu aşko ldmdödö Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aman bana yapma o işi geri teper. O taktik IQ seviyesi düşüklerde işe yarar bebeğim bende değil. Ben sıcak kadın severim Yorumla Ahu__22 1 yıl Sana niye yapayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yeni manitan benim ya aşkım 😝 Yorumla Ahu__22 1 yıl Yaa neden benim haberim yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şimdi oldu ya yavrum 😂 şaka bir yana antalyada olsan düşünürdüm ciddi ciddi. Kafa dengi yavrusun. Yorumla Ahu__22 1 yıl Olmadığımı nerden biliyosun kdmsndkkd Yorumla Ahu__22 1 yıl Farkında değilsin ama sana da biraz toksik davrandım ösödkdööd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Deneyimden. Antalya kızları genelde soğuk ve ağır kezban olur. Ama sen çok sıcak ve tatlısın antalya hatunu olmadığına neredeyse eminim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur o kadarlık yavru. Acın var sonuçta :S Yorumla Ahu__22 1 yıl Ahahahha acım falan yok çok şükür 😂 evt Antalya kızı değilim 😂 Yorumla Ahu__22 1 yıl Tahmin et bakalım nerenin kızıyım ldmdldl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben anlarım yavrum benden kaçar mı? o mal kezbanları heryerde tanırım. Haa böyle bir hatun antalyadaysa en iyi ihtimalle üni okumaya gelmiştir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence ya İstanbul ya İzmir Yorumla Ahu__22 1 yıl Hayır bilemedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neresi ki. Dur buradan söyleme özelden yaz. Manyak adi pislik dolu artık bu site Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendimi gösteririm ona ama bir şey demem veya yapmam. Çünkü desen simaracak, düzgün davranacagi varsa da uzak duracak
Toksik birini özlemem
Güncelleme;, özlemem
Toxiclik
Özlemem
Adı üstü toksik :)
Özlemem asla
S*KS*ler özlemem ahu
Peki Man
Başka erkek mi yok gidip gidip bunların g*tlerine yapışıyorsunuz anlamak mümkün değil bu kadın milletini
Yapışmıyorum aşko. Özledim ama yazmıyorum engelledim daha ne yapayım.
Seninkisi sigarayı bırakmak gibi olmuş desene... Her an aklında ama direniyorsun
Her an da değil arada geliyor ama bişey yapmıyorum
Yerine yenisini koyacaksın bebeğim, yoksa eninde sonunda yine o çukura düşersin
Toksiklerin şöyle bir özelliği vardır, seni kendine bağlar, farklıdır, onun gibisini bulmak zordur. Ama imkansız değil deyip yola devam etmeli mdksmslms
Aman bir b*k değiller yaaa geneli şişme balon. Sen de zokayı yutmuşsun hepsi bu bebeğim
Beni aşağılamayı kes aşko sinirlenmeye başladım
Seni değil onu aşağılıyorum yavru. Bakış açını değiştir.
Onu özlediğim için bana da laf etmiş oluyorsun
O kadarcık da seni tokatlamazsak ne anladık bu sevişmeden yavru. "Kendine gel sen bu değilsin " tokadı bunlar 😄😂🤣
Ndmdndkd
Toksik davrandığım erkekler bana daha çok bağlanıyor kural bu aşko ldmdödö
Aman bana yapma o işi geri teper. O taktik IQ seviyesi düşüklerde işe yarar bebeğim bende değil. Ben sıcak kadın severim
Sana niye yapayım
Yeni manitan benim ya aşkım 😝
Yaa neden benim haberim yok
Şimdi oldu ya yavrum 😂 şaka bir yana antalyada olsan düşünürdüm ciddi ciddi. Kafa dengi yavrusun.
Olmadığımı nerden biliyosun kdmsndkkd
Farkında değilsin ama sana da biraz toksik davrandım ösödkdööd
Deneyimden. Antalya kızları genelde soğuk ve ağır kezban olur. Ama sen çok sıcak ve tatlısın antalya hatunu olmadığına neredeyse eminim
Olur o kadarlık yavru. Acın var sonuçta :S
Ahahahha acım falan yok çok şükür 😂 evt Antalya kızı değilim 😂
Tahmin et bakalım nerenin kızıyım ldmdldl
Ben anlarım yavrum benden kaçar mı? o mal kezbanları heryerde tanırım. Haa böyle bir hatun antalyadaysa en iyi ihtimalle üni okumaya gelmiştir
Bence ya İstanbul ya İzmir
Hayır bilemedin
Neresi ki. Dur buradan söyleme özelden yaz. Manyak adi pislik dolu artık bu site