Kişilik & Karakter Çok agresif misinizdir genellikle? Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba Günaydın KScanlarBen genellikle gün içinde çok agresif oluyorum cildiriyorum adeta patlama seviyesine geliyorum en ufak tepkiyi bile çekemem yani ağır olan hiçbir şeyi sevmiyorum sizce ne yapabilirim ve sizler nasılsınız Çok agresif misinizdir genellikle? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Sabrımın tükendiği zamanlarda agresif olma ihtimalim olamama ihtimalinden daha fazla 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayir değilimdir sfd 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Bu aralar fena bir asabilik var.. Selam verene küfür edesim var.. 1 1 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Sakın olmakta fayda var hocam Yorumla
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. evet, oyleyim. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Değilim 1 1 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Güzel hocam 👍 Yorumla
En İyi Cevaplar