1 yılSeni nasıl anlatsam bilemedim.. Neşeli, pozitif, kimseyi kırmayan, eğlenmeyi seven, rengarenk bir kişiliğe sahip olan, gülmeyi seven ve en önemlisi tatlı mı tatlı sevdiğim bir arkadaşımsın.. Nickini tam olarak yansıtan bir kadınsın.. Sen varya sen nesin biliyor musun.. Sitenin neşe kaynağısın.. Senin olduğun yerde gülmemek ne mümkün.. Tam olarak kafa dengi bir insansın.. İyiki varsın kız.. 😍😘❤️🥰🌻
13 Yorumla- 1 yıl
Yaa bak seni yerim kadin ❤️🥰 ne güzel ve nekadar doğru ifade etmişsin gerçekten çok mutlu oldum 🙏 çok teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederim canım.. Ben sadece gördüğümü söyledim.. Öyle içten bir kadınsın ki bunu tam anlamıyla yansıtıyorsun.. 🥰❤️
- 1 yıl
🙏🙏❤️🌸💕🥰
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSenin hakkında düşüncelerim olumlu. Neşeli, samimi, dürüst, dobra bir kadınsın. Çok kafa dengi ve yaşamayı seven her türlü güzel aktivitede yanında olmasını isteyebileceğin bir kadınsın.
Seninle ilgili tek eleştirebileceğim şey, bir kaç soruna çok güzel görüş yazdığım halde muhatap almıyormuş gibi tepki vermemen. Bunu KS de bir çok fenomen ve master yapıyor. Sadece kendi aranızda takılıyorsunuz. Burada ki fenomen ve master titri akademik ünvan değil, devletin verdiği bir ünvan değil. Buraya üye kasmak için, bedava bu sitede zaman harcamaları için uydurulmuş bir şey. 18 yaşında bir kadını cinsellik ve ikili ilişkiler konusunda fenomen kabul etmek ne kadar ciddi ise, buradaki fenomenliği o kadar ciddiye alıyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur canım saygı duyarım 🙋 ama her görüşe yetişmek te mümkün olmuyor maalesef günde ,4 5 soru açıyorum 200 den fazla yorum gelmiş oluyir ilk gördüklerime cevap verip çıkıyorum onun dışında herhangi bir art niyet yok 🙋. Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
Cevap sahibi1 yılEyvallah. Kalite kendini hep belli eder, bu serzenişim sadece seni kaliteli insan, tekamül etmiş kadın olarak gördüğümden. Ben teşekkür eder iyi pazarlar dilerim.
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏❤️🥰
1 yılÖlsen keşke kıyamam sana ya. Annesin sen. SMMM belgen var mı? Keşke evlensek lan senle. Karım olsan da. Vallahi bir de bebek versen. Gel lan delilik yap evlenek var mısın? Bak ciddi diyorum. Babam ölsün ki ciddiyim. Hadi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılRengarenk derdim. kimseyi incitmeyen hep başkalarının iyiliğini düşünen. kalbi temiz güler yüzlü birisin derdim. ☺️🌺
22 Yorumla- 1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺
- 1 yıl
🙏🌺🙏☺️🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşil gözlü ince ruhlu davşanım brnim derim 😘
14 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Senin canını yiyerem 😘
- 1 yıl
Yiyerem yiyerem 🥰🙏🌺❤️
- 1 yıl
Ahahahaha
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
1 yılNeşeli cana yakın samimi içten kısaca on numara bir insansın guzum sen 🙃🙃🙃
13 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🙏 çok naziksin herzamanki gibi çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederim 🙃 gökyüzü kadar güzel kadın
- 1 yıl
🙏🙏❤️🥰💕
1 yılHiç kimseyi incitmiyorsun.. sert gelen yorumları bile naif usluplarla gönderiyorsun.. sinirli bir insan değilsin aksine yumuşak bir kalbin var.. sürekli enerjiksin ve buda bu siteye fazlasıyla yansıyor.. sorularına gelen insanlar biliyorlar ki bir gülümsemeyle karşılaşacaklar.. herşeyden öte çok iyi bir annesin.. 🌹❤️
22 Yorumla- 1 yıl
Yaa ne güzel anlamış doğru ve ne güzel ifade etmişsin gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺 o
- 1 yıl
❤️🌹
1 yılDünya tatlısı, çok merhametli, çok sıcakkanlı. Ayrıca iyi bir iş kadını ve iyi bir anne. Herkese pozitif enerji veren iyi bir dost. Kimseyle işi olmayan sadece kendi kendine takılan eğlence amaçlı takılan bir kadın.
42 Yorumla- 1 yıl
Yaaa ne güzel ve ne kadar doğru ifade etmişsin gerçekten çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Sen sağol güzel kadın 🌹🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
1 yılSen bir sözle tarif edelemeyecek kadar
Kutsal bir ruhsun
Siteyi renklendiren hayat dolu sorularıyla canlılık katan anaç birisin
Mutluluklarının ardındaki
Duygusallıgnı görebiliyorm
Sonsuz huzur seninle olsn41 Yorumla- 1 yıl
Yaa gülüm ne kadar doğru ve ne kadar güzel ifade etmişsin böyle gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰❤️
1 yılbir kaç soruna ve cevabına denk geldim. onun dışında pek tanımam. herşeye pozitif yaklaşan, hiç bir olayı büyütmeden kestirip atan ve bir çok kişinin sinirleneceği bazı durumlara espri ile yaklaşan bir kişiliğin var. soruların ve cevaplarından izlenimlerim bu kadar. bilemiyorum ne kadar doğru.
14 Yorumla- 1 yıl
Gayet güzel ve net ifade etmişsiniz çok teşekkür ederim çok naziksin ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
eyvallah. yazmasam içimde kalırdı pişman olurdum. rica ederim.🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏❤️
- 1 yıl
🌸🌸
1 yılŞeker, baharat ve iyi olan her şey... Bunlar mükemmel bir @r_engarenkyollar yaratmak için kullanılan yöntemler... Ancak Profesör Anne (Senin validen) yanlışlıkla karışıma bir şey daha koydu... KızlarSoruyor. Böylelikle Polyannacılık akımının KS temsilcisi doğdu. @r_engarenkyollar yaşamını sitede pozitiflik saçmaya adadı.
Açıkçası olumsuz bir şeyle karşılaşmadım. Çok pozitifsin. Yeteerr! Sjsnh
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 🙏🥰❤️
- 1 yıl
Rica ederim efemm.
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Renkli güzellikleri saçan bir hanım efendisin, tatlı dilli konuşmalarını, iyi pozitif enerjilerin var kendini neyi layık görüyorsan başkalarına da gösteriyorsun, etraftakilere neşeli enerji saçıyorsun. Yüzündeki gülücükler solmasın..💐💖
42 Yorumla- 1 yıl
Canım benim teşekkür ederim ne güzel cümleler bunlar böyle teşekkür ederim birtanem sağolasın 🙏❤️🥰❤️
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Sitenin her telden ve her renkten olan neşe kaynağı unvanını taşıyan üyesi ve ayrıca ince fikirli olmakla birlikte kimseye muhalefet olmayan nadide bir ablası
33 Yorumla- 1 yıl
Canım benim yaa ne güzel ifade etmişsin gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
🙏🥰🌺❤️♥️
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ne anlatayım ki size bu @r_engarenkyollar ı anlatacak bir söz kelime yok yani tarif edecek bir şey yok çünkü kendi gibisi yok nokta
32 Yorumla- 1 yıl
Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Seni tanıdığım kadarıyla...
32 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSeni olumsuz taniyan tek bir Allahin kulu yoktur canım eminim 😇 cunku her zmn fazlasiyla pozitifsin ve etrafindaki insanlara nese saciyorsun 🥰🥰
Keske herkes en az senin ceyregin kadar mutlu olabilse ☺️
26 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 ne güzel ve ne kadar doğru ifade etmişsin gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Foto yine efsane 👏
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Gercekler bunlar canım 🥰
- 1 yıl
Gerçekler acıdır 😄
- 1 yıl
@ZorundamıyımEfsane bana iki ilfitat edim derken gene eline yuzune bulastirdin 🤪🤪
- 1 yıl
Ahahah 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
u 1 yılEspiritüel. Neşeli. Kendi hâlinde. İçten. Çiçek gibi kadın. Yaratıcı. Hamarat.
32 Yorumla- 1 yıl
Yaaa senin canını yerim ben 🥰 ne kadar güzel ve ne kadar doğru ifade etmişsin gerçekten birtanem çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Rica ederim. Ne demek 😸. Gerçekler 🥰.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılkomiksin neselisin samimi ve sıcak geliyorsun bana kısacası seni sevdim tam benliksin
22 Yorumla- 1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣 çok teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Kalbim pıt pit🥰🥰🥰
1 yılBence çok tatlı bir hanımefendisin. Kötü enerji almıyorum ben🫠
22 Yorumla- 1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣 çok teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
😄🌸😘
Gizli Üye(18-24)1 yılKimseye karşı ön yargın yok herkese aynı yaklaşıyorsun ve bu özelliğini çok seviyorum, burayı bildiğin kendine yuva olarak görüyormuşsun izlenimi veriyosun ve bu da seni çok samimi gösteriyor.
23 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 ne güzel ve ne kadar doğru ifade etmişsin gerçekten çok mutlu oldum çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Cevap sahibi1 yılJdudhdudh konu sen olunca analiz yöntemim öne çıkıyor çıkıyor aşkım seviliyosun 💐💕
- 1 yıl
🙏🙏❤️🌸💕
Doğal, neşeli ve güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 ne güzel ifade etmişsin böyle çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Rengarenk yollar
Her soruya kesin
Güzel cevap yollar
İstersen başını kesin
Kalbinden geçeni yollar🧿🧿🧿13 Yorumla- 1 yıl
Yaa teşekkür ederim ne güzel bir dize olmuş böyle bayıldım teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılEğlenceli neşeli hayat dolu gülmeyi güldürmeyi seven mizahi yönü çok güçlü ama bir o kadar da mesafesini başarıyla koruyabilen kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bir hatun 🫶🏻
13 Yorumla- 1 yıl
Yaa bir insan beni bu kadar tanıyabilir di ne kadar doğru ve ne kadar güzel ifade etmişsin beni , gerçekten çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Gerçekleri söylüyorum hayatım 🥰
- 1 yıl
🙏🙏🌺❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılRengarenk kişiliğinin yakınında çiçeklerle dolu bir bahçenin yansıması.
21 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılDeniz gözlü kalp güzelliği yüzüne yansımış hatunların hasııııııı☺🥰😂🌹öpe öpe yiyeceğim seni
34 Yorumla- 1 yıl
Yaa seni yerim bsk kadın 🥰 ne güzel ve ne kadar güzel ifade etmişsin gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Gerçek bu senin kadar organik içten gelen duygular onlar iyi ki varsın mavişim yeeeee gızz🥰💖🤗 sen ye rica ederim seninde yüregine heryerine sağlık❤
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederim 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🧜♀️🧜♀️🧜♀️🧜♀️🧜♀️
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevecen, sıcakkanlı ve uyumlu birisin. Bence özel bir şeye gerek yok. Gayet olumlu bi izlenim bırakıyorsun.
11 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYazıyorum..:)
Fedakar, anaç, renkli, duygusal, dostluğa önem veren. Aynı zamanda sevdiğim arkadaşlarımdan biri. ♥🥳
13 Yorumla- 1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
O senin nazikliğin inceliğin bitanem lafı olmaz, hak edene hakkını veririm her zaman. ♥🎉🌺
- 1 yıl
🙏🙏❤️🥰
Duygusal iyi niyetli samimi. İçinde kötülük olmayan.
22 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 çok teşekkür ederim ne güzel ifade etmişsin gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
1 yılSevginin, saygının, hoşgörünün ve mutevazılığın can bulmuş halisin.
11 Yorumla- 1 yıl
Canım benim 🥰 çok teşekkür ederim sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSevecen sıcakkanlı pırlanta gibi bir hanımefendi 🌺
11 Yorumla- 1 yıl
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBeni engellemiştin o yüzden sana kırılmıştım iyi biri olmadığını düşündüm😄
11 Yorumla- 1 yıl
Bak şimdi bende üzüldüm ama durduk yere ben kimseyi engellemem ki canım ve çok sabırlı anlayışlı bir kişiliğe sahibimdir , bir sebep mutlaka vardır umarım bundan sonra birbirimizi daha iyi tanır anlayabiliriz ❤️ yorumun ve samiyetin için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Pozitif sen şakrak güzel hanımefendi elinin lezzeti iyi bir kız daha ne olsunki
11 Yorumla- 1 yıl
Sen benim canımsın zaten biliyorsun değil mi iyi ki varsın güzel arkadaşim benim 🙏🥰❤️
1 yılSamimi sicakkanli her turlu kendini sevdirmeyi basaran tatli dilli sicakkanli birisin gulum
12 Yorumla- 1 yıl
Yaaa çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederimmm gulumm
Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bazen ciddi misin değil misin çözemiyorum kız jdndjsnd tatlı şeker bişeysin
11 Yorumla- 1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣 teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺 beni tanıdıkça emin ol anlayacaksın ve sadece gülüp geciceksin
- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
1 yılGökkuşağı, her gelen gelişine göre renk bulur
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim ne güzel ifade etmişsin ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Görünen bu, rica ederim 😊🌹
Masum ama içinde bir şeytan var kötülük anlamında değil
11 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur canım saygı duyarım 🙋 yorumun ve samimiyetin için çok Teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
İlgi isteyen birisi, pozitif ve yorumlara cevap vermeyen, yemek yapmayı seven bir abla diye yazardım muhtemelen.
10 Yorumla
u 1 yılRengarenk.
32 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
💜
İyi niyetli bir kadınsınız.
22 Yorumla- 1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
1 yılGördüğüm kadarıyla neşeli birisiniz.
11 Yorumla- 1 yıl
Neşeli eğlenceli rengarenk..
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür çok naziksin ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
1 yılLibidosu saçma yüksek hfhghg
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılRengarenk derdim isminin hakkını veriyorsun 🥳
11 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
1 yılDokunduğu yeri renklendiren kadın
11 Yorumla- 1 yıl
Yaaa senin canını yiyerem haa 🤣 çok teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
1 yılTatlı deniz gözlü hanımefendi derdim
12 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Teşekkürler. Mutlu Pazar günün olsun 🌹🥰🙏
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Renkli ve enerji kişilik.
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Acıların kadını
13 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂 biraz öyleyim galiba
- 1 yıl
Evet öyle derler 😂
1 yılTatlı, sempatik, neşeli bir hanımefendi
13 Yorumla- 1 yıl
Senin canını yiyerem haa 😂 çok teşekkür ederim birtanem sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 yıl
Bende seninnnnnn birtanemmmmm sende sağoll canım benim tatlış 😍😍😘
- 1 yıl
Gt yapar mısın shqhqj
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Neşeli ve sitenin en güzel kızı :).
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🥰
Bilmem tanımıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
tamam pikii 🤗
1 yılGülücüklü hatun
12 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Rica ederim 🥰
Sizi tanımam ama yazdıklarınızda kötü bir şey görmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYazalımda engel et dimi yermiyiz biz la :D
11 Yorumla- 1 yıl
Haha 😂
1 yılPozitif
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
🥰😘😘🌸
Dwlii doluuu
12 Yorumla- 1 yıl
1 yılTanımıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur canım saygı duyarım 🙋 ❤️
Tanımıyorum 😂
12 Yorumla- 1 yıl
tamam pikii 🤗
1 yılPozitif bir ablamızsınız.
12 Yorumla- 1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣 çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 😀
1 yılPozitif enerji
12 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
🏵️🌼🌻💮🌸🌷🌺🌹🌹💐
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılKadin gibi kadın
11 Yorumla- 1 yıl
Senin canını yiyerem haa 🤣 canım benim çok teşekkür ederim sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neşeli fıstık
12 Yorumla- 1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim çok naziksin ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
Rica ederim. Gördüğümü yazdım
1 yılKimseyle sohbet etmeden yorum yazmak iyi veya kötü ego tatmin etmek olur
00 Yorumla
1 yılİlk defa gördüm 😂
13 Yorumla- 1 yıl
youtube.com/shorts/cjM1J4l8kDg?si=BX0h92PBvnRYUSZu
@yeterhayeterhayat - 1 yıl
- Devamını Gör (9)